Bronzery i pudry brązujące

BeneFit Hoola Lite Puder brązujący do twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 grudnia 2023 o 14:13
    Dla cery jasnej
    Producent mówi że jest to puder dla cery jasnej którą ja posiadam . Powiem tak , jest dla mnie dobry , miło mi się z nim współpracowało . Dobre łapie pędzel , nie sypie się , nie ścina przy nosie nie robi efektu maski ani ciasteczka. Skóra przyjemnie była opalona taka naturalnie i zdrowo wyglądająca . Promienna cera bez efektu maski.
    Zalety:
    • Efekt naturalnej skóry
    • Efekt zdrowej skóry
    • Aplikacja
    • Dostępność niestety
  • 4 grudnia 2023 o 14:26
    I tak i nie
    Jestem bardzo blada, także widziałam w tym produkcie idealnym bronzer do policzków jak i puder do efektu lekkiego muśnięcia słońcem bez efektu maski. Mam wersje mini, która zdecydowanie wystarczy mi dzięki swojej wydajności. Kolor bardzo bezpieczny, ale też mało widoczny. Trzeba nałożyć kilka warstw na policzkach żeby uzyskać jakikolwiek efekt. Kolor zbyt ciepły jak dla mnie, spodziewałam się bardziej neutralnych tonów dla bladziochów. Puder nie kruszy się oraz łatwo nabiera się na pędzel. Efekt lekkiego opalenia po nałożeniu na całą twarz prawie niewidoczny, choć ma to swoje plus zimą. Puder jest dobry, ale nie trafił w mój gust, być może dla bladych w tonacji różowej będzie zbawieniem, jednak ja jestem blada w mocno żółtej tonacji i tu może być powodu braku widoczności pudru na mojej skórze.
  • 11 listopada 2023 o 17:07
    Lubię, bardzo lubię !
    ••• Moja Cera ••• Wrażliwa, mieszana z przetłuszczającą się strefą T tj. broda, noc i czoło. Widoczne rozszerzone pory i zaczerwienienia na skórze bywają uciążliwe i w swojej pielęgnacji zmierzam do ich minimalizowania. Niedoskonałości pojawiają się sporadycznie i w żaden sposób nie są kłopotliwe. Cera jest podatna na alergie czy uczulenia, które na szczęście zdarzają się bardzo rzadko a jeśli któryś z kosmetyków nie pasuje na żuchwie staje się widoczna "kaszka". Posiadam jasną karnację przez co ten odcień jest dla mnie idealny. [ZALETY} + lubię aplikować go małym ale puchatym pędzlem dzięki czemu łatwiej jest rozetrzeć produkt i nie ma mowy o jakichkolwiek plamach! + bez żadnych drobinek + odcień lite jest idealnym odcieniem dla jasnej cery ale i nie tylko + łatwo się rozciera + nie pyli się + ładnie wygląda na skórze [WADY] - cena ale wiadomo, jest to kosmetyk znanej marki
  • 31 lipca 2022 o 12:33
    Jaśniutki jest idealny dla bladziochów do ocieplania twarzy :)
    Świetny bronzer dla kompletnych bladziochów na dodatek z niezbyt wprawioną ręką.... Jest w kartonikowych opakowaniu (dość solidnym) jest go sporo- naprawdę wydajny. Posiada dodatkowe zabezpieczenie w którym jest aplikator- pędzelek (niestety można go co najwyzej stosować do konturowania nosa) bo jest dość prostokątny i raczej zrobi kreskę niż ładne rozblendowanie. Konsystencja dość miękka, satynka. Kolor naprawdę bardzo jasny i ciepły, więc raczej nada się do ocieplania cery niż konturowania. Wytestowałam dość porządnie- dobiłam do denka opakowania :) Cena dość spora, ale idzie za tym prestiż marki. Dostępna raczej trudno (chyba wyłącznie stacjonarnie Sephora, poza tym w internecie) Czy kupię ponownie? Raczej nie. Lubię testować nowe produkty... a ten aż tak mnie nie oczarował... :)
    • ładne opakowanie
    • idealny kolor (jaśniutki) dla bladziochów
    • ociepla cerę
    • przyjemna konsystencja ładnie się blenduje
    • nie tworzy plam
    • nadaje się dla mniej wpawionej ręki (początkujących dziewczyn)
    Wady:
    • do konturowania za ciepły
  • 30 kwietnia 2022 o 22:19
    Świetny dla bladych, jasnych karnacji z ciepłym podtonem
    Muszę przyznać, że to naprawdę twarzowy odcień dla jasnych, ciepłych karnacji. Nie nada się do konturowania, jest na to za ciepły. Ja nakłam bronzer dosyć hojnie, pędzlem do pudru na policzki (nie nakładam różu), żeby dodać sobie koloru i aby moja twarz nie przypominała beżowej kuli ;) Przy takiej aplikacji sprawdza się bardzo dobrze. Bronzer polecem osobom z karnacją bladą i jasną, przy ciemniejszych będzie niewidoczny. Posiada jasny, herbatnikowy odcień, który komplementuje żółtawe podtony w skórze. Nie pasuje do cery o zimnym, różowym podtonie. Jest ciepło-neutralny, ale nie ceglany czy pomarańczowy, o nie! Ożywia twarz i dodaje zdrowego kolorytu bez przerysowania. Pigmentacja początkowo jest delikatna, jednak z powodzeniem da się stopniować. Ciężko z nim przesadzić i zrobić sobie krzywdę nawet mając ciężką rękę. Można uzyskać bardzo subtelną chmurkę koloru, jak i wyraźniejszy efekt. W większej ilości jest widoczny nawet na zdjęciach ;) Bronzer jest trwały, utrzymuje się przez cały dzień, chociaż zdarzy mi się czasem pacnąć ręką twarz. Bronzer trochę się pyli w opakowaniu. Ciężko mi zanurzyć spory pędzel w małym, kwadratowym opakowaniu, więc pylenie jest jeszcze większe. Warto mieć to na uwadze, żeby nie pobrudzić sobie ubrań. Bardzo fajny bronzer. Swoje kosztuje, moim zdaniem warto, ale nie jest to pozycja obowiązkowa. Jeśli podoba wam się taki odcień, ale szukacie czegoś w niższej cenie, to łudząco podobny odcień posiada bronzer Lovely Toffee Chocolate. Też jest niczego sobie i właściwie wcale się nie pyli. Bardzo możliwe, że gdy zdenkuję Benefit, to wrócę do Lovely, bo to bardzo podobne produkty.
    Zalety:
    • nienachalny, ale widoczny odcień idealny do ocieplania i nadania koloru jasnej, ciepłej karnacji
    • możliwość stopniowania efektu
    • design i trwałość opakowania
    Wady:
    • pylenie