Wody toaletowe damskie

Givenchy L`Interdit ROUGE 35.0 ml
Givenchy L`Interdit ROUGE 35.0 ml
Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge
Sephora
Givenchy - L'interdit Rouge - Woda Perfumowana - Interdit Rouge Edp 35ml - Dla Kobiet

• 27 grudnia 2024 o 15:53
    uwodzicielska magia
    Jestem ogromną fanką całej serii l'interdit. Nie bez powodu mówi się o niej "zapach zakazanych pragnień". Te perfumy są niesamowicie zmysłowe, uzależniające, magnetyczne. Kiedy mam je na sobie, nie ma dnia, aby ktoś mnie nie zapytał czym pachnę. Są niesamowicie trwałe i kobiece. Pięknie się rozwijają przez wiele godzin. zaczynamy od słodyczy, która później przemienia się w otulające, drzewne nuty. Polecam każdej miłośniczce wyjątkowych zapachów.
    W perfumerii
    xmdln
    25 listopada 2024 o 12:54
    Słodki kusiciel, ale nie dusiciel
    Zapach od samego początku otula ciepłem, czuć pikantność wymieszana ze słodyczą wanili. Trochę jak Hypnotic Poison, ale jest mniej "duszący". Rozwija się ładnie i z czasem uspokaja na skórze, pozostawiając intrygującą słodką woń przez wiele godzin. Chyba dość mało popularne perfumy - dziwi mnie powód. Opakowanie bardzo stylowe.
    khy
    12 listopada 2024 o 6:51
    Z zapachowym kunsztem
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Wyrafinowany, bardzo zlozony zapach. Cudny imbir, czerwona pomarancza, dyskretny, kwiatowy bukiet jasmin-tuberoza, przepiękne nuty drzewne. Wszystko to w L'Interdit Rouge EDP jest polaczone z ogromnym kunsztem. Zapach jest ciekawy, rozwija się frapująco, ale tez dyskretny - nawet kiedy wypsikam się od stop do glow, to nadal czuje się jak elegancka dama, która nie epatuje zapachem, a pachnie pięknie (inna sprawa, ze uwielbiam epatować ;-)) ). Rzeczywiscie, L'Interdit Rouge EDP cudnie się nosi jesienią, zapach idealnie wspolgra z mglistymi porankami i zoltymi liśćmi na drzewach. Nie zakochałam się, ale gdybym dostala w prezencie, to ogromnie bym się ucieszyla :-).
  • 7 maja 2024 o 15:35
    Ukochany, jesienny zapach
    Perfumy nieporównywalne z żadnymi innymi. Zapach doskonale wprowadza mnie w nastrój jesieni swoją bogatą i wyrafinowaną nutą. Od pierwszego psiknięcia czuję się oczarowana jego elegancją i złożonością, która czyni go moim ulubionym towarzyszem na chłodniejsze dni. Wersja Rouge jest wyjątkowo trwała i intensywna, co sprawia, że zapach utrzymuje się na skórze przez cały dzień, co jest dla mnie ogromnym plusem. Nie muszę martwić się o to, że stracę go w ciągu kilku godzin, co zdarza się w przypadku niektórych innych perfum. Zapach L'Interdit Rouge to mieszanka głębokich, orientalnych nut, które nadają mu zmysłowości i głębi. Czuć w nim nuty kwiatowe, drzewne i orientalne, które harmonijnie współgrają ze sobą, tworząc zapach o niepowtarzalnym charakterze.
    Zalety:
    • oryginalność
    W perfumerii
  • 11 kwietnia 2024 o 8:36
    Elegancki, ale ciepły, otulający, wieczorowy
    Mam swoje ulubione perfumy, którym jestem wierna od lat. Ale te mnie uwiodły i musiałam je mieć. Lubię lotniskowe duty free, zwłaszcza w "dużej" Europie, tam gdzie trzeba się przesiąść latając za ocean. Zawsze to okazja do wąchania i wąchania. I na ogół z tego wąchania nic dla mnie nie wynika, bo albo nudne i już było, albo odrzuca od razu, albo ciekawe i piękne, ale rozwija się niejako. Givenchy L'Interdit Rouge EDP przyciągnęło mój wzrok przepiękną czerwoną butelką. Pierwszy psik na papierek - o przyjemne. Nieśmiały psik na przegub - wciąż miło. Potem chodzę z zapachem, wącham inne opcje. I wciąż wracam do papierka i przegubu. A tu wciąż pięknie. Chcę? Dla mnie? Spryskałam rękawy kaszmirowego swetra (kto lata w kaszmirowym swetrze? No właśnie ja. Obszerny, długi, z kapturem. Nic lepszego na długie podróże). No i co? Nie kupiłam. Dłuuuuugi lot z USA do Europy. Sweter wciąż pięknie pachnie (przegub nie, bo myty wielokrotnie). Chcę to mieć! Powąchajmy jeszcze w Europie. Cudo! Muszą być moje. Są moje. Całe 80 ml. To perfumy eleganckie, dla dojrzałych kobiet. Trochę orientalne, ale bez orientalnej ciężkości. Drzewo sandałowe i waniliowe tony, wymieszane z gorzkością pomarańczowej skórki, tej białej, która jest między grubą skórką zewnętrzną, a owocem. Dla mnie na wieczór lub wyjątkowe dzienne okazje. Bardzo wydajne, bo trzeba niewiele. Ja na ogół pryskam na dłoń i nanoszę za ucho i w parę innych miejsc. Można też delikatnie na ubranie. Trwałość większa na wełnianych swetrach niż na skórze. Projekcja średnia. Czy polecam? Oczywiście nie. Nigdy nie polecam perfum, bo każdy inaczej odbiera zapachy, różne skóry z zapachami robią inne rzeczy. Ale warto spróbować w perfumerii, albo jak się ktoś błąka po lotnisku. Ponosić, wąchać i wąchać, bo a nuż?
    Zalety:
    • piękny zapach
    • piękna butelka
    W strefie wolnocłowej