Bronzery i pudry brązujące

Max Factor Contour Miracle Sculpting Wand Bronzer w płynie

czar3
    25 września 2023 o 10:55
    Mało wydajny
    Plusy: łatwo się blenduje, nie rozpuszcza podkładu pod spodem, nie smuży się Minusy: nazwa wprowadza w błąd - nie jest to produkt do konturowania, ale raczej ocieplania (mam oliwkowy podton skóry). Aplikator jest masakryczny, wylewa się, trudno wycisnąć odpowiednią ilość. Mało wydajny. Cena nie odpowiada temu co jako klienci dostajemy. Ogólnie oceniam jako przeciętnie
  • 29 marca 2023 o 9:54
    Może być
    To prosty i przyjemny w użyciu produkt. Wygodna tubka, zakończona fajną gąbeczką która prosto rozprowadza bronzer po twarzy. Przyjemna, mokra formuła która jest dobrze napigmentowana i czasem łatwo z nią przesadzić. Dosyć szybko zastyga więc trzeba spieszyć się z roztarciem na twarzy, żeby nie narobić plam.
    Zalety:
    • Wygodna tubka zakończona gąbką
    • Dobrze napigmentowany produkt
    • Przyjemna konsystencja
    Wady:
    • Szybko zastyga więc trzeba się trochę spieszyć z roztarciem
  • 15 października 2021 o 21:39
    Polecam
    Mój odcień to light medium. Opakowanie to poręczna tubka zakończona gąbeczką zamykana czarną zakrętką. Posiada delikatny zapach, który jest ledwo wyczuwalny. Ma średnią pigmentację i świetny uniwersalny kolor. Dobrze się blenduje na twarzy tworząc ładną chmurkę, przy okazji podkreśla kontur twarzy. Sprawdzi się również do ocieplania. Zazwyczaj po jego nałożeniu nie używałam już pudru i prawdę mówiąc nawet w takiej kombinacji dosyć dobrze się trzymał w ciągu dnia. Jedynym minusem jest gąbeczka, gdzie produkt się wylewa przez co opakowanie przy zakrętce jest brudne. Poza tym jest bardzo wydajny i świetnie sprawdzi się latem do delikatnego podkreślenia urody. Polecam.