Balsamy do ciała

Seyo Brazilian Gold, Balsam do ciała rozświetlający ze złotymi drobinkami

• 20 sierpnia 2021 o 7:39
    Na opalonej skórze balsam je super
    No je super po prostu - można się poczuć jak milion dolarów (i wyglądać też przy okazji). Jest to kolejna perełka kupiona w Drogerii Natura (i może ktoś mi wytłumaczy, czemu tych sklepów jest coraz mniej) za niewielkie pieniądze (chyba coś ok 10 złotych), która baardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Ale po kolei. Opakowanie jest z gatunku tych skromnych - ot, ciemna butla, oklejona na zielono. Jednak po okładce książki oceniać nie należy. Balsam ma przyjemny i nienachalny oliwkowy zapach oraz dosyć lekką konsystencję. Nie lepi się i dosyć szybko się wchłania. Jest wydajny - wystarczy jego niewielka ilość, aby nasmarować całe ciało. Bezpośrednio po użyciu należy umyć ręce- inaczej będziemy przenosić na łapkach drobinki, których jest tutaj naprawdę dużo. Właśnie ze względu na drobinki balsam super sprawdza się na opalonej (chociaż lekko ) skórze. U bladych osób może dać sztuczny i nieco tandetny efekt. Za to przy opaleniźnie kosmetyk je po prostu super. Pięknie podkreśla brązową skórę, rozświetla ją iw ogóle sprawia, że wyglądamy i czujemy się jak chodzące milion dolców. Mała czarna bez rękawów, sandałki na obcasie, odrobina perfum oraz balsam Seyo i naprawdę, moje panie, nawet na eleganckim wieczornym przyjęciu możemy czuć się jak królowe. Polecam z całego serducha.
    • efekt
    • przepięknie podkreśla opaleniznę
    Wady:
    • raczej nie dla bladych osób
  • 3 sierpnia 2021 o 10:02
    Letni błysk
    Balsam zawiera mnustwo złotych drobinek, które mienia się na skórze podkreślając w cudowny sposób opaleniznę. Ma także lekką konsystencje i z łatwością się rozprowadza na skórze o wchłania. Jestem z niego bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Łatwo się rozprowadza
    • Szybko wchlania
    • Ma dużo złotych drobinek
    • Zapacz bardzo delikatny, ledwie wyczuwalny
    Wady:
    • Na razie nie widzę wad.
  • 28 lipca 2021 o 13:41
    balsam z przepięknym efektem na skórze
    Rewelacyjny produkt! Kupując go nie spodziewałam się, że efekt będzie tak piękny. Drobinki pozostające na skórze dają efekt mieniącej się skóry. Balsam nie posiada intensywnego zapachu ani się nie lepi, tylko szybko wchłania w skórę, co jest dodatkowym plusem. Aż ciężko uwierzyć że kosmetyk ma tak niską cenę, efekt jest ładniejszy niż produktów w wyższej cenie. Jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • efekt
    nataa24
    25 lipca 2021 o 22:10
    Fajny, ale..
    Balsam rozświetlający o przyjemnej konsystencji. Zapachu nie posiada prawie wcale, co dla mnie jest plusem, bo nie jest przesadnie perfumowany. Dobrze nawilża i nie pozostawia lepiej warstwy, co jest dla mnie ważne. Samo rozświetlenie jest widoczne na pierwszy rzut oka, ładne mieniące się drobiny. Preferuje jednak subtelniejszy efekt. Gwiazdkę ujmuje za to, że brokat zawarty w balsamie po dotknięciu do jakiejkolwiek powierzchni czy ubrań przechodzi dosłownie na wszystko. Produkt sam w sobie jest świetny i to za taką cenę! Spełnia wszystkie obietnice producenta. Oddałam go siostrze, która jest nim zachwycona.
    • Opakowanie z pompką
    • Konsystencja
    • Dobre wchłanianie
    Wady:
    • Drobiny są duże (sztuczny efekt), przenoszą się z ciała na wszystko czego się dotknie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 20 lipca 2021 o 17:43
    Idealnie rozświetlona opalenizna
    Jestem w trakcie drugiego opakowania balsamu. Lubię go za wydajność i za minimalny zapach, chociaż jak dla mnie mógłby pachnieć troszkę mocniej. Drobinki brokatu są dość widoczne, co zapewne nie będzie każdemu pasować. Ale na duży plus zasługuje fakt, że „siedzą” one długo na skórze, nie zostają na ubraniach. Cena jak to przy Seyo niska jak za taką jakość. Polecam! Ja napewno kupię kolejne, 3 opakowanie :)
    Zalety:
    • Formuła balsamu
    • Widoczne drobinki