Kremy na dzień

Vianek Seria Zielona, Normalizujący krem do twarzy na dzień

Bodyland.pl
Vianek Normalizujący krem do twarzy na dzień 50ml 78315-uniw
Vianek Normalizujący Krem na Dzień 50ml
Vianek Normalizujący krem do twarzy na dzień 50 ml

• 17 października 2024 o 12:34
    fajny
    Bardzo fajny i lekki krem na dzień, który często stosuję jako baza pod makijaż. Opakowanie wygodne w uzyciu dzięki wygodnej pompce. Konsystencja lekka i bardzo ładnie się rozprowadza na skórze i szybko wchłania pozostawiając skórę gładką i nawilżoną. Jak dla mnie bardzo dobry krem z super składem. Polecam
    Zalety:
    • lekka formuła, szybko się wchłania, naturalny skład
  • 21 grudnia 2023 o 10:48
    Spoko Efekt, Zapach w Tyle
    Vianek, Seria Zielona, Normalizujący krem do twarzy na dzień – ocena ode mnie to 4/5 Niezaprzeczalnie doskonale nawilża moją skórę, choć szczerze mówiąc, zapach nie jest jego mocną stroną - trochę mniej przyjemny. Mimo to, nie przetłuszcza mojej cery, co jest na plus. Mógłby być lepszy w kwestii efektu ‘normalizacji’, ale ogólnie warto sprawdzić, zwłaszcza dla tych, którym zapach nie przeszkadza zbytnio.
    Zalety:
    • Doskonałe nawilżenie skóry
    • Przyjemna, łatwo wchłaniająca się tekstura
    • Brak uczucia tłustości po aplikacji
    • Idealny dla poszukujących skutecznego nawilżenia o lekkiej konsystencji
    Wady:
    • Przeciętny efekt “normalizacji”
    • Niezbyt przyjemny zapach
    marraff
    29 listopada 2023 o 10:32
    Stosuję regularnie
    STOSUJE GO OD OK 3 TYGODNI. PRZED NIM MIAŁAM KREM NA DZIEŃ RÓWNIEŻ Z vianek TE NIEBIESKI ALE TEN JEST JAK DLA MNIE O WIELE FAJNIEJSZY! ZOSTAWIA SKÓRE NAWILŻONĄ, PIĘKNIE PACHNĄCĄ, PRZYGOTOWANĄ NA MAKIJAŻ. JAK DLA MNIE SUPER, BĘDĘ DO NIEGO WRACAĆ NA PEWNO!
  • 17 października 2023 o 7:20
    Lekki krem matujacy
    Krem został stworzony do cery przetłuszczające się i problematycznej. Kiedyś w aptece dostałam próbkę tego kremu, byłam miłe zaskoczona, kupiłam całe opakowanie. Krem do twarzy został zamknięty w 50 ml butelce z pompką. Opakowanie ładne, schludne koloru białego z widniejącym zielonymi kwiatkami. Aplikacja łatwa, pompka się nie zacina. Wystarczą 2 dozy pompki m, aby zakryć całą twarz i szyję. Krem w składzie ma olej z pestek winogron, oliwę z oliwek oraz skwalan roslinny. Krem ma lekką konsystencję o delikatnym zapachu. Jest to krem na dzień I spełnia swoją funkcję. Pozostawia lekką warstwę nawilżenia, dzięki czemu nadaje sie też pod makijaż. Nie obciąża skóry. Delikatny, lekko, taki jaki lubię. Krem ponadto łagodzi podrażnienia i redukuje wydzielanie sebum, także polecam dla osób mających cerę mieszaną, mi się sprawdza super. Produkt jest całkiem dobry i przyjazny dla skóry. Kosztuje ok 35 zł. Starcza na dłuższy czas, jest wydajny. Moja skóra go lubi, ja też.
    Zalety:
    • delikatny, lekki
    • nadaje się pod makijaż
    • delikatny zapach
    • z wygodną pompką
    • wydajny
    Wady:
  • 17 października 2023 o 7:02
    Dobry krem w ciągu dnia
    Nie jest to krem najwyższych lotów jednak na dzień sprawdza się dobrze ponieważ nawilża skórę nadaje jej sprężystość i ją lekko ujędrnia. Pod makijażem również się sprawdza , podkład się pod nim nie roluje i nie świeci się po nim bardzo skóra. Zapach taki wiosenny lekki delikatny acz wyczuwalny. Krem wchłania się dobrze i w miare szybko. Myślę że jak za tą cenę jest ok