Wody toaletowe damskie

Givenchy Extravagance d'Amarige EDT

Nasi użytkownicy zostawili 69 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 stycznia 2019 o 21:34
    Piękne, wyraziste
    Dostałam je w prezencie od przyjaciółki i od razu bardzo mi się spodobały. Mocne, wyraziste, ale nie mdle. Mocno cytrusowe i dosyć ciężkie, ale bardzo pasują na dzień. Jednak przy bólu głowy trochę dokuczliwe. Ich trwałość też jest rewelacyjna, maja 'ogon'. Dla mnie to eleganckie perfumy z charakterem, ale wiele osób z otoczenia uważa że są trochę "babciowe".
    Zalety:
    • Zapach, trwałość, flakon
    Wady:
    • Flakon
  • 21 września 2014 o 17:59
    zielony, nieuchwytny
    kocham ten zapach. to jest zapach ogrodu w czerwcu, o godzinie 6.30 rano. ogrodu w rosie, gdzie pomiędzy rabatami kwiatów wyrastają młode pędy dzikiej roślinności. gorzki powój, mlecz, trujący bluszcz i mięta. naturalny i drapieżny zarazem. ten zapach kojarzy mi się z taką właśnie symbiozą kwiatów , krzewów, wilgoci traw, świeżości. to jest bardzo zielony zapach. na lato i wiosnę. zimny, z ogonem, trwały. nie spotkałam niczego, co by przypominało te perfumy (z wyjątkiem wersji nowoczesnej , którą Givenchy wypuściło nie tak dawno przecież). no piękne, piękne... Używam tego produktu od: lata Ilość zużytych opakowań: 2 x 30
  • 31 października 2013 o 17:27
    Cudowny...
    Zapach ponadczasowy ,dla mnie niepowtarzalny i orginalny, przypomina mi przeszłość , jest moim marzeniem.Używam go tylko na specjalne okazje, bo jest wyjątkowy i trudno go dostać. Zapach trwały , wspaniały ,zawsze będzie mi towarzyszył . Używam tego produktu od: 11 lat Ilość zużytych opakowań: 6 * 100 ml.
  • 6 października 2013 o 23:57
    Zapach mojej młodości
    Extravagance używałam od kiedy wszedł na rynek do momentu, kiedy został wycofany. Był to wtedy dla mnie nie lada wydatek, ale przez wiele lat nie używałam nic innego. Jak smutną była informacja, że został wycofany! Parę miesięcy temu zaczęłam znowu o nim marzyć, aż tu nagle poczułam go... W szatni fitness clubu. Rozpoczęłam polowanie i końcu znalazłam go na amerykańskim ebayu (fakt, że za ciężkie pieniądze, ale 100 ml w zamkniętym pudełku, co przy astronomicznych cenach na Allegro i tak nie wyszło źle.). To zapach idealny na jesień i zimę - latem wydaje się być dość banalny, ale przy chłodniejszej pogodzie i zalożony do cieplych ubrań pachnie elegancko, intrygująco i niepowtarzalnie. Nie nazwałabym go ekstrawaganckim, raczej klasycznym i eleganckim.
  • 12 marca 2013 o 14:41
    jedyny dla mnie i niepowtarzalny
    nie mogę się od niego uwolnić - tęsknię za nim. Jest trwały, zmienia się, ewoluuje w ciągu dnia. Nigdy się nie nudzi Czy ktoś może mi pomóc - gdzie kupić??! Używam tego produktu od: 10 lat Ilość zużytych opakowań: 3 - 100mi