Ampułki do włosów

Isana Professional, Hydro, Ampułki do włosów

• 25 marca 2024 o 11:53
    Widać to nawilżenie
    Kuracji z tymi ampułkami mam już kilka za sobą. Jako, że zmagam się z włosami przesuszonymi i zniszczonymi. Sięgając po ten zestaw liczyłam na nawilżenie i odżywienie włosów. Można to zauważyć już po pierwszym użyciu gdzie produktu się nie spłukuje a odpowiednio wchłania w strukturę włosa. Jedną ampułką jest na tyle duża że spokojnie wystarcza mi na włosy za łopatki. Po ampułce włosy nie są tłuste ani obciążone, są dużo przyjemniejsze w dotyku oraz miękkie. Po kuracji zauważyłam zmianę stanu zniszczonych końcówek, nie są one tak suche jak wcześniej. Produkt szybko się wchłania i nie daje o sobie znać. Nakładam je po delikatnym osuszeniu bądź na suche włosy. Kurację robię minimum raz w miesiącu.
    Zalety:
    • Szybko się wchłaniają
    • Ampułki są spore i mają dużo produktu w sobie
    • Nie obciążają włosów
    • Są tanie
    Aria43
    3 lutego 2024 o 21:05
    Zero efektu
    Moje włosy po wakacjach były mocno wysuszone od słońca i soli morskiej, postanowiłam więc zrobić im małą kurację nawilżającą. Produkt zamknięty jest w małych ampułkach niczym lek, niestety moich włosów nie uratował. Nie zauważyłam totalnie żadnego nawilżenie, wręcz mam wrażenie, że włosy stały się jeszcze bardziej "tępe" po zastosowaniu produktu. Cena niska ale wydajność również.
    Zalety:
    • Niska cena
    Wady:
    • Brak efektów na włosach
    • Mało ekologiczne opakowanie
  • 21 stycznia 2024 o 19:40
    Nie sprawdziły się
    Tak samo, jak w przypadku różowych ampułek, te kupiłam bez żadnego wcześniejszego przemyślenia. Po czasie spojrzałam na oceny, z których dowiedziałam się, że ampułki dobrze się sprawdzają. Ale u mnie było zupełnie odwrotnie, różowe mnie zachwyciły, ale niebieskie były koszmarne.
    Zalety:
    • opakowanie, tekturowe, które zawiera siedem szklanych ampułek z plastikową zatyczką,
    • cena, przystępna, a na promocji naprawdę fajna,
    • konsystencja, wodnista,
    • dostępność, do kupienia tylko w drogerii Rossmann,
    • wydajność, jedna ampułka pokrywa moje włosy, które są długie.
    Wady:
    • brak zapachu,
    • działanie, ampułki w ogóle się u mnie nie sprawdziły, włosy po użyciu były szorstkie, matowe, pozbawione blasku i suche. Nie zauważyłam żadnego nawilżenia
  • 1 grudnia 2023 o 23:40
    Nie obciążają włosów.
    Ampułki konsystencją przypominają wodę. Dałam za nie 20 zł, moje włosy stały się ładniejsze, lśniące, gładkie, W opakowaniu jest 7 ampułek, każda po 3 ml. Ampułki są bezzapachowe i nie obciążyły moich włosów. ZALETY: + niska cena + dostępność w Rossmanie + nawilżają włosy + prosty, czytelny skład
    Joabbb
    8 sierpnia 2023 o 16:49
    bez efektu wow
    Mam długie ,puszące włosy. Chcą sie kręcić ,ale nie wiedza w która stronę, wiec moja fryzura to kopa siana. Postanowiłam im pomóc kupując te ampułki. Stosowałam każdego dnia , jak zalecił producent. Nawet jeśli w danym dniu nie myłam włosów, to lekko je zmoczyłam wodą i nałożyłam ampułkę. Po 7 dniach żadnych zadawalających efektów. Może troszeczkę stały się cięższe na końcach ,ale bez "efektu wow". Konsystencją i zapachem przypominały wodę. Dałam za nie 20 zł , nie kupię więcej.
    Zalety:
    • Wygodne ampułki ,łatwe do otwarcia.
    • Ciekawe pudełko ułatwiające wyjmowanie fiolek.
    Wady:
    • Brak efektów