WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Szampony do włosów

Milk Shake Curl Passion Shampoo Szampon do włosów kręconych

Milk Shake Curl Passion Szampon do Włosów Kręconych 300ml
Milk_Shake Curl Passion Shampoo odżywczy szampon do włosów falowanych i kręconych 300 ml
Milk Shake Curl Passion
notino.pl

• 21 marca 2025 o 11:04
    Świetny dla falowanych włosów
    Mam włosy długie i falowane, puszące się. Zapach szamponu jest bardzo ładny, jak z salonu fryzjerskiego. Konsystencja szamponu nie jest bardzo gęsta, trochę spływa z dłoni zanim nałożę na włosy. Produkt jest wydajny na moich długich gęstych włosach. Pieni się tak średnio. Już przy spłukaniu czuję, że włosy są mocno oczyszczone bo robią się takie skrzypiące, ale szampon nie wysusza skóry głowy, nie jest podrażniona i nie swędzi. Zauważyłam pewne właściwości pielęgnacyjne, włosy są bardzo miękkie, fale są ładnie zdefiniowane, puszenie jest ograniczone. Jestem bardzo zadowolona z tego szamponu
  • 14 stycznia 2022 o 13:12
    Potrzebuje troszkę czasu by włosy były pełne blasku bez puszenia się
    Uwielbiam świata bo zawszę mogę liczyć na cudeńka mi jeszcze nie znane. W tym roku zostałam obdarowana kosmetykami Milk Shake do włosów kręconych. Ostatnio sporo narzekałam że przez suche powietrze i przez prace zdalna, moje włosy się puszą się jeszcze mocniej tej zimy. W zestawie była maska Curl Passion Mask i szampon z tej samej serii, lubię używać całych serii kosmetyków by zmocnić ich działanie. Co mogę przeczytać na opakowaniu produkty Curl Passion zostały specjalnie opracowane, aby oczyszczać, nawilżać i pielęgnować kręcone włosy, jednocześnie eliminując puszenie. Brzmi fantastycznie. Szampon ten zawiera aktywne składniki, takie jak naturalne cukry, olej kakaowy; zapewnia to miękki i nawilżający efekt. Dodatkowo produkt zawiera koktajl witamin i kwasów owocowych dla wzmocnienia, miękkiego i lśniącego efektu. Przede wszystkim szampon cudownie pachnie; to prosty, niezbyt obecny zapach, bym powiedziała zapach salony fryzjerskiego. Konsystencja jest treściwa, wystarczy mały orzeszek produktu by pokryć moje długie włosy. Szampon niezmiernie się pieni, co również pozwala mi na tylko jedne użycie szamponu (zazwyczaj używam szamponu dwukrotnie przy jednym myciu by je wpierw oczyścić a następnie by szampon wnikł w moje włosy) tu tego nie obie, bo przy pierwszym myciu mam poczucie całkowitej czystości jak i wniknięcia w moje włosy produktu. Przy pierwszym użyciu, powiem szczerze byłam rozczarowana, włosy były szorstkie, nawet po użyciu maski Curl Passion Mask, w dotyku nie były gładkie, ale następnego dnia, byłam w szoku, jak przez noc moje szorstki włosy się zmieniły w dotyku, stały się gładkie, miękkie i bez beletryzowania się mogłam swobodnie założyć czapkę. Produkt po prostu potrzebuje czasu by wnikł i zadziałał na moje włosy. Jestem bardzo zadowolona że odkryłam nową marki która oferuje tak fantastyczne produkty do włosów kręconych, serdecznie polecam przedeszystkim osobom borykającym się z puszeniem sie włosów.