Odżywki do paznokci

Herome Exit Damaged Nails, kuracja zniszczonych paznokci po tipsach

roxis71
    17 listopada 2018 o 20:23
    Super produkt
    Używam już po raz drugi. Jestem super zadowolona a olejek jest bardzo wydajny. Co prawda nie używałam po tipsach, ale miałam cienkie, zniszczone i rozdwające się paznokcie.
    Zalety:
    • Pomaga na zniszczone paznokcie
    • Szybko widać efekty
  • 28 czerwca 2014 o 14:36
    bardzo dobry !
    ogolnie mam słabość do marki HEROME gdyż jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. fakt cena może co niektórych odstraszac ale czy jest sens kupowac tansze produkty które nie dają rezultatu? ogólnie mam suche,kruche i łamliwe paznokcie, które okropnie się rozdwajaja az do połowy płytki. miałam błyskotliwy pomysł zeby założyc tipsy a po ich ściągnieciu nie musze nikomu mówić jak wygladały moje paznokcie ! kupiłam tę odżywkę i smarowałam dzień w dzień przez tydzień a może i dłużej po kilka razy dziennie - zawsze musze cos przedobrzyć bo nabrały lekko żółtego odcienia :D paznokcie były wspaniale nawilżone, po pewnym czasie przestały sie rozdwajac i łamać, skórki byly dobrze nawilżone. ale jak paznokcie odrosły to problem znowu powrócił, ale że odżywka jest niesamowicie wydajna wiec wracam znowu do kuracji i ratuje moje pazurki :) Używam tego produktu od: pół roku z przerwami Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 16 sierpnia 2013 o 14:44
    Uwielbiam, ale drożyzna.
    Lubie w nim wszystko. Zapach, buteleczkę, aplikator (bardzo wygodny) Olejek jest bardzo odżywczy, świetnie działa na skórki jak i paznokcie. Pięknie się błyszczą, wyglądają lepiej i lepiej rosną. Buteleczka jest tak sprytna, że po jej wykończeniu można przelać tam np. olejek rycynowy lub inny :), bo aplikator jest superfajny. Nie wiem, co dodać, świetny produkt :) jedyne wady to - olejek długo się wchłania, mógłby być to bardziej "suchy olejek", druga wada to cena i dostępność. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka
  • 4 marca 2012 o 11:30
    Jedna z najlepszych
    Mam suche, rozdwajające się i pękające w połowie płytki paznokcie. Wróć! Miałam... Po zastosowaniu kuracji Herome Strong oraz tym olejkiem, problem zniknął!! Wreszcie mogę mieć paznokcie, a nie paskudztwa obcięte tuż przy skórze. I nic nie boli, nic nie zahacz, nie pęka, nie odpada :) Po prostu rewelacja :) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Kończę pierwsze
  • 2 listopada 2011 o 19:26
    Produkt wręcz magicznie odżywiający!
    Na ten produkt trafiłam zupełnie przypadkiem i absolutnie nie żałuję! Zdjęłam tipsy akrylowe i moje naturalne paznokcie były w stanie opłakanym. Białe, suche i chropowate oraz oczywiście miękkie jak papier. Olejek ten stosowałam przez tydzień nakładając codziennie i wmasowując w paznokcie. Efekt był niemal natychmiastowy! Paznokcie stały się błyszczące, gładkie i niesamowicie zdrowo wyglądające. Polecam wszystkim jako bezpośrednią kurację po tipsach! Nadal stosuję go raz w tygodniu i na pewno zakupię kolejną buteleczkę. Produkt jest także niesamowicie wydajny. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego