Konturówki do ust

Wibo Nude Lips Konturówka do ust

WIBO Wibo Konturówka do ust Nude Lips 2 1,4g
WIBO Konturówka do Ust Nude Lips 3
Wibo Nude Lips

Nasi użytkownicy zostawili 117 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 kwietnia 2025 o 23:01
    Ulubiona konturówka!
    Wreszcie znalazłam ukochaną konturówke w kolorze nude. Mam ciemną karnację, uwielbiam być popalona i … miałam problem by znaleźć odpowiedni kolor konturówki w odcieniach nude, brązów. To jest strzał w 10! Opakowanie solidne, bez zarzutów. Kosmetyk bardzo ładnie rozprowadza się na ustach, jest odpowiednio miękki, idealnie współpracuje ze szminkami czy błyszczykami. Jest bardzo trwała, kilka dobrych godzin utrzymuje się na ustach mimo picia czy jedzenia. Nie powoduje grudek, „pękniętych” ust. To naprawdę wspaniały produkt!
  • 20 marca 2025 o 9:12
    Polecam!
    Jestem ogromną fanką konturówek do ust i od lat testuję różne formuły. Wibo Nude Lips zachęciła mnie pięknymi odcieniami i świetną ceną, więc oczywiście musiałam ją wypróbować. Czy spełniła moje oczekiwania? W większości – tak, ale nie obyło się bez kilku minusów. Zacznijmy od plusów – konsystencja jest naprawdę dobra. Kremowa, łatwa w aplikacji, nie tępa, ale też nie zbyt miękka, dzięki czemu można precyzyjnie obrysować usta. Kolory to zdecydowanie największa zaleta – piękne, naturalne odcienie nude, które pasują do każdego makijażu i dają bardzo elegancki efekt. Jeśli ktoś lubi delikatny, dziewczęcy look, to na pewno się nie zawiedzie. Trwałość? Przyzwoita, ale nie rewelacyjna. Konturówka ładnie się trzyma, ale jeśli jesz lub pijesz, to wymaga poprawek. Nie jest to dla mnie wielki problem, bo większość produktów w tej kategorii nie jest super trwała, ale jednak są konturówki, które wytrzymują dłużej. Po kilku godzinach zauważyłam też, że może delikatnie wysuszać usta, więc jeśli ktoś ma tendencję do przesuszenia, warto zadbać o nawilżenie przed aplikacją. Kolejna rzecz, która mogłaby być lepsza, to opakowanie. Niestety, kredka jest do temperowania, co dla mnie jest minusem – wolę wysuwane konturówki, które są bardziej praktyczne. Dodatkowo, w przypadku miękkiej formuły, łatwo złamać rysik, jeśli nie uważa się przy ostrzeniu. Podsumowując – Wibo Nude Lips to naprawdę dobra konturówka w świetnej cenie, z piękną gamą kolorystyczną i wygodną aplikacją, ale ma też swoje wady. Gdyby była minimalnie bardziej trwała i dostępna w wersji automatycznej, byłaby idealna. Mimo to, na pewno będę jej używać, bo efekt na ustach jest po prostu piękny!
  • 13 marca 2025 o 20:34
    opinia
    Wibo Nude Lips Konturówka do ust to naprawdę fajny produkt! Ma świetną pigmentację, a odcienie są przepiękne – idealne na co dzień, zwłaszcza dla fanek nude. Cena jest bardzo przystępna, co czyni ją świetnym wyborem na każdą kieszeń. Jedyny minus to średnia trwałość – nie utrzymuje się na ustach zbyt długo, ale mimo to uważam, że warto ją mieć. Ogólnie polecam!
    Zalety:
    • swietna cena
    • piekne odcienie
    • dobra pigmentacja
    Wady:
    • srednia trwalosc
  • 23 lutego 2025 o 18:16
    Przyjemna
    Lubię tą konturówkę. Jest fajna i precyzyjna, a co najlepsze - świetnie się na niej pracuje. Jestem zadowolona z jej miękkości i koloru, świetnie wygląda. Mam odcień różu delikatnego, używam również jako szminki na całe usta. Polecam bardzo.
  • 23 lutego 2025 o 17:36
    Świetna jakość za rozsądne pieniądze
    Dziewczyny, muszę wam opowiedzieć o kredkach Wibo Nude Lips! Są mega! Kremowa konsystencja sprawia, że aplikacja jest super łatwa, a kolory są idealne do codziennego makijażu. Trwałość też jest niezła, chociaż po jedzeniu trzeba je poprawić. Jedyne, co mnie denerwuje, to to, że trzeba je temperować, ale mimo to naprawdę warto je mieć. Polecam, bo są w dobrej cenie!
    Zalety:
    • Kredki Wibo Nude Lips mają kremową konsystencję, dobrą pigmentację, naturalne odcienie, są przystępne cenowo i łatwo dostępne w drogeriach.
    Wady:
    • Główne wady to konieczność temperowania, co może być niewygodne, oraz nieco mniejsza trwałość po jedzeniu.

Zobacz także inne Konturówki do ust