Szampony do włosów

Klorane Shampooing au Beurre de Mangue Szampon na bazie masła mango

Nasi użytkownicy zostawili 71 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 czerwca 2024 o 16:02
    wspaniały produkt :)
    Wow! Świetny szampon :) Przepiękne opakowanie - minimalistyczne, a jednocześnie gustowne i estetyczne. Ciekawy kształt szamponu, szczerze nie widziałam jeszcze podobnego. Najbardziej urzekł mnie zapach, który jest bajeczny. 100% mango, słodki, śliczny. Włosy po umyciu ładne, błyszczące i świetnie pachną! Na pewno wrócę!
    Zalety:
    • działanie
    • zapach (!!!)
    • skład
    Wady:
  • 12 maja 2021 o 17:37
    Fajny
    Szampon jest ok, opakowanie jest praktyczne wygodne w użyciu,cena jest ok,włosy są nawilżone,nie za suche, warto kupić i się przekonać, szybko się nie zużywa
  • 12 maja 2021 o 17:28
    Fajny
    Szampon jest super wydajny, Jego plusem jest to, że po umyciu nie potrzebuje dodatkowo odżywki. Podczas mycia włosy robią się sztywne. Kiedyś myślałam, że to winna produktów do mycia włosów. A tylko zdrowe i silne włosy reagują w ten sposób.
    WerkkaM
    12 maja 2021 o 17:20
    Ekstra
    Akurat mi to odpowiada, że ten szampon jest gęsty, przez to i bardziej wydajny. Ja kupiłam od razu większą buteleczkę, wychodzi to sumarycznie taniej, a szampon działa, więc zamierzam go stosować długo. Z takich największych zalet to oczywiście to do czego go kupiłam - poprawa co do nawilżenia, uporałam się z suchymi włosami, ale też włosy dosłownie lśnią, nie ma problemów z powstawaniem łupieżu, a do tego też mam skłonność. Roślinny skład, ekologiczne podejście marki powinno chyba każdego przekonać, szampon kupiłam w aptece.
    Drogeria Natura
  • 3 maja 2021 o 9:22
    Piękne włosy
    Tego szamponu używam już od roku, fakt, że na przemian z innymi, głównie z tej firmy. Zawsze miałam włosy do ramion i nawet kiedyś usłyszałam od fryzjerki, że nie będę miała nigdy długich włosów, a jednak mam. Nie wiem czy to zasługa tego szamponu, na pewno nie tylko, co nie zmienia faktu, że szampon na pewno pomaga mi zachować lepszą kondycję wlosow. Szampon jest dość gesty, zawsze rozcienczam go woda i wtedy dopiero nakładam na włosy. Nie powoduje przetluszczania, pięknie pachnie owocami mango, jest bardzo wydajny. Obecnie mam bardzo długie i zadbane włosy. Na mały minus to, że konieczne jest zastosowanie odżywki, bo wlosy pozostaje trochę "tępe". Mógłby posiadać pompke, butelka dość twarda i muszę to stawiać do "góry nogami" :-)
    Zalety:
    • Zapach, wydajność, poprawia kondycję włosów