Tusze do rzęs

Laura Mercier Caviar Volume Panoramic Mascara tusz do rzęs

• 25 sierpnia 2021 o 11:54
    Nie rozmazuje się, nie osypuje i mimo że nie jest wodoodporny to nie spływała !!!
    Caviar Volume Panoramic Mascara od Laura Mercier otrzymamy w lustrzanym opakowaniu, ze zgrabną szczoteczką która się zwęża by ułatwić nam dotarcie do najmniejszych rzęs przy konikach. Caviar Volume Panoramic Mascara nie tylko unosi i podkręca rzęsy bez pomocy zalotki, ale także rozdziela i wydłuża rzęsy, nadając jednocześnie zauważalną objętość, ale nie tak bardzo, że rzęsy wyglądają sztucznie lub wulgarnie. Nie rozmazuje się, nie osypuje i mimo że nie jest wodoodporny to nie spływała, nawet w deszczowe dni, nie mówiąc już o upałach które towarzyszyły nam przez pare tygodni. Byłam zaskoczona jak tusz trzyma się na rzęsach gdy pot leje sie po twarzy, a on potrafi zachować piękny wygląd bez efektu pandy. Jeśli lubisz delikatne makijaże bez efektu szczucznych rzęs to pewnie pokochasz go tak jak ja.
  • 7 sierpnia 2021 o 23:09
    Nie polecam
    Tusz na początku mnie zachwycił. Fajna szczotka, piękne opakowanie… do czasu. Już po pierwszym użyciu zaczęły odchodzić kawałki opakowania, cały ten piękny wzór przyczepiał mi się do rąk oraz innych kosmetyków, z których ciężko było się tego pozbyć. Jest to nie do zaakceptowania, żeby tak drogi produkt zostawiał czarne kawałki folii na innych kosmetykach. Przechodząc do szczotki… nabiera bardzo bardzo bardzo dużo tuszu. Za każdym razem trzeba przecierać szczotkę, bo inaczej całe rzęsy się skleją. Ciężko jest idealnie wytuszować rzęsy, ponieważ szczotka jest zbyt duża. Po 2 miesiącach jest jeszcze bardzo dużo tuszu w opakowaniu (co akurat można uznać za plus, bo maskara jest dość wydajna), ale ja po prostu brzydzę się nią już malować. Opakowanie wyglada obskurnie i dalej (już resztki) folii przyczepiają się do wszystkiego.
    edimini
    15 lipca 2021 o 7:52
    Najlepszy!
    Nie mogę zgodzić się z poprzednią negatywną opinią na temat tego tuszu. I jeśli z reguły przechodzę obojętnie nad takimi sprawami to właśnie jeśli chodzi o ten tusz, muszę napisać recenzję i podzielić się wrażeniami ponieważ jest to najlepszy tusz jaki miałam, a było ich sporo. Po pierwsze rewelacyjna szczoteczka, jej kształt sprawia, że używanie tuszu to czysta przyjemność, pełen komfort. Już po JEDNYM pociągnięciu rzęsy wyglądają super. Po drugie sam produkt nie osypuje się, nie rozmazuje i co ważne jest mega wydajny. Dostałam tusz w prezencie walentynkowym, mamy lipiec i nadal jest pełnowartościowym produktem. Podsumowując, nie dostrzegam żadnych wad tego tuszu i szczerze polecam ❤
    Zalety:
    • Kształt szczoteczki
    • Wygoda użycia
    • Głęboki nasycony kolor
    • Brak osypywania, rozmazywania
    • WYDAJNOŚĆ
    Wady:
  • 4 lipca 2021 o 12:30
    Nic nie robi oprócz sklejenia
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Ten tusz meega skleja rzęsy, ja nie potrafię ich uratować po aplikacji produktu. Odciska się górnej powiece. Nie zwiększa objętości, nie wydłuża, nawet go nie widać na rzęsach, tylko towarzyszy nam uczucie grubej warstwy czegoś klejącego przez co jest bardzo wyczuwalny. Druga warstwa tuszu to jeszcze większa katastrofa. Posiada tradycyjną szczoteczkę, która jest fatalna, nabiera strasznie dużo produktu. Jestem na nie. Tusz poszedł w świat.
    Wady:
    • mega skleja rzęsy
    • nie zwiększa objętości
    • nie wydłuża
    • szczoteczka