Rozświetlacze

Kylie Cosmetics Kylighter Illuminating Powder Rozświetlacz

• 16 października 2023 o 14:40
    Piękny rożswietlacz
    Ten rozświetlacz jest piękny. Super się błysczy i przepiękny makijaż się wykonuje tym rozświetlaczem. Cud miód i ekstra połysk. Cudownie nadaje się na łuk kupidyna, kości policzkowe. Makijaż jest elegancki.
    Zalety:
    • pięknie podkreśla kości policzkowe
    • cudownie błyszczy
  • 16 października 2023 o 0:15
    Elegancki glow
    Rozświetlacz od Kylie Cosmetics zamknięty został w porządnie wykonanym  opakowaniu z lusterkiem. Sam rozświetlacz w środku prezentuje się naprawdę pięknie i luksusowo,a na jego strukturze wytłoczone zostały napisy Kylie. Kolor rozświetlacza który posiadam to 020 Ice Me Out i choć w opakowaniu wydaje się że to ciepły odcień złota,to na swatchu widać że jest to chłodny srebrzysty blask bez wyraźnej bazy kolorystycznej. Po nałożeniu na twarz uzyskałam piękny i intensywny blask który tworzy efekt mokrej tafli, bez podkreślania tekstury skóry. Nie jest to może typ jakiegoś turbo rozświetlenia ale taki elegancki glow do wykonania codziennego makijażu w zupełności mi wystarczy. Jego intensywność  też można zresztą stopniować. Dużym plusem jest trwałość którą określam na bardzo dobrą jak na rozświetlacz prasowany. Rozświetlacz prezentuje się na skórze naprawdę bardzo ładnie,sprawia że cera wygląda promiennie i świeżo przez cały dzień.
    Zalety:
    • Poręczne małe,ale porządnie wykonane opakowanie lusterkiem
    • Efekt tafli
    • Brak widocznych drobin
    Edith14
    14 października 2023 o 17:22
    Najcudowniejszy jaki miałam
    Pierwsze co mnie urzekło to przepiękne różowe opakowanie. Mimo że jest plastikowe to wykonane bardzo solidnie,gromny plus za lusterko.Po otwarciu rozświetlacz się tak pięknie prezentuje że aż szkoda go użyć. Wygląda na złoty i błyszczący,wybita nazwa Kylie prezentuje się naprawdę wyjątkowo. Konsystencja jest dość łatwa w obsłudze, produkt jest prasowany ale nie jest zbity. Ma bardzo lekką miękką i jedwabistą konsystencję. Dobrze się rozprowadza i nie osypuje po całej twarzy jak to czasem bywa przy takich produktach. Co mnie zaskoczyło to kwestia koloru,bo w opakowaniu wygląda na złoty a na twarzy zamienia się w cudownie błyszczące srebro. (020 ice me out) Ja kocham srebro i ten efekt niesamowicie mi się podoba. Bardzo ładnie odbija światło a cera dzięki temu promienieje. Efekt jest trwały,a produkt bardzo wydajny. Jeszcze żaden rozświetlacz tak bardzo mnie nie zachwycił. Kocham.
    • Kolor
    • Działanie
    Wady:
    • Czemu tak drogo
  • 14 października 2023 o 16:36
    Od dawna szukałam takiego błysku!
    Od kilku tygodni mam przyjemność testować kosmetyki do pielęgnacji oraz makijażu marki Kylie Jenner. Wszystkich kosmetyków byłam bardzo ciekawa. Jednak to rozświetlacz wywołał u mnie największą ekscytację. Kocham glow a przez moje ręce przeszło naprawdę wiele produktów tego typu. Trafił do mnie rozświetlacz Kylighter Illuminating Powder w odcieniu "Ice me out". Kosmetyk został zamknięty w bardzo eleganckim, minimalistycznym pudrowo różowym opakowaniu. Na górze znajduje się srebrny napis Kylie. Samo opakowanie jest wykonane z solidnego plastiku. W środku znajdziemy też lusterko, które nie zniekształca i spokojnie może służyć do jakiś drobnych poprawek. Dodatkowo mamy też estetyczny kartonik, typowy dla tej marki. Po otwarciu poza lusterkiem ukazuje nam się piękny rozświetlacz o wyjątkowym tłoczeniu. Jest wykonane bardzo dokładnie i precyzyjnie. Naprawdę można nacieszyć oko tym widokiem. Kylighter w opakowaniu wygląda, na mocno złoty odcień jednak po nałożeniu zamienia się w piękną, srebrzystą, taflę. To, co jest najważniejsze to fakt, że kosmetyk nie posiada bazy kolorystycznej. Przy tego typu produkcie to bardzo ważne. Właśnie dzięki temu możemy na policzkach uzyskać piękną, jednolitą taflę blasku. Jest bardzo uniwersalny i będzie sprawdzał się na różnych karnacjach. Pięknie wygląda na policzkach, w kąciku oka czy nad ustami. Efekt możemy też dowolnie stopniować. Formuła nie jest, sucha a ilość kosmetyku zależy tylko od tego, czy mamy ochotę na delikatny blask drobinek, czy taflę. Warto zaznaczyć też, że to bardzo trwały produkt i będziemy cieszyć się glow przez cąły dzień. Kosmetyk bez parabenów, vegański, bezglutenowy, nietestowany na zwierzętach, bez talku. Najpiękniejszy rozświetlacz w całej mojej kolekcji. Uważam, że jest zdecydowanie wart swojej ceny. Cena: 130zł/9,5g
    Zalety:
    • brak bazy kolorystycznej, tylko tafla blasku
    • możliwość stopniowania
    • formuła
    • trwałość
    • lusterko
  • 14 października 2023 o 13:51
    Delikatny efekt glow lub mega rozświetlenie
    Kocham rozświetlacze, pomimo, ze moja cera nie jest idealna, a jak wiadomo, takie produkty jeszcze podkreślają niedoskonałości. Nie przejmuje się jednak tym, bo kocham wszystko, co się świeci. W ostatnim czasie używałam tego rozświetlacza w kolorze 020 Ice Me Out to produkt, który od pierwszego kontaktu budzi zachwyt. Już opakowanie robi wrażenie - solidnie wykonane, ciężkie i stabilne, z lusterkiem, co sprawia, że jest wyjątkowo praktyczne. Kolor różowy nadaje jej słodyczy. Jednak to nie opakowanie jest tu najważniejsze, a jego zawartość i jak otworzyłam ten rozświetlacz od razu rzuciły mi się w oczy piękne tłoczenia z logo marki. Rozświetlacz na pierwszy rzut oka w opakowaniu może wydać się złoty, ale kiedy go nakładam na skórę, zaczyna emanować srebrzystym blaskiem. Samo nałożenie tego rozświetlacza jest czystą przyjemnością, ponieważ jego konsystencja pozwala na precyzyjną aplikacje pędzlem. Rozprowadza się równomiernie i nie obciąża skóry. To szczególnie istotne, jeśli cenicie sobie naturalny efekt. Jeżeli marzy Wam się efekt mokrego policzka, polecam aplikować go palcami lub gąbeczką. Drobinki pięknie odbijają światło, tworzą efekt glow na skórze, doskonale uzupełniają makijaż i dodają promiennego wyglądu. To niby dopełnienie makijażu ale i efekt wow, bez niego, makijaż wygląda na niedokończony. Wspomnę jeszcze o jego trwałości – utrzymuje się cały dzień. Co istotne, ten kosmetyk nie zawiera talku, co jest plusem dla osób o wrażliwej cerze.
    Zalety:
    • piękny efekt glow.
    • można uzyskać zarówno naturalny efekt jak i mega rozświetlenie,
    • przyjemny kolor,
    • pięknie odbija światło,
    • nadaje promienny wygląd,
    • konsystencja, która się przyjemnie aplikuje,
    • utrzymuje się cały dzień,
    • opakowanie z lusterkiem

Zobacz także inne Rozświetlacze