Skóra, włosy, paznokcie

Nourkrin Nourkrin, Woman, for Healthy Hair Grow Suplement diety

Skuteczność:
  • 30 lipca 2024 o 7:36
    Kompleksowa Pielęgnacja Twoich Włosów
    Używa od:próbka
    Nourkrin Woman for Healthy Hair Growth to suplement diety, który naprawdę zaskoczył mnie pozytywnie. Produkt jest przeznaczony dla kobiet, które chcą wzmocnić swoje włosy i wspomóc ich zdrowy wzrost. Tabletki mają przyjemny, neutralny smak, co sprawia, że codzienne stosowanie jest bezproblemowe. Opakowanie jest eleganckie i funkcjonalne. Jestem posiadaczką włosów cienkich, skłonnych do wypadania i łamania. Po stosowaniu zauważyłam wyraźne zagęszczenie włosów oraz ich wzmocnienie. Włosy stały się bardziej lśniące i mniej podatne na uszkodzenia. Skóra głowy również zyskała na kondycji – przestała być sucha i podrażniona. Konsystencja tabletek jest odpowiednia, nie za twarda, co ułatwia ich połykanie. Suplement nie ma wyraźnego zapachu, co jest dużym plusem dla osób wrażliwych na silne aromaty.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 28 lipca 2024 o 0:56
    Włosy rosną szybciej i są mocniejsze
    Moje włosy są bardzo słabe i wolno rosną. Brakuje im witalności, puszą się. Codziennie poddaję je stylizacji, co dodatkowo je osłabia. Jestem też narażona na stres. Chciałam poprawić ich wygląd oraz żywotność oraz przyspieszyć wzrost dlatego kupiłam suplement diety Nourkrin Woman z unikalnym kompleksem proteoglikanów Marilex. Podoba mi się to, że zawiera w składzie również krzem i biotynę. Przekonuje mnie, że jest to produkt opracowany naukowo poparty ponad 30-letnimi badaniami naukowymi. Jeśli chodzi o tabletki są łatwe do polkniecia. Po dwóch miesiącach regularnego stosowania zauważam znacząca poprawę. Moje włosy są mocniejsze i szybciej rosną.
  • 26 lipca 2024 o 11:34
    Super!
    Kupowałem dla siebie Nourkrin men i nigdy nic mi tak nie pomogło na wypadające włosy więc stwierdziłem, że kupię wersje dla kobiet mojej żonie. Ona również jest zachwycona produktem. Zaczęła zauważać różnicę już po około 4 miesiącach, a teraz stosuje je ok. 8 miesięcy. Cena warta zachodu!
  • 23 lipca 2024 o 16:48
    super
    Te tabletki to prawdziwy hit!!!! Po kilku miesiącach regularnego stosowania zauważyłam, że moje włosy są znacznie mocniejsze i mniej wypadają. Serio, efekt jest niesamowity! Tabletki są łatwe do połknięcia i w ogóle nie mają dziwnego smaku. Teraz moje włosy są gęstsze, zdrowsze i bardziej lśniące, a ja czuję się pewniejsza siebie. To chyba jedyny lek na rynku jaki działa :D
  • 9 lipca 2024 o 16:55
    Suplement zrobił na mnie wrazenie
    Borykam się na codzień z łupieżem, swędzącą skóraą głowy, podrażnieniami na skórze i szybko przetłuszczającymi się włosami. Po miesiącu już zauważyłam że włosy mniej mi się przetłuszczają i znikają podrażnienia i łupież. Bardzo mnie to uszczęśliwiło, ponieważ od dłuższego czasu walczyłam z tymi problemami. Próbowałam różnych drogich produktów do włosów i żaden mnie aż tak nie usatysfakcjonował. Tabletki nie są dobre w smaku, lecz ich wielkość nie sprawia akurat mi problemu z ich połknięciem.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie