Bronzery i pudry brązujące

Sheglam Sun Sculpt Liquid Contour Płynny bronzer

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 maja 2025 o 18:54
    Lekki, naturalny kontur, który pięknie modeluje twarz
    Płynny bronzer Sheglam Liquid Contour to dla mnie strzał w dziesiątkę! Konsystencja jest lekka, łatwo się rozprowadza i ładnie wtapia w skórę, nie tworząc plam. Kolor jest naturalny, nie za ciemny, idealny do codziennego konturowania. Dzięki niemu moja twarz wygląda świeżo. Dodatkowo produkt nie zatyka porów i nie powoduje uczucia ciężkości na skórze. Używam go już od kilku tygodni i widzę, że utrzymuje się cały dzień bez konieczności poprawek. Polecam, jeśli lubisz naturalny efekt i komfort noszenia.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • naturalny kolor
    • łatwo się rozprowadza
    • nie zatyka porów
    • długotrwały efekt
    Wady:
    • dla bardzo jasnej cery może być trochę zbyt ciemny (można rozcieńczyć)
  • 17 maja 2025 o 13:55
    Najlepszy
    Bardzo dobry bronzer w płynie. Ma bardzo dobry aplikator - precyzyjny ,dzięki czemu dobrze się nakłada. Bardzo ładnie pachnie . Daje naturalny wygląd na twarzy , nie robi plam , można blendowac go na sucho jak i na mokro
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    • Daje naturalny efekt na twarzy
    • Nie robi plam
  • 15 maja 2025 o 19:37
    Perełka!
    Bronzer kupiłam już parę miesięcy temu. Nie sprawdził mi się za pierwszym razem, ale jak dałam mu ponowną szansę to stał się jednym z moich ulubieńców. Aplikator jest dosyć wygodny. Może nie do końca higieniczny, ale przymknęłam na to oko, ze względu, że produkt nakładam na oczyszczoną skórę. Dwie kropki wystarczą, aby ładnie podkreślić jedną stronę twarzy. Najpierw próbowałam go blendować gąbeczką, ale tym sposobem robił mi okropne plamy, dlatego zaczęłam wklepywać go pędzlem. Oceniłabym, że jest to produkt kremowy i zdecydowanie poprawne nakładanie robi robotę. Muszę też pracować z nim szybko, bo jednak zastyga. Posiadam chłodny odcień i świetnie sprawdza się do konturowania. Nie mam też problemu z nałożeniem następnych kroków makijażu, bo bronzer się nie rozciera i nie robi dziur. Na mojej skłonnej do przetłuszczania skórze utrzymuje się cały dzień, dlatego jest to ogromna zaleta tego kosmetyku. Zapach utrzymuje się jedynie w opakowaniu, natomiast po nałożeniu nie jest dla mnie wyczuwalny. Uważam, że ten produkt jest wydajny. Mam pierwsze opakowanie a dalej go naprzemiennie używam z innym przez parę miesięcy.
    Zalety:
    • Ładnie podkreśla twarz
    • Dobrze się rozprowadza
    • Utrzymuje się na skórze
    • Nie zajmuje dużo miejsca w kosmetyczce
    Wady:
    • Trzeba odpowiednio szybko z nim pracować, żeby nie zrobił plam
  • 24 marca 2025 o 18:53
    Sheglam Sun Sculpt Liquid Contour (Płynny bronzer)
    Płynny bronzer w wielu odcieniach, dostępny na platformie SHEIN.  Zalety: • Ładny kolor (golden sun). • Przyjemny, czekoladowy zapach. • Wygodny aplikator w formie pędzelka. • Dobre blendowanie bez plam. • Współgra z innymi produktami, tworząc spójny makijaż.  Wady: • brak :) Ocena: 5/5
  • 24 marca 2025 o 11:33
    Ulubieniec
    Wspaniały bronzer do konturowania, do którego będę wracać. Mój ulubiony, jeżeli chodzi o konturowanie na mokro. Mam dwa odcienie: od lewej Stone, od prawej Clay. Szczególnie upodobałam sobie kolor Stone, jest chłodniejszy i bardzo pasuje do mojej zimnej karnacji. Kolor Stone jest nieco ciemniejszy od najpopularniejszego Soft Tan. Świetnie się blenduje i nie robi plam. Polecam na maxa do optyczmego wyszczuplenia twarzy!
    • Aplikator
    • Dobre blendowanie
    • Chłodny kolor
    Wady:
    • Brak dostępności stacjonarnie, ale to szczegół