Pianki do mycia twarzy

Iwostin Pure Balance, Oczyszczająca pianka enzymatyczna

• 9 lutego 2024 o 14:57
    Pianka jak gęsta chmurka
    Mam cerę mieszaną, do tego bardzo wrażliwą. Ciężko mi dobrać właściwą pielęgnację. Pianka enzymatyczna do twarzy Iwostin to prawdziwy hit. Konsystencję ma gęstej chmurki, nie za lekkiej, raczej takiej zbitej jak wata cukrowa. Kolor biały, opakowanie zielone plastikowe z pompką. Bardzo wydaje się ją dozuje. Dwie wyciśnięte pompki wystarczą na skuteczne umycie całej twarzy. Bardzo dobrze się ja zmywa. Stosuję ją codziennie rano, żeby moja buzia była odświeżona i nieco zmatowiona pod krem. Kwas salicylowy, znany ze swoich właściwości oczyszczających, skutecznie radzi sobie z nadmiarem sebum i niedoskonałościami skórnymi. Wycisza niedoskonałości. Pianka działa jak delikatny peeling enzymatyczny, usuwając martwe komórki skóry, bez podrażnień. To dla mnie niezmiernie ważne, bo wiele kosmetyków jest zbyt agresywnych jak dla mnie w swoim składzie i mnie uczula. Produkt zasługuje na pełne pięć gwiazdek, ze względu na skuteczność, delikatność i wyjątkowy skład, który doskonale odpowiada potrzebom mojej cery mieszanej.
    • skutecznie oczyszcza
    • wygodne i higieniczne dozowanie
    GosiMaa
    2 lutego 2024 o 21:47
    Najlepsza pianka
    Moja ulubiona pianka do mycia twarzy.Bardzo dobrze oczyszcza,nie powoduje podrażnień,wygładza twarz,Jest bardzo wydajna.Radzi sobie dobrze z resztkami makijażu.Zmniejsza wysyp niechcianych "gości" jeśli już się pojawią szybko znikają.Po wielu próbach innych pianek ta jest dla mnie numerem 1.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • jest wydajna
    • niweluje niedoskonałości
    • wygładza skórę
    • wygodny dozownik
    Wady:
  • 26 stycznia 2024 o 19:10
    Oczyszcza i orzeźwia
    Pianka bardzo dobrze oczyszcza i orzeźwia skóre. Zmywa pozostałości makijażu. Produkt ma fajną konsystencje pianki. Pianka jest w opakowaniu z pompką, dzieki, której łatwo odmierzyć ilość produktu. Produkt jest bardzo wydajny i starcza na długo. 1,5 pompki wystarcza aby z łatwością oczyścić skórę. Po dłuższym używaniu jej dwa razy dzienne zauważyła, że lekko wysusza skóre, dlatego nie polecam jej osobą z suchą skórą. J mam cere mieszaną i pianka się sprawdziła. Zauważyłam także, że widoczność porów się zmniejszyła.
  • 27 października 2023 o 12:53
    Doskonałe oczyszczenie
    Produkt doskonale oczyszcza, radzi sobie z makijaże, jest bardzo wydajny, po zastosowaniu natychmiast widać zwężenie porów. Jest to zdecydowanie jeden z lepszych kosmetyków jakie wypróbowałam
  • 12 października 2023 o 8:35
    Mocne rozczarowanie
    Mimo, że wielu osobom ta pianka pasuje, na mnie nie zrobiła żadnego wrażenia. Plusem jest pompka, która wyciska odpowiednią ilość do mycia twarzy. Gdy po wstępnym zmyciu makijażu przechodzę do umycia pianką, tu mocno można się rozczarować. Pianka myje zbyt delikatnie albo i wręcz niezauważalnie. Nie czuję po niej porządnego oczyszczenia i zrozumiałabym to gdyby kosztowała mniej bądź gdyby na opakowaniu nie było zamieszczonej informacji :” pianka enzymatyczna” mi to kojarzy się z dobrym oczyszczeniem, zmyciem resztek dokładnie takim jakie powinno być rano i wieczorem. Tu tego zabrakło. A zapach trochę zatykający, porównywalny do starej szafy. Nie myłam nim twarzy z przyjemnością.
    Zalety:
    • Dobra pompka
    Wady:
    • Słaba jakość
    • Nie myje twarzy tak jak powinien