Bronzery i pudry brązujące

Kylie Cosmetics Pressed Bronzing Powder Prasowany puder brązujący

• 19 stycznia 2024 o 19:57
    Spoko brązer
    Mam odcień 200, bardzo przypadł mi do gustu. Naklada się Równomiernie, dobrze się blenduje, nie robi plam ;) produkt nie ma żadnego zapachu. Jest trwaly.
    Zalety:
    • Kolor
    • Dobrze się blenduje
    • Matowe wykończenie
    • Bez zapachu
    • Trwalosc
    Wady:
  • 14 listopada 2022 o 14:15
    średniawka
    Bronzer kupiłam na promocji za granicą i jak za cenę 40zł kupiłabym go ponownie ale za Polską cenę 100, nie bardzo. Formułowo jest praktycznie identyczny jak bronzer z Inglota, chociaż w moim wypadku wolę inglota ze względu na gamę kolorystyczną. Bronzer ma średnią pigmentację, którą można nabudować bez zrobienia sobie plam. Dobrze się łączy z innymi produktami jak i nakładany na nie przypudrowaną twarz. Nie ściera się podczas dnia jedyne ale mam do koloru, mam odcień Khaki niestety wpada w pomarańcz :/ Opakowanie na duży + róż jak i bronzer podróżuje ze mną już długi czas i nic się z nimi nigdy nie stało
    Zalety:
    • formuła, trwałość
    Wady:
    • cena, gama kolorystyczna

Zobacz także inne Bronzery i pudry brązujące