Wody toaletowe damskie

Givenchy Eaudemoiselle (Eau Demoiselle) EDT

Givenchy eau Demoiselle Woman Woda toaletowa 50ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 39 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 listopada 2020 o 9:45
    Piękny
    Zapach wyrazisty, przywodzi mi na myśl luksusowe mydełko. Przy codziennym użytkowaniu może być męczący. Ale od święta...? Do białej bluzki i jeansów ? To perfumy świeże od początku do końca. Polecam!!!
    Zalety:
    Wady:
    W perfumerii
    apodiss
    13 września 2020 o 0:19
    Ładny początek.
    Dość świeży, kwiatowy pierwszy odbiór. W moim odczuciu dość ostry a mój nos wyczuwa zbytnią ilość ziół (?). Przez to nie mam wrażenia, ze zapach jest lekki. Oryginalny, nietypowy ALE...szybko znika. I wszystko to, co mi jedynie lekko przeszkadza na początku, tak z upływem czasu rośnie w siłę, co już jest nie do zniesienia. Niestety nie moje klimaty, mimo, że "mój" Givenchy.
    pris
    19 stycznia 2016 o 18:01
    Róża XXI-ego wieku ;)
    Nie jestem fanką róż, żeby nie było - są zazwyczaj retro, mdłe, babciowe, nudne. Duszą słodkością. Ale są róże i róże :) Uwielbiam różaność pomadek Chanel i podobny casus mają u mnie te perfumy Givenchy - jest to róża, ale przełamana, nowoczesna i jakaś taka... sportowa w duchu ;) Na pierwszy ogień idzie bergamotka i inne cytrusy: jest słodko, radośnie, młodzieńczo. Jest to bardzo letnie i wibrujące tło dla wkraczającej triumfalnie róży, która dominuje te perfumy na całego. Bazylia fajnie przełamuje odrobiną wytrawnej zieleni te słodycze, jest... ciekawie. Inaczej :) Nie mogę się nawąchać tego zapachu wystarczająco. Róża z cytrusami i ziołami to połączenie naprawdę zaskakująco fajne, młode i niezwykle przyjemne. Róża nie utrzymuje się zbyt długo, może 2-3 godziny. Końcówka jest bliskoskóra, niestety dość znikoma. Słodka: tonka z piżmem robią robotę. Flakon jak dla mnie nijak nie odzwierciedla "klimatu" tego zapachu, ale dobrze leży w dłoni i ta staroświeckość nawet dowcipnie oddaje dominującą różę. Tyle że ta róża jest na wskroś nowoczesna, zinterpretowana. Nie ma tu klasyki. Jest ziołowo-mandarynkowa róża. Dla mnie to wcielenie wiosny, radości, romantyzmu i beztroski. Polecam niezależnie od wieku. Jest to połączenie nut na tyle niekonwencjonalnych i ciekawych, a przy tym zapach nienachalny, nie narzucający się, przymilny i ciepły, że pasuje i dla młodej dziewczyny w leginsach i parce, i dla elegantki w sukience i obcasie. Na Givenchy można jednak liczyć. Lubię ich wyrafinowane, kwiatowe słodycze. Używam tego produktu od: kilka tyg Ilość zużytych opakowań: 1 op
    em_ik
    2 maja 2014 o 16:44
    cytrynowa landrynka
    Szukałam dla siebie nowego kwiatowego zapachu, po Jasminori Aqua Allegoria Guerlain... Ale w zestawieniu tych dwóch, niestety Givenchy wypada nędznie... Na mojej skórze pachnie jak najtańsza cytrynowa landrynka, a do tego zapach jest bardzo ulotny, nie czuję go na skórze, ani na ubraniach. Od pierwszej chwili po psiknięciu mdli mnie zapach taniej lemoniady, potem zapach sie ulatnia, robi bardziej kwiatowy...i w momencie kiedy staje sie ciekawszy - przestaje sie go czuc... Moim zdaniem brakuje mu głębi, i esencjonalnego wnętrza, który podtrzymałby reszte nut zapachowych. Dla mnie zbyt cytrusowy, ale nie wyczuwam w nim ani mandarynki, ani bergamotki. Używam go, gdy nie chcę zwracac na siebie uwagi, bo kojarzy mi sie z totalną nijak-oscią;) ANI CIEKAWY, ANI NOWOCZESNY. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 50 ml
    Katefit
    6 lutego 2013 o 17:24
    o taki sobie
    Niby ladny ,wyczuwam slodkie kwiaty ,troche swiezy po 15min gdy pierwsza faza opadnie. Czasami pachnie bardziej czasami slabo jak ck beauty. Nie wiem od czego to zalezy ,testuje go w sezonie jesienno-zimowym. Mam EdT 4ml made in France. Aplikuje co kilka dni ,o nie tych samych porach,daje mu szanse. Zapach jak zapach, gdzies cos podobnego juz bylo. Trwalosc miedzy 3 a 6 godzin. Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 4ml