Bronzery i pudry brązujące

Affect Bronzer prasowany `Glamour` (nowa wersja)

Affect Bronzer prasowany, Glamour Brazil Brazil 9 g
notino.pl
Bodyland.pl
hairstore.pl
Glamour Pressed Bronzer Brazil9g

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Ann_ek
    1 grudnia 2024 o 12:09
    Mimo, że nadmiernie się pyli, to i tak go bardzo lubię. Ma piękny kolor (Havana), łatwo się aplikuje i jest trwały
    Mam ten bronzer już bardzo długo i całkiem zapomniałam napisać o nim recenzję, a przecież obecnie używam go codziennie. Kupiłam z ciekawości, miał bardzo dobre opinie tutaj na Wizażu. Bronzer jest dla mnie kosmetykiem obowiązkowym, bez którego nie wyobrażam sobie makijażu i aplikuję go na co dzień. Opakowanie ma naprawdę przepiękne, po prostu cieszy oko. To plastik, który wygląda jednak niesamowicie elegancko. Jest taki lustrzany, można się w nim przejrzeć. Wszystko bardzo dobrze wykonane. Prezentuje się niezwykle efektownie. Łatwo się otwiera i zamyka. W środku znajdziemy doskonałej jakości lusterko. Tłoczenie bronzera jest prześliczne, aż szkoda zanurzać w nim pędzel. Całość zawiera 9 g. Mam kolor Havana i jest to bardzo twarzowy odcień o satynowym wykończeniu. Ma neutralne tony, chociaż mogłabym się pokusić o stwierdzenie, że skręcają one jednak w ciepłą stronę. Nie jest to jednak absolutnie brzydka pomarańcza, o nie. Uważam, że ten kolor jest bardzo twarzowy i uniwersalny i powinien pasować większości. Nadaje się zarówno do konturowania, jak i ocieplania skóry. Aplikuje się bez większych problemów, naprawdę trzeba mieć talent, żeby narobić sobie nim plam. Można efekt stopniować, pigmentacja jest taka średnia, ale właśnie z możliwością dobudowania do mocnej. Nada się zarówno dla tych początkujących, jak i świetnie operujących pędzlem. W zasadzie jego największym minusem jest pyląca, lotna formuła. Ucieka z pędzla, sypie się na toaletkę, brudzi puderniczkę. Na szczęście o dziwo nie wpływa to w sposób znaczący na jego wydajność- mam go i mam już długo, a ledwo dopiero zniknęło tłoczenie. Nie pamiętam, gdzie dokładnie go kupiłam, na pewno w jakiejś drogerii internetowej. Nie jest najtańszy, no i ceny mają naprawdę duże wahania. Można go dostać już za 45 zł, ale też naciąć się na kwotę rzędu 80 zł. Trzeba szukać uważnie. Ogólnie oceniam go na pięć z minusem. Zaznaczyłam jednak, że nie kupię ponownie, bo wystarczy mi na bardzo długo, a potem na pewno będę chciała testować inne- w końcu co chwilę mamy na rynku nowości i nie lubię przywiązywać się do jednego kosmetyku.
    Zalety:
    • trwały, bez większych problemów wytrzymuje cały dzień
    • łatwy w aplikacji, bez ryzyka narobienia plam
    • wyważona pigmentacja, z możliwością dobudowania
    • eleganckie, satynowe wykończenie
    • piękny, ciasteczkowy zapach
    • pomimo pylącej formuły jest bardzo wydajny
    • przepiękne, eleganckie opakowanie z lusterkiem
    • urocze tłoczenie
    Wady:
    • nadmiernie się pyli
    • dość drogi
  • 22 września 2024 o 10:56
    Przepiękny zapach i super kolor
    to prawdziwy game changer, jeśli chodzi o bronzery! Od razu muszę powiedzieć, że jego kolor jest absolutnie przepiękny – idealnie neutralny, bez żadnych pomarańczowych tonów, które potrafią zrujnować cały makijaż. Super się rozprowadza, a jego pigmentacja jest w sam raz – nie za mocna, ale też nie musisz machać pędzlem w nieskończoność, żeby uzyskać efekt. Świetnie się blenduje, co sprawia, że nawet jeśli nie jesteś pro w konturowaniu, możesz go nałożyć bez obaw, że zrobisz sobie plamy. Uwielbiam to, że wygląda bardzo naturalnie na skórze – daje taki efekt zdrowej opalenizny, jakbyś dopiero co wróciła z wakacji. No i co najważniejsze, trwałość jest naprawdę na plus! Utrzymuje się cały dzień, nie ściera się, a twarz wygląda świeżo przez wiele godzin. Do tego jest bardzo wydajny, więc mimo codziennego używania, nie widzę, żeby szybko się kończył. Jeśli szukasz bronzera, który sprawdzi się na co dzień i na większe wyjścia, to Affect Glamour jest świetnym wyborem!
  • 29 sierpnia 2024 o 10:01
    W końcu znaleziony bronzer-ideał!
    Makijaż robię codziennie i nie wyobrażam sobie nie użyć bronzera (trzeba nadać skórze zdrowy wygląd). Bronzer prasowany `Glamour' w odcieniu Havana to ideał, którego długo szukałam. Bronzer ma delikatny, neutralny kolor. Wspaniale podkreśla urodę. Ten prasowany bronzer jest genialny - upiększa, nie robi plam. Zapakowany w pudełko, z pięknym lustrzanym opakowaniem. Sam produkt ładnie pachnie - zupełnie tak samo, jak bronzer jednej marki, która na krótko pojawiła się w Rossmannie (tamten jednak był zbyt "ceglasty"). Havana to kolor bardzo ładny i świetnie nadaje się dla większości cer. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona oraz mega zadowolona z tego zakupu. Bronzer Affect kupiłam w sklepie internetowym. Jest aksamitny w dotyku, pięknie pachnie i gwarantuje ładny wygląd skóry. Dla mnie super! Polecam!
    Zalety:
    • kolor, - aksamitny efekt, - zapach.
  • 22 sierpnia 2024 o 14:41
    Mój ulubieniec
    Słyszałam masę dobrych opinii na temat tego bronzera, więc nie mogłam się powstrzymać żeby go nie kupić i nie przetestować. I nie zawiodłam się! Posiadam ten bronzer w odcieniu „Havana” i jest to piękny, delikatny, neutralny odcień. Nie jest on ani siny, ani pomarańczowy. Cudownie sprawdza się zarówno do konturowania jak i delikatnego ocieplania twarzy. Produkt ma bardzo przyjemną konsystencję, jest jedwabisty, przez co łatwo się go blenduje. Ma idealną pigmentację, która jest łatwa do kontrolowania i można stopniowo budować jego intensywność wedle własnych preferencji i potrzeb. Równomiernie rozprowadza się na skórze, nie robiąc plam ani smug, więc będzie świetny nawet dla osób „początkujących” z makijażem. Z pewnością nie zrobicie sobie nim krzywdy. Bronzer pięknie wygląda na twarzy, ma bardzo naturalne delikatne, satynowe wykończenie. Jest bardzo trwały i obłędnie pachnie kokosem, co znacznie umila proces makijażu. Jeśli chodzi o opakowanie produktu to jest bardzo solidne, eleganckie i cieszy oko bo wygląda naprawdę luksusowo. Posiada w środku również lusterko. Testuję go już od ponad miesiąca i jestem z niego niesamowicie zadowolona. Zdecydowanie polecam ten bronzer bo skradł moje serce i jest godny uwagi. Jakościowo nie odstaje od wysokopółkowych viralowych bronzerów.
    • piękny zapach kokosa
    • odcień „Havana” to idealny neutralny odcień
    • cudowna konsystencja
    • idealna pigmentacja
    • nie robi plam ani smug
    • bardzo naturalnie i subtelnie wygląda na twarzy
    • eleganckie i solidne opakowanie z lusterkiem
    Wady:
    Bpjvx
    8 lipca 2024 o 8:35
    Mój ulubiony
    Odcień havana idealny dla bladych osób a nawet lekko opalonych. Jest neutralny, nie wybija w pomarańcz. Dobry pigment, rozprowadza się również dobrze, ładnie pachnie. Trochę się osypuje, ale jestem mu to w stanie wybaczyć, bo jest to naprawdę świetny bronzer, testowałam wysokopółkowe i zostałam przy tym z affectu. Bronzery wysokopółkowe które testowałam w większości mają aż za dużo kolorów do wyboru oraz wszystkie były w ciepłych odcieniach przez co nie mogłam trafić z kolorem, a tu nie ma takiego problemu, minimalizm i przemyślane odcienie