WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Mgiełki do ciała

Sol de Janeiro Cheirosa '71, Hair and Body Fragrance Mist Zapachowa mgiełka do ciała i włosów

notino.pl
Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '71 perfumowany spray do ciała i włosów dla kobiet 90 ml
Sephora
Sol De Janeiro - Brazilian Crush Cheirosa 71 - Perfumowana Mgiełka Do Ciała I Włosów - 90ml - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 czerwca 2025 o 19:41
    słodziutka mgiełka
    Zapach bardzo intensywny i mocno słodki, nie każdemu przypadnie do gustu. Dla mnie trochę przytłaczający. Na skórze czuję ją przez 2–3 godziny, potem znika. Dobrze się sprawdza jako odświeżenie w ciągu dnia, ale nie zastąpi perfum. Zdecydowanie bardziej polecam mgiełkę z tej serii o numerze 68, która jest świeża, kwiatowa, ale zmysłowa. Czuć tropikalną nutę, ale nie jest to przesłodzony zapach i tak mdły i zdecydowanie trzyma się dłużej na włosach i ubraniach niż 71.
    Zalety:
    • Idealna mgiełka na jesień i zimę.
    Wady:
    • pachnie zbyt sztucznie
    Jagdkaa
    8 czerwca 2025 o 16:44
    Sol de janerio 71
    Mój ulubiony zapach z sol de janerio. Idealnie nada się na jesienne dni. Zapach ten jest bardzo otulający i słodki. Utrzymuje się dobrze bo zazwyczaj psikam się nim rano i czuję go do popołudnia. Zdecydowanie najlepszy zapach z sol!
    Zalety:
    • Wydajny, super opakowanie
    Wady:
    • Utrzymuje się do połowy dnia, opakowanie po jakimś czasie śmierdzi
  • 6 czerwca 2025 o 17:04
    Cheirosa '71, Hair and Body Fragrance Mist
    Sol de Janeiro Cheirosa '71 to naprawdę wyjątkowa mgiełka, która potrafi odmienić codzienny rytuał pielęgnacyjny. Już od pierwszych chwil wyczuwalne są słodkie nuty karmelizowanej wanilii i soli morskiej, które przywołują na myśl relaksujący spacer po plaży w tropikalnym klimacie. Lekkość zapachu sprawia, że jest idealny na co dzień — nie przytłacza, a jednocześnie długo utrzymuje się na skórze i włosach. Podoba mi się, że można go stosować zarówno jako delikatną mgiełkę do ciała, jak i do odświeżenia włosów, co dodaje mu uniwersalności. Z drugiej strony, dla osób preferujących mocniejsze, bardziej wyraziste perfumy, ta mgiełka może okazać się zbyt subtelna. Mimo to, jej lekkość i przyjemny aromat sprawiają, że chętnie sięgam po nią każdego dnia, czując się odrobinę bardziej pewna siebie i słoneczna.
    0l40314
    6 czerwca 2025 o 12:34
    CUDOWNA!
    Sol de Janeiro Cheirosa 71 to intensywnie słodka mgiełka o zapachu karmelowego popcornu, wanilii i prażonych orzechów. To zapach otulający i apetyczny, idealny dla miłośników słodkich zapachów, szczególnie na jesień i zimę. Mgiełka przyciąga uwagę zapachem, ale jest również bardzo trwała – utrzymuje się na skórze i włosach przez jest wiele godzin, pozostawiając ciepłą, otulającą woń.
    Zalety:
    • Wyrazisty, deserowy zapach
    • Długa trwałość na ubraniach i włosach
    Stjulia
    6 czerwca 2025 o 9:32
    Uwielbiam ją!
    Jestem absolutnie zakochana w tym zapachu! Cheirosa '71 to dla mnie ciepłe, otulające perfumy, które od razu poprawiają mi humor. Gdy po raz pierwszy psiknęłam mgiełką, od razu poczułam słodki aromat przypominający karmelki, prażone orzechy i waniliowe ciasteczka – naprawdę pachnie jak deser! ???????????? To zapach bardzo zmysłowy, ale jednocześnie przytulny i komfortowy. Idealnie sprawdza się jesienią i zimą, kiedy chce się czegoś rozgrzewającego i otulającego. Psikam go rano i spokojnie czuję go przez kilka godzin, a na ubraniach utrzymuje się nawet cały dzień. Używam go też na włosy i zauważyłam, że zapach pięknie się na nich trzyma, nie wysusza ani nie obciąża. Dodatkowo uwielbiam ten produkt za jego piękną butelkę – wygląda ślicznie na półce i jest bardzo poręczna. Mgiełka nie tylko pachnie cudownie, ale też daje mi takie poczucie przyjemności i relaksu, kiedy jej używam. Czuję się wtedy naprawdę zadbana. Jeśli kochacie słodkie, gourmandowe zapachy, które są intensywne, ale nie duszące – to będzie idealna mgiełka dla Was. Uważam, że warto ją mieć w swojej kolekcji, nawet jeśli tylko po to, by poprawić sobie nastrój w chłodny dzień. Dla mnie to zapachowa przytulność zamknięta w butelce. ????

Zobacz także inne Mgiełki do ciała