Timotei Lśniący Blask, Szampon do włosów

jopka
    6 czerwca 2015 o 14:11
    Perełka
    Łagodnie myje i pachnie. Nie wysusza skóry głowy. Nadaje połysk włosom. Wyglądają na dobrze odżywione. \\nMinusem jest to, że po dłuższym stosowaniu nieco puszy włosy i konieczne jest stosowanie odżywki.
    Darux3
    20 czerwca 2014 o 18:01
    Uwielbiałam go, byl najlepszy z całej serii
    Był świetny ! +Włosy po nim lśniły +Były puszyste ,miały jakby większą objętość +Śliczny ,delikatny zapach +Nie kołtunił +Wydajny +Bardzo ładny ,perdłowy kolor :) +Dostępność, kupowałam w biedronce. Nawet mój tata go uwielbiał :D Używam tego produktu od: 2lat Ilość zużytych opakowań: Jedno 500ml
  • 21 kwietnia 2013 o 12:50
    Do codziennej pielęgnacji
    Zalety: :) + przyjemny zapach (choć nie utrzymuje się długo na włosach) :) + dobrze się pieni :) + rzeczywiście nadaje połysk! :) :) + sprawia, że włosy stają się \'sypkie\' :) i miękkie :) + cena :) + wydajny Wady: :( - konsystencja - zbyt gęsty Bardzo go lubiłam ;) Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    mikia20
    7 stycznia 2013 o 0:18
    Dobry szampon - świetny do codziennego używania
    Tym szaponem nie da się zrobić sobie krzywdy. Używałam go przez całe lato "na szybko" i byłam bardzo z niego zadowolona. Używanie - dobrze się pieni, kosystencja gęsta, jedwabista, dobrze myje skórzę głowy, delikatnie i nieagresywnie, łatwo spłukuje. Włosy są po nim sypkie, delikatne, nawet można zauważyć trochę obiecanego blasku. Ładnie i świeżo pachnie. Polecam wypróbować, szczególnie w takiej cenie. Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    Koks17
    12 grudnia 2012 o 9:47
    Obłędny zapach
    Szampon dostalam w zestawie z odzywka do przetestowania musze przyznac ze zapach jest wspanialy malinowo-różany cudowny:) PLusy; -zapach <3 -mega wydajny -super sie pieni -gesta konsystencja -sliczny rozowy kolorek szamponu -wlosy po nim blyszczaly -ladne i wygodne opakowanie Minusy; -przy dluzszym stosowaniu szampon wysuszyl mi wlosy -skora glowy byla podrazniona i swedziala -wlosy szybko sie przetluszczaly Produkt jest dostepny w nowej wersji jednak nie siegne po niego ponownie ze wzgledu na wspomniane minusy Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 cale 250ml