Płukanki do włosów

Delia Cameleo - Płukanka Do Włosów Morelowa 200ml
Delia Cameleo
Delia Cameleo - Płukanka Do Włosów Morelowa 200ml

• 2 sierpnia 2024 o 18:14
    Dobra, chociaż przy tym kolorze trzeba uważać z ilością
    Ostatnio wypróbowałam płukankę w kolorze morelowym od firmy Cameleo i muszę podzielić się swoimi wrażeniami oraz ostrzeżeniem dotyczącym jej stosowania. Na początku byłam podekscytowana wizją pięknego, morelowego odcienia na moich włosach, ale szybko zauważyłam, że z ilością płukanki trzeba uważać. Jeśli użyjesz jej zbyt dużo, zamiast morelowych, włosy mogą nabrać różowego odcienia, co może być zaskoczeniem, jeśli nie taki efekt chciałaś osiągnąć. Sposób użycia Ja osobiście dodaję płukankę do odżywki, co jest świetnym sposobem na jednoczesne farbowanie i dbanie o włosy. Dzięki temu kolor równomiernie się rozprowadza, a moje włosy pozostają nawilżone i odżywione. Ten sposób aplikacji sprawia, że farbowanie jest łagodniejsze dla włosów i minimalizuje ryzyko ich przesuszenia. Trwałość koloru Kolor utrzymuje się przez około 5-7 myć, ale w pełnej intensywności tylko przez pierwsze 2-3 mycia. Z czasem kolor delikatnie się spłukuje, co jest normalne przy tego typu produktach. Mimo to efekt jest piękny i warto go wypróbować, jeśli chcesz odświeżyć kolor swoich włosów na krótki czas. Podsumowanie Podsumowując, płukanka w kolorze morelowym od Cameleo to ciekawy produkt, ale wymaga ostrożności w użyciu, zwłaszcza jeśli zależy Ci na konkretnym odcieniu. Jeśli jednak dodasz ją do odżywki, możesz uzyskać piękny efekt przy jednoczesnej pielęgnacji włosów. Polecam wypróbowanie tej metody, zwłaszcza jeśli szukasz tymczasowej zmiany koloru i chcesz zadbać o zdrowie swoich włosów. Uważajcie na meble w łazience, bo bardzo szybko łapią kolor hah
    Zalety:
    • faktyczne działanie