Bronzery i pudry brązujące

Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer brązujący prasowany 03 Sunblushed
notino.pl
Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer brązujący prasowany 03 Sunblushed
Sephora
Clinique - True Bronze Pressed Powder Bronzer - Brązujący Puder Prasowany - 02 Sunkissed (9,6 G) - Dla Kobiet
Clinique Pressed Powder Bronzer Puder brązujący, 03 Sunblushed Sunblushed Clinique 9.6 g

Nasi użytkownicy zostawili 86 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 stycznia 2022 o 14:27
    Ulubiony
    Jest to mój ostatnio ulubiony bronzer. Jestem blada blondynka a ten kolor pasuje mi idealnie do cery i włosów, nie robi plam podczas nakładania, jest super wydajny, nie pyli się zbyt mocno. Ogólnie świetny produkt nie spodziewałam się aż takiego zachwytu z mojej strony. Jedyny minus to cena uważam ze jest dość wysoka jak na bronzer ale jest on warty każdej złotówki
    Zalety:
    • Kolor
    • Aplikacja
    • Wygląd na buzi
    Wady:
    alecyg
    17 stycznia 2018 o 12:31
    Świetny produkt! Polecam! Wart swojej ceny
    Posiadam odcień 02 sunkissed, pomimo jasnej cery bronzer jest idealny, zima nakładam niewielka ilość produktu, który delikatnie przyciemnia kosci policzkowe, latem dodaje pięknej opalenizny, Produkt zawiera delikatne drobinki, niewidoczne na skórze, nie wysusza, nie zatyka porów, Produkt kupiłam z myślą o wakacjach, pomimo to stosuję go do dziś, przez cały rok
    Zalety:
    • piękny odcień, nie powoduje pomarańczowej cery
    • mega wydajny, wystarczy jedno użycie pędzlem
    • jedno opakowanie wystarczyło mi praktycznie na 2 lata codziennego stosowania
    Wady:
    anton23
    31 maja 2017 o 13:17
    Nie do konturowania.
    Nie nadaje się do konturowania, przynajmniej u mnie ,dawał efekt pomarańczy. Za to do ocieplania twarzy jak najbardziej. Drobinki widoczne w opakowaniu nie są widoczne na twarzy jednak twarz wygląda dzięki nim świeżo. Bardzo wydajny.
    nctw
    28 czerwca 2016 o 11:44
    super kosmetyk
    Posiadam wersję najjaśniejszą, mam dość bladą cerę. Przez długi czas leżał nieużywany, nie mogłam przekonać się do używania bronzera, myślałam nawet o pozbyciu się go. Na szczęście zdążyłam się do niego przekonać przed tą decyzją :) Bardzo przyjemnie nadaje delikatnego kolorytu cerze. Ma delikatne drobinki, ale nie widać ich na skórze. Dobrze się aplikuje i nie robi plam. Cera jest ożywiona i wygląda bardzo ładnie. Odcień jest bardzo naturalny, nie ma nic wspólnego z pomarańczą. Opakowanie porządne, z lusterkiem, bez zarzutu. Pędzelek moim zdaniem średni, używam go do innych pudrów, do tego wolę bardziej puchaty i większy. Uważam, że jest wart swojej ceny, przy tak dużej wydajności można sobie pozwolić na troszkę luksusu.
    mendi1
    13 października 2015 o 20:40
    NAJLEPSZY BRONZER
    Krótko i zwięźle. Trudno zrobić sobie nim krzywdę, nie robi plam, nie wysusza, nie zapycha, można dozować poziom nasycenia koloru na twarzy. Nie robi plam. Kolor sunkissed bardzo ładny z delikatnymi drobinkami. Dobry na lato jak i na zimę. Bardzo żałuje, że kolor 04 został wycofany. Bardzo wydajny. MÓJ ULUBIONY! Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: 3 normalne