Kremy uniwersalne

Yappco Hypoallergenic Face Moisturizer (Hipoalergiczny nawilżający krem do twarzy)

• 1 stycznia 2022 o 15:21
    Przyjemny krem
    Krem o lekkiej konsystncji, lekkim zapachu jabłka, fajnie się wchłania zostawiając lekki film na skórze. Mam normalne cerę w kierunku suchej i krem spełnia swoją rolę, nawilża wystaczajaco. Opakowanie szklane, ładne, z pompka dozująca. Niestety mało wydajny.
    Zalety:
    • Lekki,
    • Nawilżający
  • 26 lipca 2021 o 22:46
    lekki i nie zapycha
    Mam mieszaną cerę, obawiałam się, że kolejny krem spowoduje, że moja skóra będzie się świecić, ale nie. I to jest przyjemna niespodzianka:) dodatkowo krem ma lekką konsystencję, nie zapycha porów, szybko się wchłania, nadaje się pod makijaż. Moja cera jest mocno reaktywna, krem nie podrażnił jej ani nie uczulił. Dodatkowa zaleta kremu to faktycznie długie nawilżenie. Buzię miałam gładką i nawilżoną przez wiele godzin. Zdecydowanie polecam.
    Zalety:
    • lekki
    • nie zapycha
    • ekskluzywne szklane opakowanie
    • ładny desing
    • mocno i długo utrzymuje nawilżoną cerę
    Wady:
    • lubię, gdy krem wyraźniej pachnie - jest naturalny, więc rozumiem, że nie bardzo może
  • 23 lipca 2021 o 11:57
    Yappco krem
    Krem pięknie pachnie, super się wchłania i sprawia że skóra jest bardzo nawilżona. Jest idealny pod makijaż, bo nie pozostawia tłustego filmu, a podkład bardzo ładnie wygląda. Bardzo go polecam.
    Zalety:
    • delikatna formuła i super się wchłania
    Drogeria Natura
  • 22 lipca 2021 o 15:15
    U mnie sprawdził sią na 5
    Krem o lekkiej konsystencji, doskonale się rozprowadza i bardzo szybko wchłania Bardzo dobrze się sprawia pod makijażem. Pozostawia uczucie nawilżenia i odżywienia. Nie zapycha porów. Ważne, że nie wywołał u mnie reakcji alergicznej, a często przy kremach mam z tym problem. Zapach bardzo delikatny i przyjemny, Krem jest bez kompozycji zapachowej, co jest ważne dla alergika. Kremy bez perfum potrafią czasami naprawdę niezbyt przyjemnie pachnąć. Piękne i poręczne opakowanie. Pompka na początku nie podaje kremu i najpierw bryzga ale po paru naciśnięciach pracuje normalnie. Widać rurka musi się napełnić kremem, aby pompka pracowała normalnie. Co warte podkreślenia produkt jest w 100% naturalny i wegański, ma certyfikaty, szklaną butelkę i kartonik w 100% z makulatury, co jest ważne z uwagi na moję przekonania i zdrowie mojej skóry.
    Zalety:
    • działanie pielęgnacyjne
    • brak podrażnień
    • brak reakcji alergicznych
    • rozprowadzanie
    • wchłanianie
    Wady:
    • Nie mam się czego czepić
    Drogeria Natura
    h4ch1
    14 czerwca 2021 o 14:31
    Przeciętny
    Opakowanie: Szklane z dozownikiem. Napisy na opakowaniu są bardzo nietrwałe, srebrne motywy bardzo szybko się wycierają i nie wygląda to najlepiej. Dozownik jest dość agresywny, przy dość lużnej konsystencji kremu potrafi zamiast grzecznie wylądować na dłoni to rozbryzgnąć się na wszystkie strony. Ja po kilku myciach szyby w lazience juz nauczyłam się aplikować go do zamkniętej dłoni. Zapach: Krem nie posiada zapachu, a przynajmniej ja nie czuję nic. Konsystencja: Bardzo lekka i leista, mi kojarzy się bardziej z emulsją albo mleczkiem Działanie: Krem jest sprzedawany jako mega łagodny i taki jest. Niestety za łagodnym składem idzie też bardzo łagodne działanie i bardzo delikatne nawilżenie - przy mojej cerze to stanowczo za mało. Krem sprzedawany jest zarówno jako krem dzienny i na noc - u mnie ledwo sprawdził się jako krem na dzień (a i tak muszę podbijać nawilżenie oddzielnym serum). Poza tym krem dobrze się wchłania, nie zapycha. Wydajność: Przez luźną konsystencję krem zużywa się bardzo szybko, praktycznie znika w oczach.
    Zalety:
    • ciekawy skład
    • brak zapachy
    • szklane opakowanie
    Wady:
    • niewydajny
    • napisy na opakowaniu szybko się ścierają
    • agresywna pompka
    • słabo nawilża