Konturówki do ust

Golden Rose Dream Lips Lipliner Trwała kredka do ust

Golden Rose Dream Lips Lipliner Trwała Kredka Do Ust 522
GOLDEN ROSE DREAMS KREDKA DO UST 520

Nasi użytkownicy zostawili 183 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 marca 2025 o 19:38
    CUDO! Nie ma lepszej
    Przetestowałem wiele konturówek, ale ta zdecydowanie zasługuje na miano najlepszej! Była moją pierwszą i mimo upływu lat nadal pozostaje ulubioną. Jej trwałość jest naprawdę imponująca – utrzymuje się na ustach przez wiele godzin, nie rozmazuje się i nie wymaga częstych poprawek. Kolory są przepiękne, dobrze napigmentowane i pasują do różnych okazji. Co więcej, konturówka jest niesamowicie wydajna – swoją mam już od około 4 lat i nadal świetnie się sprawdza. To produkt, który naprawdę warto mieć w swojej kosmetyczce. Jeśli szukacie idealnej konturówki, to właśnie ta spełni wszystkie oczekiwania. Gorąco polecam!
    • nie łamie się
  • 3 marca 2025 o 18:24
    Dobra konturówka w przystępnej cenie
    Golden Rose Dream Lips Lipliner to naprawdę dobra konturówka, którą warto wypróbować. Ma kremową konsystencję, dzięki czemu łatwo się nakłada, a kolor jest intensywny i ładnie podkreśla usta. Jest też całkiem trwała – dobrze się trzyma, choć po kilku godzinach i jedzeniu może wymagać poprawek. Na plus na pewno duży wybór odcieni, więc łatwo dopasować idealny kolor. Minusem jest konieczność temperowania, co bywa trochę uciążliwe, ale da się przeżyć. W tej cenie to naprawdę solidny produkt, który świetnie sprawdzi się na co dzień :)
    Zalety:
    • Kremowa konsystencja
    • Dobra pigmentacja
    • Całkiem trwała
    • Duży wybór odcieni
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Niestety trzeba ja temperować
  • 10 lutego 2025 o 19:51
    Tania ale świetna
    Do kosmetyków Golden Rose przymierzałam się już od dłuższego czasu, ale chciałam najpierw wykorzystać to co miałam już w domu. Na kredkę skusiłam się, bo brakowało mi kosmetyku do ust w czerwonym kolorze. Zapłaciłam za nią zawrotną kwotę 7 zł na jednej z internetowych drogerii. Wygląd kredki jest standardowy, nie ma się raczej nad czym rozwodzić. Konsystencja jest miękka, delikatnie masełkowa, sunie po ustach nie drażniąc i nie wysuszając ich. Nałożenie jej na całą powierzchnię ust - bo tak właśnie robię - chwilę zajmuje, ale efekt jest dobry. Kredka jest napigmentowana i nie zostawia "prześwitów". W miarę dobrze przetrwała spotkanie z dosyć tłustym śniadaniem i kawą. Na zewnątrz pozostała nienaruszona, od wewnętrznej części ust trochę się zjadła, ale co ważne, w estetyczny sposób. Nie powstały dziury w kolorze, a odcień stopniowo stawał się mniej intensywny. Wiadomo, warto zrobić delikatną poprawkę, ale nadal wygląda w porządku. Jedyne na co trzeba uważać, to żeby nie rozmazać kredki, bo przez fakt, że jest dość miękka łatwo o jej rozmazanie wokół warg.
    • Wiele odcieni
    • Miękkość
    • Ładnie się "zjada"
  • 31 grudnia 2024 o 1:54
    Dobra
    Całkiem dobra kredka. Nie jest moim ulubieńcem, ale nie wadzi mi. Mam kolor 513 i nie trafiłam z nim, bo jest to malinowy czerwony - totalnie nie mój kolor. Ale to mój błąd. Jeśli chodzi o inne aspekty to jej wytrzymałość określiłabym jako przeciętną w stronę dobrej. Na minus opakowanie, nie lubię kredek do ostrzenia. Cena na korzyść produktu, jest bardzo przystępna. Może w przyszłości skuszę się na inne kolory.
    Zalety:
    • wytrzymałość
    Wady:
    • nie jest wykręcana
  • 3 grudnia 2024 o 8:05
    Kredka do ust
    Golden Rose Dream Lips Lipliner to produkt, który zaskakuje swoją jakością, zwłaszcza w tak przystępnej cenie. Miałam okazję przetestować tę kredkę do ust i przyznam, że jest to kosmetyk, który może z łatwością konkurować z droższymi odpowiednikami. Formuła i aplikacja Kredka ma miękką, ale wystarczająco trwałą konsystencję, co ułatwia precyzyjną aplikację. Sunie po skórze gładko, nie szarpiąc delikatnej skóry wokół ust. Dzięki temu można uzyskać wyraziste kontury bez zbędnego wysiłku. Co więcej, formuła jest na tyle uniwersalna, że pozwala na wypełnienie całych ust, dzięki czemu działa również jak matowa pomadka. Efekt i pigmentacja Pigmentacja tej kredki jest znakomita. Już jedno pociągnięcie daje intensywny, równomierny kolor, który utrzymuje się przez długi czas. Wykończenie jest matowe, ale nie suche, co sprawia, że usta wyglądają estetycznie, bez podkreślania suchych skórek. Kolory w serii Dream Lips są różnorodne – od neutralnych beży i różów, po głębokie czerwienie i burgundy, co sprawia, że każdy znajdzie odcień dla siebie. Trwałość Trwałość to jedna z największych zalet tej kredki. Niezależnie od tego, czy używa się jej do konturowania, czy jako bazy pod pomadkę, produkt trzyma się na miejscu przez wiele godzin. Nie rozmazuje się i dobrze znosi nawet drobne posiłki czy picie. Po nałożeniu na całe usta, można cieszyć się nienagannym makijażem bez konieczności częstych poprawek. Opakowanie i praktyczność Kredka jest klasycznie temperowana, co może być zarówno zaletą, jak i wadą. Z jednej strony pozwala na precyzyjne zaostrzenie, z drugiej wymaga posiadania temperówki, co nie zawsze jest wygodne. Jednak solidne wykonanie i kompaktowy rozmiar czynią ją łatwą do przechowywania i transportu. Podsumowanie Golden Rose Dream Lips Lipliner to świetny wybór zarówno dla osób rozpoczynających swoją przygodę z makijażem, jak i dla tych, którzy szukają trwałej, uniwersalnej kredki do ust w atrakcyjnej cenie. Jej pigmentacja, komfort noszenia i trwałość sprawiają, że jest to produkt, który warto mieć w kosmetyczce. Niewątpliwie udany kosmetyk, który daje efekt luksusowych produktów, nie obciążając przy tym portfela.
    Zalety:
    • Formuła i aplikacja
    • Efekt i pigmentacja
    • Opakowanie i praktyczność
    Wady:

Zobacz także inne Konturówki do ust