Konturówki do ust

Catrice Plumping Lip Liner 069 0,35g
Catrice Plumping Lip Liner Konturówka do ust 040 Starring Role 0.35 g
notino.pl
Catrice Plumping Lip Liner 069 0,35g

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 kwietnia 2025 o 15:02
    Najlepsza
    Jest to zdecydowanie najlepszą konturówką na rynku w świetnej cenie, wygląda dobrze na ustach sama jak i połączona z innymi produktami, trwałość jest cudowna.
  • 7 kwietnia 2025 o 16:32
    Polubiłam od 1 użycia!
    Długo się zastanawiałam, który kolor będzie mi odpowiadał i zdecydowałam się na nr 069 - Mainhattan (swoją drogą będę testować też inne kolory) Polubiłam się z kredką od 1 użycia. Nie jest twarda ani miękka - jednym słowem w sam raz i bardzo dobrze przez to się z nią pracuje. Kolor na zdjęciu miał być jaśniejszy, a okazał się ciemniejszy, więc strzał w dziesiątkę! Idealnie dobrany, ciemniejszy odcień (chocolate lover) też kusi! Bardzo trwała, ciężko ją zmyć, chyba, że po całym dniu, no ale przecież to jest kredka. Wcześniej lubiłam temperowane, były wydajniejsze ale odkąd poznałam się z tą kredką szybko zmieniłam zdanie. Często na promce - ja wyhaczyłam za 10 zł, więc to chyba najtańsza i najlepsza jakościowo kredka, jakością porównywalnie do droższych, nigdzie nie odstaje.
    Bulb24
    15 marca 2025 o 11:26
    Kocham
    Kredka jest mięciutka i idealnie się rozprowadza, a już po chwili zastyga. Jest wysuwana nawet nigdy nie musiałam jej ostrzyć bo na cienki wkład. Bez błyszczyka jest mocarna, ale z błyszczykiem też długo wytrzymuje. Nie wiem czemu w nazwie jest plumping... Polecam
  • 22 lutego 2025 o 22:01
    Jedna z ulubionych konturówek!
    Zupełnie przypadkiem trafiłam na konturówki Catrice w dr0gerii DM. Mam kolor 040 Starring Role i jest to jeden z piękniejszych kolorów, jakie kiedykolwiek miałam. Konturówka jest super-wygodna, miękka, o intensywnym pigmencie. Pięknie wygląda na ustach. Z minusów - nie jest specjalnie trwała. Konturówka ma rysik, który wysuwa się po przekręceniu - jest to mój ulubiony typ. Cena jest absurdalnie niska - około 10zł w drogerii. Bardzo polecam!
    • pigment
    • wygodne opakowanie
    Wady:
  • 7 stycznia 2025 o 13:40
    Wkońcu idealny brąz
    Tą kredkę zobaczyłam na tt, miała bardzo dobre opinie. Kolor bomba, o to mi chodziło, jest wyrazisty, mocny, idealny do codziennego makijażu, wystarczy podkład, tusz do rzęs I ta kredka. Wow. Jest nad czym się zachwycać tak mi się wydaje. Kredka jest wykręcana, bardzo wygodna, nie łamie się. Bardzo miękka, rozprowadza się jak masełko. Ku mojemu zaskoczeniu, jest naprawdę trwała. Jestem początkującą w makijażach, nie mam jeszcze pewnej ręki, ale i tak nie miałam z nią problemu. Lubię jej używać do obrysowywania ust ale i także maluje nią całe usta. Nie zastanawiajcie się, za tą cenę mega produkt. Na zdjęciu, efekt z bezbarwnym błyszczykiem.
    • Mocny kolor
    • Lekkość malowania/ miękka

Zobacz także inne Konturówki do ust