Szampony do włosów

L'Oreal Professionnel Metal Detox Professional Shampoo Szampon do włosów farbowanych neutralizujący metale

hairstore.pl
LOreal Professionnel _Metal Detox Shampoo szampon zabezpieczający włosy po zabiegu koloryzacji 300 ml
Bodyland.pl
E-Glamour.pl
L'OREAL PROFESSIONNEL Metal Detox Pre-Shampoo Szampon Wstepny Do Włosów 250ml
L'OREAL PROFESSIONNEL Metal Detox Pre-Shampoo Szampon Wstepny Do Włosów 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 115 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2025 o 20:59
    Obłęd!
    Szampon dostałam w tej małej pojemności jako gratis do zamówienia i zakochałam się w nim od pierwszego użycia ! Ten zapach , bardzo mi się podobał i utrzymywał się na włosach nawet po zmyciu. Sam szampon dobrze doczyszczał skórę głowy ,ale w żaden sposób jej nie podrażniał . Włosy po tym szamponie były miękkie , łatwo się rozczesywały i były na prawdę dłużej świeże . Na pewno kupię w większej pojemności !
  • 24 lutego 2025 o 17:55
    Profesjonalny szampon i cena też
    Szampon zamknięty w niewielkiej dość brzydkiej buteleczce. Zawartość jej jednak profesjonalna. Bardzo dobrze pasuje do farbowanych włosów gdyż kolor nie wypłukuje się tak szybko. Szampon ma kremową, gęstą konsystencję a więc jest wydajny. Ma ładny zapach, dobrze się pieni. Po zastosowaniu włosy są dobrze nawilżone, miękkie i lśniące. Nie przetłuszczają się za szybko. Mają zdrowy, ładny wygląd.
    Zalety:
    • Skład
    Wady:
  • 27 października 2024 o 17:15
    Zawiera minerały
    **L'Oréal Professionnel Metal Detox Shampoo** to szampon stworzony z myślą o oczyszczaniu włosów z metali ciężkich, które mogą gromadzić się we włóknach włosa, szczególnie jeśli korzystamy z wody o wysokiej zawartości minerałów. To idealne rozwiązanie dla osób farbujących włosy lub korzystających z zabiegów chemicznych, ponieważ pomaga chronić kolor przed matowieniem i zapobiega jego blaknięciu. Szampon ma lekką konsystencję i przyjemny, świeży zapach, a przy tym doskonale się pieni, dzięki czemu wystarczy niewielka ilość, by dokładnie oczyścić włosy. Już po pierwszym użyciu widać, że włosy są bardziej lśniące, a ich struktura jest gładsza. Produkt nie obciąża włosów i pozostawia je miękkie, co sprawia, że są łatwiejsze do układania. Co ważne, formuła wzbogacona o technologię Glicoamine pomaga neutralizować metale wewnątrz włosa, co skutkuje zwiększoną ochroną przed uszkodzeniami. Dla uzyskania najlepszych efektów warto używać szamponu w połączeniu z odżywką lub maską z serii Metal Detox. **Podsumowując:** L'Oréal Professionnel Metal Detox Shampoo to świetna opcja dla osób, które chcą zadbać o zdrowy wygląd swoich włosów i ochronić je przed szkodliwymi metalami. Idealny dla włosów farbowanych i osłabionych, dodaje blasku i zapewnia głębokie oczyszczenie.
  • 4 sierpnia 2024 o 12:00
    Całkiem niezły szampon
    Zawsze używałam zwykłych drogeryjnych kosmetyków do włosów, tym razem zaragnęłam sięgnąć po linie bardziej profesjonalne. Szampon loreal metal detox zamknięty jest w białej buteleczce z czarną nakrętką. Pojemność 300 ml, starcza na dosyć długo. W składzie mamy glikoamine Produkt jest gęsty, kremowy. Koloru śnieżnobiałego. Zapach jest wyczuwalny, mi średnio przypadł do gustu, dominują nuty zapachowe grejpfruta i bergamotki. Szampon dobrze się pieni, dla mnie to duży plus, poprawnie oczyszcza skórę głowy pozostawiając ją nawilżoną i czystą. Przy dłuższym użytkowaniu produktu było zauważalne odżywienie, zabezpieczenie pasm. Włosy stały się bardziej błyszczące i gładkie.
    mmoorek
    8 maja 2024 o 14:45
    Cudowny szampon o pięknym zapachu
    L´Oreal to jedna z niewielu firm, które uważam za sprawdzonych i dobrych producentów kosmetyków do włosów i tym razem mnie nie zawiódła. Jestem posiadaczką długich, farbowanych i rozjaśnianych do blondu włosów. Efekt tych zabiegów jest taki, że włosy są ciężkie do rozczesania, puszą się, tracą szybko blask i stają się matowe. Metal Detox — bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, absolutnie pięknie pachnie, tak rześko, cytrynowo i zapach utrzymuje się na włosach dość długo a w połączeniu z maską tej samej linii jest obłędny. Co do samego szampon to z pewnością mogę potwierdzić, że przedłuża trwałość koloru (mam wrażenie, że nie wypłukuje się on tak szybko). Bardzo dobrze wygładza, nawilża i sprawia, że włosy bardzo dobrze się rozczesują, są jednocześnie są miękkie ale nie puszą się. Polecam stosować oczywiście z maską bo całość sprawia, że działają rewelacyjnie.
    Zalety:
    • cudownie pachnie - cytrusowo
    • dobrze się pieni
    • wydajny
    Wady:
    • cena - jest drogi