Kremy uniwersalne

Bioliq 25+ Krem nawilżająco-regenerujący do cery suchej 50ml
Bioliq 25+ Krem nawilżająco-regenerujący do cery suchej 50 ml

• 17 marca 2025 o 21:48
    porządnie nawilża
    Bioliq 25+ Krem nawilżająco-regenerujący do cery suchej to taki klasyczny pewniak – bez zbędnych fajerwerków, ale robi to, co obiecuje, i robi to dobrze. Jeśli twoja skóra woła o nawilżenie i regenerację, a nie chcesz wydać fortuny, to jest naprawdę solidna opcja. Jego konsystencja jest przyjemna – lekka, ale jednocześnie odżywcza, więc nie znika w sekundę, tylko daje skórze fajne uczucie ukojenia i komfortu. Nie zostawia tłustego filmu, co jest dużym plusem, zwłaszcza jeśli nie przepadasz za ciężkimi kremami. Po nałożeniu cera od razu wydaje się bardziej miękka i „napita” nawilżeniem, a suche skórki znikają. Długofalowo faktycznie poprawia kondycję skóry – przy regularnym stosowaniu cera staje się bardziej elastyczna, mniej szorstka i wygląda zdrowiej. Nie zapycha porów, nie podrażnia, nie powoduje pieczenia (co przy suchej i wrażliwej skórze bywa problemem), a do tego świetnie sprawdza się pod makijaż, bo podkład ładnie na nim siedzi i nic się nie waży. Jeśli szukasz lekkiego, ale skutecznego kremu na co dzień, który poradzi sobie z suchością, da skórze porządną dawkę nawilżenia i sprawi, że będzie wyglądać zdrowo i promiennie – Bioliq 25+ naprawdę daje radę. Idealny wybór, jeśli chcesz solidnego nawilżacza w rozsądnej cenie!
  • 5 stycznia 2025 o 22:03
    Dla mnie super
    Kupiłam krem na promocji i muszę przyznać że spełnia moje oczekiwania. Mam duży problem ze skórą która jest mocno przesuszona i napięta a dzięki kremowi bioliq czuję że stan mojej skóry znacznie się poprawia.
    betiixD
    11 grudnia 2023 o 22:50
    Nie dla mojej cery
    Jestem posiadaczką skóry suchej, naczynkowej. Krem ma lekka konsystencję, wyczuwałam tam delikatny zapach chemiczny. Krem zamknięty jest w białej wyciskanej tubce, co pozwala na zużycie zawartości do końca. Niestety, krem nie spełnił mych oczekiwań. Mimo "nawilżający" w opisie nie nawilżał mojej cery. Krem szybko się wchłaniał i mam wrażenie, że wraz z jego wchłonięciem nastepywal koniec nawilżania. Krem otrzymałam w prezencie, więc do ceny się nie odniosę.
    Zalety:
    • Wygodna tubka
    Wady:
    • Brak nawilżenia
    anetqr
    27 lipca 2023 o 13:44
    Koniec z suchą skórą!
    Krem, który świetnie nawilża i odżywia skórę twarzy. Buzia po kilku zastosowaniach kremu stała się jędrna i delikatna w dotyku. Produkt jak najbardziej nadaje się pod makijaż. Zapach jest delikatny myślę, że nie powinien nikomu przeszkadzać ;) Uważam że cena jest dosyć korzystna :)
  • 10 maja 2021 o 14:30
    Najlepszy krem!
    Kupiłam krem na promce i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej używałam krem z Dermedica Hydrain3, ale zakończył się z nim romans, po tym jak odkryłam ten produkt. Na wstępie zaznaczam, że mam bardzo suchą i wrażliwą cerę, która wymaga ciągłego nawilżania. Działanie kremu jest super, jak wcześniej przy wspomnianym Dermedicu codziennie musiałam smarować twarz, a ona dalej potrzebowała nawilżenia, a teraz smaruje twarz co może 2-3 dni. Oczywiście znikła potrzeba na codzienne nawilżenie przez codzienne stosowanie na noc około 2-3 tygodnie produktu. Konsystencja kremu jest bardzo przyjemna. Zapach bardzo delikatny, można powiedzieć, że jest neutralny. Opakowanie również poręczne i wygodne. Przez opakowanie w tubce wykończmy krem do ostatniej kropli. Krem jest bardzo wydajny, na twarz wcale nie potrzeba go dużo. Polecam!
    Zalety:
    • działanie
    • w sumie wszystko super