Bazy pod makijaż

Wibo Mermaid Tears Primer Baza pod makijaż w formie serum

• 1 września 2023 o 8:38
    Najlepszy primer pod makijaż!
    Jak w tytule -świetny produkt! Wchłania się szybciutko, a makijaż na nim naprawdę się trzyma, i to cały dzień. Jeśli nie masz czasu na nałożenie kremu,a potem primera, to sam primer też się super sprawdzi.
    Zalety:
    • lekki
    • szybko się wchłania
    • piękny produkt
    • super trwały
    Wady:
    • brak!
  • 2 lipca 2023 o 22:28
    Bardzo lubię stosować różnego rodzaju bazy pod makijaż. Uwielbiam to, jak bardzo potrafią one całkowicie zmienić nasz codzienny makijaż, przedłużyć trwałość kosmetyków kolorowych oraz ulepszyć wygląd cery. Dość często eksperymentuję z tego rodzaju kosmetykami, wciąż szukam dla siebie ideału i bazy wręcz niezastąpionej. Tym razem wybrałam dla siebie propozycję od marki Wibo, którą znam od wielu lat i naprawdę bardzo lubię. Zdecydowałam się na propozycję o dość ciekawej i obiecującej nazwie Mermaid Tears, którą zakupiłam dość spontanicznie podczas zakupów w drogerii Rossmann. Kiedyś już miałam okazję stosować bazę w formie serum od tego producenta i byłam z niej naprawdę bardzo zadowolona, dlatego też tym bardziej byłam ciekawa tego kosmetyku. Baza została zamknięta w opakowaniu o formie niedużych rozmiarów buteleczki wykonanej z przeźroczystego szkła, dlatego też doskonale widać, ile kosmetyku wciąż nam pozostało. Na opakowaniu umieszczono wszelkie, najważniejsze informacje na temat produktu, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, zalecany sposób użytku czy bardziej szczegółowe informacje na jego temat. W rolę aplikatora wciela się tutaj działające bez zarzutu pipetka. Cena regularna kosmetyku wynosi około trzydziestu złotych, dlatego też warto zakupić go na promocji. Ma mleczną, mieniącą się na srebrno barwę i lejącą się konsystencję. Pachnie bardzo ładnie, dość słodko oraz cukierkowo. Kosmetyk stosowany był przeze mnie przed wykonaniem każdego makijażu. Bardzo przyjemnie rozkłada się na buzi i nie rozpuszcza naszej pielęgnacji. Ku mojemu zdziwieniu, produkt ten posiada naprawdę cudowne działanie pielęgnacyjne. Przede wszystkim cudownie przedłuża trwałość naszego makijażu oraz pozostałych kosmetyków kolorowych. Doskonale pozwala zachować wykończenie naszych produktów, to znaczy, że sprawia, że np. puder dłużej jest matowy, a cera mniej się wyświeca. Wspaniale wygładza oraz zmiękcza skórę. Baza ta okazała się znacznie lepszych kosmetykiem, niż się w rzeczywistości spodziewałam. Doskonale utrwala nasz makijaż, jednocześnie wspaniale nawilża oraz zmiękcza skórę. Sprawdził mi się cudownie i zdecydowanie mogę go polecić każdemu.
    Zalety:
    • Aplikator
    • Konsystencja
    • Nawilża
    • Zmiękcza
    • Przedłuża trwałość makijażu
    Wady:

Zobacz także inne Bazy pod makijaż