Skóra, włosy, paznokcie

Olimp Laboratories Innovum Silica Max, Suplement diety

Skuteczność:
  • 12 lutego 2024 o 11:24
    Dobry suplement
    Innovum Silica Max to bardzo dobry suplement, który zakupiłam aby poprawić jakość i gęstość swoich włosów. Suplement przyjmuje już 1,5 miesiąca i już widzę rosnące baby hair w dużej ilości. Tabletki składowe sprawdzone przez dietetyka, są ziołowo-witaminowe więc ciężko aby człowiekowi zaszkodziły. Tabletka w zapachu i smaku strikte ziołowa, jest dość duża aczkolwiek posiada śliską warstwę ułatwiająca przyjmowanie. Opakowanie tabletek kartonowe, ale trwałe w kolorze intensywnego różu ze złotymi zdobieniami. Jedno opakowanie wystarcza na miesiąc. Suplement po 1,5 msc stosowania uważam za bardzo dobry.
    Sabi01
    2 sierpnia 2023 o 8:35
    Pomocne
    Tabletki te stosuję już trzy miesiące i jestem bardzo zadowolona. Opakowanie w kolorystyce intensywnego różu z ładną, połyskliwą czcionką przykuwa spojrzenie. Jakościowo bardzo solidnie wykonane. Sama tabletka nie posiada brzydkiego zapachu ani nie jest trudna do połknięcia z uwagi na jej wydłużony kształt. Borykając się z problemem nadmiernego wypadania włosów i osłabionych paznokci postanowiłam sięgnąć po te tabletki tym bardziej, że odpowiadała mi również ich wersja bez dopisku MAX. Oba preparaty są skuteczne, jednakże tych tabletek spożywa się mniej z uwagi na wyższe wartości składników. Wypadanie włosów jak i łamliwość paznokci to już dla mnie przeszłość. Od jakiegoś czasu cieszę się z mocnych, naturalnych paznokci, a moje długie do pasa włosy w końcu nie zostają na szczotce. Polecam wprowadzić te tabletki do swojej stałej suplementacji. Ich cena nie jest wygórowana jak za tak wyjątkową jakość.
    Zalety:
    • jakość
    • skuteczność
    • dobry skład
  • 26 października 2021 o 21:54
    Ok
    Suplementowałam się ponad dwa miesiące. Tabletki są dość duże, nie wywołują żadnych niepożądanych reakcji. Mają dobry skład, przyspieszają porost włosów. Cena ok, jakościowo też nie są złe.
    Zalety:
    • przyspieszają porost włosów
    • nie uczulają
  • 8 sierpnia 2021 o 0:13
    Dobry skład
    Zawiera ekstrakt skrzypu polnego, Krzemionkę, ekstrakt pokrzywy, Cystynę, witaminy A, D, E, C oraz z grupy B oraz biotynę Wszystko w przyzwoitych ilościach. Przyjmuje od miesiąca i uważam że daje dobre rezultaty- głównie pomaga w utrzymaniu mocnych paznokci ale również wspomaga porost włosów. Za ta cenę warto wypróbować na sobie.
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie