Bronzery i pudry brązujące

Kobo Professional Matt Bronzing & Contouring Powder Puder do konturowania twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 676 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 maja 2025 o 14:32
    Super brązery
    Ten bronzer od Kobo to naprawdę udany produkt w swojej kategorii cenowej. Matowe wykończenie sprawia, że świetnie nadaje się do klasycznego konturowania twarzy – bez błysku i bez przesady. Idealny zarówno dla osób początkujących, jak i bardziej zaawansowanych. Używam go głównie do modelowania kości policzkowych i żuchwy – efekt jest naturalny, a sam produkt dobrze się blenduje z innymi kosmetykami. Na co dzień sprawdza się świetnie!
    Zalety:
    • Świetna pigmentacja – już niewielka ilość produktu daje zauważalny efekt,
    • Matowe wykończenie – idealne do konturowania bez efektu błyszczenia,
    • Dobrze się rozciera – nie zostawia plam ani smug,
    • Uniwersalna gama kolorystyczna – odcienie dobrze dopasowują się do różnych karnacji,
    • Dobra trwałość – utrzymuje się przez większość dnia bez konieczności poprawek,
    • Przystępna cena
    Wady:
    zksmrk
    28 kwietnia 2025 o 18:02
    Ten jedyny
    Dawno temu, gdy wybuchł trend na konturowanie, ja również zapragnęłam mieć podkreślone policzki. Po kilku nieudanych zakupach i wielu obejrzanych filmach na Youtube w końcu trafiłam na polecenia bronzera od Kobo. Wybrałam się na zatem do Natury... i powracam tam po odcień Nubian desert od 2016 roku. Jest dokładnie tym czego szukałam i nie mam potrzeby sprawdzania innych bronzerów.
    Zalety:
    • odcień - chłodny brąz, który nie jest zbyt szary, idealnie imitujący cień na twarzy
    • możliwość stopniowania
    • dostępny stacjonarnie i online
  • 22 kwietnia 2025 o 9:59
    Genialny
    Bronzer z kobo był moim pierwszym produktem do konturowania twarzy. Nie zliczę ile miałam już opakowań. Jest wydajny, nie robi plam i bardzo ładnie wtapia się w skórę. Ma kilka odcieni więc każdy znajdzie coś dla siebie.
  • 18 kwietnia 2025 o 12:46
    Piękny kontur - tylko z Kobo
    Ten bronzer to prawdziwy hit! Matowy wykończenie, które wygląda bardzo naturalnie. Konsystencja jedwabista, bez problemu się blenduje i nie robi plam. Świetna wydajność i kompaktowe opakowanie. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • Matowe wykonczenie
    • pigmentacja
    • łatwa aplikacja
    Wady:
    • brak lusterka
  • 15 grudnia 2024 o 16:16
    Świetny efekt
    Lubię ten bronzer, świetnie wygląda na skórze. Daje taki naturalny wygląd, skóra wygląda na świeższą i zdrowszą. Nakładam go dość często i muszę powiedzieć, że w ciągu dnia nic się z nim nie dzieje. Tak jak rano go nałożę, tak trzyma cały dzień. Jak dla mnie rewelacja.