Balsamy do ciała

Eveline Cosmetics BodyCareMed +, Malina Nordycka, Intensywnie odżywczy balsam do ciała

Eveline Body Care Med Balsam do Ciała Odżywczy Malina Nordycka 350ml

• 26 lutego 2025 o 18:26
    Dobry
    Balsam odżywia i nawilża skórę. Szybko się wchłania. Delikatnie pachnie. Butelka z pompką pozwala na wygodne wydobycie produktu bez brudzenia opakowania. Cena na plus.
  • 3 października 2022 o 15:26
    intensywnie odżywczy balsam do ciała
    uważam że na prawdę jest to super fajny produkt. może nie nazwałabym go med+ nawilązując do tego, że skóra z większymi problemami może liczyć na super nawilżenie. wydaje mi się, ze przede wszystkim jest to balsam który na prawdę fajnie się sprawdza do codziennej pielęgnacji skóry wysuszonej czy podrażnionej goleniem. sama go stosowałam z takim zamysłem i jestem z niego zadowolona. na pewno na plus wychodzi cena, wydajność, ilość produktu. zapach też jest na prawdę ładny i mi się bardzo podoba. ostatnio nie widzę go na półkach i nie wiem czy nie jest wycofany, ale ogólnie poleciłabym go przetestować gdyby ktoś go znalazł.
  • 3 października 2022 o 13:09
    Bardzo dobry
    Balsam charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem i dość gęsta konsystencja. Balsam łatwo się rozprowadza, nie pozostawia smug. Balsam szybko się wchłania. Po zastosowaniu skóra jest gładka i nawilżona. Balsam jest bardzo wydajny a do tego w wygodnym opakowaniu - opakowanie posiada pompkę.
  • 14 stycznia 2022 o 18:00
    Nie wiem, czy sięgne po niego ponownie
    Balsam ten całkiem niedawno mi się skończył, ale raczej w przyszłości nie sięgnę po niego ponownie. Nawilżenie tutaj jestśrednie. Wiadomo na pewno nie na najwyższym poziomie. Sprawdzi się u osób które nie potrzebują większego nawilżenia i odzywienia, na będzie ok na codzień.. Skóra po aplikacji jest pieknie nawilżona i błyszcząca. Balsam fajnie wygładza skórę, fajnie się go używa latem kiedy odkrywamy cialo. Ale tylko to. Produkt ten nie przynosi długotrwałych efektów. Konsystencja przyjemna. Zapach nie jest zachwycający, ale nie jest też zły. Mógłby byc bardziej naturalny. Duże opakowanie z pompką tylko umila korzytsanie z produktu. Cena nie jest wysoka. Ja jednak zostanę przy bardziej profesjonalnych balsamach.
  • 10 września 2021 o 13:09
    Kocham ten balsam
    Ten balsam cudownie pielęgnuje skórę. Sprawia, że jest nawilżona i odżywiona... do tego pięknie pachnie. Jego zapach jest tak cudowny, że aż mam ochotę go zjeść! Jestem bardzo zadowolona z tego produktu, konsystencja jest tak przyjemna, lekka, delikatna... do tego szybko się wchłania, a skóra jest cudownie miękka i pachnąca. Wygodne opakowanie z pompką, sprawia że aplikacja jest bardzo łatwa.