Bronzery i pudry brązujące

MIYO Sun Kissed Matt Bronzing Powder Puder brązujący

Miyo Matt Bronzing Powder Sun Bronzer do twarzy, 02 Chilly Bronze Chilly Bronze 10 g
Miyo Bronzer do Twarzy Sun Kissed 01 Warm Bronze

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 marca 2025 o 21:31
    Może być
    Tekturowe, dosyć spore opakowanie w żółtym kolorze. W środku poza produktem mamy też lusterko. Mój odcień to 02 chilly bronze, który wygląda chłodno, ale na twarzy daje genialny odcień opalonej skóry. Ma jedwabistą konsystencję i średnią pigmentację. Daje matowe wykończenie na skórze i dobrze się aplikuje. Nie robi plam i da się go blendować. Sprawdza się nie tylko w roli bronzera, ale także jako cień do powiek. Wydajność bardzo dobra, trwałość w porządku. Może być.
  • 12 sierpnia 2024 o 19:36
    Jeden z ulubionych
    Jest bardzo dobrze napigmentowany a jednocześnie nie robi plam. Ja bardziej wolę chłodniejsze odcienie, ale mam w obu kolorach i uzwazam że są super! Jedyne zastrzeżenie to mam wrażenie że dość szybko się kończą
    Zalety:
    • Pigment
    • Kolory
    Wady:
    • Wydajnosc
  • 1 października 2023 o 20:50
    Dosłownie Sun Kissed!
    Cześć! Zazwyczaj używam chłodniejszych odcieni do konturowania twarzy, jednak przychodzi czas kiedy lubię się ocieplić. Tzn twarz oczywiście ;). Ostatnio do mojej kosmetyczki zawitał Miyo Sun Kissed Warm Bronze. Więc jaki on jest? -jedwabistą konsystencję -jest jakby mokry pod palcami -dobrze napigmentowany -posiada ciepłe tony - zdecydowanie ocieplający produkt -jest matowy, bez drobinek -łatwo nabiera się go na pędzel -bardzo dobrze się rozciera, blenduje -nakłada się równomiernie, bez robienia plam -z łatwością można go budować -jest wydajny -posiada zgrabne opakowanie - zamykane na magnes -zawiera dobre lusterko -przepięknie pachnie - w pierwszej chwili zapach skojarzył mi się z Davidoff Cool Water, jest świeży i orzeźwiający -używam go jako cień przejściowy lub do konturowania oka - świetnie odgrywającego swoją rolę ???? Jeżeli lubisz bronzer z ciepłymi tonami, to będzie produkt dla Ciebie. Ja bardzo się z nim polubiłam i szczerze go polecam
  • 11 maja 2023 o 22:27
    Uwielbiam ten bronzer
    Jest idealny do konturowania twarzy. Bardzo dobrze się na nim pracuje. Nie robi plam, a fajnie się rozciera na skórze. Nakładam go pędzlem, do tego przystosowanym i muszę przyznać, że na skórze prezentuje się bardzo dobrze. Fajna jakość, bardzo dobra cena. Naturalny odcień, który dobrze wygląda na skórze. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam. :)
  • 24 sierpnia 2022 o 22:37
    Zdecydowanie warty wypróbowania!
    Bronzer ma piękne opakowanie, wygodne i z lusterkiem. Odcień który posiadam to 02 - ten ciemniejszy. Bałam się że będzie zbyt ciemny bo mimo że teraz jestem opalona to ogólnie mam jasną karnację. Ten produkt okazał się jednak idealny, bardzo dobrze się sprawdza nawet na jasnych karnacjach - mimo że w opakowaniu wygląda na bardzo ciemny. Nakładanie go jest przyjemnoscia, dobrze się miesza z podkładem i tworzy z nim harmonijną jedność a nie odcięta brązową krechę. Można go nakładać stopniowo dokładając produktu aż do uzyskania oczekiwanego efektu. I tu największy plus - nie da się zrobić nim krzywdy czy zniszczyć makijażu. Nawet jeśli należycie dużo to tak ładnie się wtapia w makijaż że wygląda dobrze! Dla mnie obecnie ideał; Fajny odcień Spoko cena Ładne wygodne opakowanie Wtapia się ładnie w makijaż Wydajny

Zobacz także inne Bronzery i pudry brązujące