Cienie do powiek

Revolution PRO x Nath Eye Glaze Cień w Kremie Copper

Ann976
    31 stycznia 2024 o 18:39
    Dla leniucha
    Bardzo mi się podoba ten produkt - zarówno ze względu na swoje eleganckie opakowanie, musową konsystencję, jak i łatwość użycia. Sprawdza się aplikowany pędzlem, ale też palcem (najlepszy na wyjazdy). Jest trwały, nie zbiera się w załamaniach pod warunkiem, że nie nałożymy go zbyt wiele. Niewielka ilość wystarcza na całą powiekę, dzięki czemu jest też super wydajny.
  • 27 kwietnia 2022 o 9:28
    Dobre cienie w kremie
    Produkt zakupiony w Rossmann ,rzadko kupuje inne cienie jak prasowane ponieważ nie zawsze mi się sprawdzają do zakupu tych cieni zachęciła mnie cena piękne kolory wybrałam dwa kolory cienie zamknięte są w szklanym przeznaczony słoiczku z złotą nakrętką mają neutralny zapach przyjemną masełkowa konsystencję są bezproblemowe w aplikacji mają świetna pigmentację krycie i dobra trwałość wybrane kolory Gold ciemny złoty Cooper czerwony jasny
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Pigmentacja
    • Krycie
    • Bezproblemowy w aplikacji
    • Piękne kolory o satynowym blasku
  • 10 kwietnia 2022 o 20:04
    Mega trwały
    Z kremowo żelowymi cieniami do makijażu zawsze było mi nie po drodze. Wolałam te klasyczne w zamkniętej paletce. To się zmieniło odkąd kupiłam dwa odcienie tego recenzowanego. Kolory są świetnie napigmentowane , nie tworzą żadnych plam na powiece podczas nakładania, nawet osoba nie wprawiona w makijażu sobie poradzi. Cienie są w środku zbite, kremowe, wręcz maślane ale wcale nie ciężkie. Dobrze nabierają się nawet palcami. Są jak miękkie masełko. Konsystencja mega przyjemna. Bez żadnego zapachu. To co mnie zaskoczyło to łatwość aplikacji. Napigmentowanie i trwałość. Bo są trwałe jak mało które.