Płyny do demakijażu

OnlyBio Kombucha, Płyn micelarny matujący `Brzoskwinia + zielona herbata`

Pachnidelko
OnlyBio Kombucha matujący płyn micelarny 300ml

• 15 kwietnia 2025 o 9:25
    Polubiłam się z tym produktem
    Kupiłam ten produkt w bardzo okazyjnej cenie. Uwielbiam zapach brzoskwini i zielonej herbaty, więc uznałam, że produkt ten na pewno umili mi wieczorną pielęgnację. I tak było. Produkt ten pięknie pachnie a co najważniejsze działa. Dobrze radzi sobie z oczyszczeniem twarzy z makijażu. Nie podrażnia skóry. Zostawia wręcz nawet skórę delikatnie nawilżoną. Jeśli chodzi o wydajność to moim zdaniem jest w porządku, jak każdy płyn micelarny. Opakowanie ułatwia bardzo używanie produktu. Jestem bardzo zadowolona i na pewno będę do tego produktu wracać :)
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Dokładnie domywa makijaż
    Ekin88
    27 maja 2024 o 10:10
    Cudowny płyn
    Płyn micelarny Only Bio Kombucha z brzoskwinia i zieloną herbatą jest dla mnie strzałem w dziesiątkę. Po pierwsze, świetnie radzi sobie z usuwaniem makijażu, nawet tego wodoodpornego. Po drugie, matuje skórę i reguluje wydzielanie sebum, co sprawia, że moja cerę wygląda zdrowo i świeżo przez cały dzień. Dodatkowo, płyn delikatnie nawilża skórę, więc nie odczuwam jej suchości nawet po częstym stosowaniu. Co więcej, skład tego kosmetyku jest naprawdę dobry, co na pewno przemawia za jego używaniem. Jedyne, na co mogę ponarzekać, to pojemność - chciałabym, żeby była nieco większa, bo zużywam go dość szybko. Mimo tego, polecam ten płyn wszystkim, którzy szukają skutecznego i naturalnego produktu do demakijażu.
    Zalety:
    • działanie
    • skład
    Wady:
  • 1 lipca 2023 o 10:02
    Nie dla mnie
    Plyn zmywał makijaż całkiem dobrze, ALE to jak piekły mnie po nim oczy to była masakra. Męczyłam się przez prawie pół opakowania aż w koncu odpuściłam i kupiłam inny produkt. Niestety na pewno więcej go nie kupię.
  • 3 marca 2023 o 19:42
    świetny zapach, doskonałe działanie
    Onlybio wcześniej kojarzyło mi się tylko z kosmetykami do włosów, do których mam stosunek dosyć ambiwalentny – przetestowałam tyle i chyba zaledwie jeden uznaję za naprawdę dobry. Kombucha jednak była od dawna w strefie moich zainteresowań, więc uznałam, że może warto wypróbować. Produkt dostępny w Rossmannie i kilku drogeriach online. Cena jest dosyć przystępna, wydajność nie najgorsza. Spodobało mi się również opakowanie. Grafika minimalistyczna, wyważona, ale kolory naprawdę śliczne. Na tyle znajdują się informacje o składzie: kombucha, zielona herbata, woda z lodowca, ciekawe zestawienie. Spodobał mi się również zapach – trochę jak długo odstana zwykła herbata z dodatkiem brzoskwini, ja akurat jestem zakochana. Mam cerę mieszaną z mocno przetłuszczającą się strefą T. Podczas stosowania tego kosmetyku zauważyłam, że mój nos faktycznie mniej się świeci, a podkład i puder dłużej utrzymują matt, więc faktycznie reguluje wydzielanie sebum. Całkiem nieźle radzi sobie z demakijażem lżejszych podkładów i kremów BB. Z Revlonem ma wyraźne problemy. Rozpuszcza podkład, nie wymaga darcia, więc też dodatkowo nie podrażnia. Oczyszczam twarz na dwa razy, więc fakt, że nie radzi sobie z cięższymi podkładami nie jest dla mnie dużym problemem. Faktycznie mogę spokojnie zmywać nim również makijaż oczu i ust. Nie wywołuje żadnych podrażnień i zaczerwienienia. Obecnie szukam mocniejszego nawilżenia, więc raczej nie kupię od razu drugiej butelki. Nie wykluczam, że po skończeniu kuracji Izotekiem znowu się u mnie pojawi.
    Nati223
    10 lutego 2023 o 15:13
    Bardzo dobry płyn micelarny
    Płyn micelarny spełnia wszystkie obietnice producenta. Skutecznie, a zarazem delikatnie oczyszcza od makijażu oraz nadmiaru sebum. Zużyłam kilka jego opakowań i z chęcią kupię ponownie. W moim przypadku inne płyny micelarne dla cery mieszanej tłustej nie są efektywne, natomiast ten płyn jest super. Ma same plusy: - dobrze oczyszcza cerę - ma neutralny/ładny zapach - jest wydajny - ma dobry i naturalny skład - standardowe/wygodne opakowanie - cena w promocji Ok. Minusem chyba jest tylko to, że teraz przestał być dostępny w Rossmanie, chociaż inne kosmetyki tej serii można nadal tam kupić.