Mgiełki do ciała

Sol de Janeiro Cheirosa '71, Hair and Body Fragrance Mist Zapachowa mgiełka do ciała i włosów

notino.pl
Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '71 perfumowany spray do ciała i włosów dla kobiet 90 ml
Sephora
Sol De Janeiro - Brazilian Crush Cheirosa 71 - Perfumowana Mgiełka Do Ciała I Włosów - 90ml - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 36 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Wczoraj o 17:04
    Przyjemna, ale uciążliwa w dłuższym stosowaniu
    Faworyt wielu dziewczyn, mój do pewnego czasu też, ale kiedy była w połowie zużywania, zapach zaczął mnie drażnić, bardzo ciężki, zbyt przesłodzony, gdyby nie był tak ciężki, używałabym z przyjemnością
    Zalety:
    • Estetyczny viralowy słodki
    Wady:
    • Ciężki
    • Przesłodzony
    W perfumerii
  • 18 maja 2025 o 14:55
    Słodka wanilia
    Perfumy które pachną jak lekko prażony cukier z wanilią polane na deser z kokosowego mleczka. Bardzo ciężkie, kremowe, na skórze zapach utrzymuje się troszkę krócej niż na tekstyliach. Na skórze idzie w zapach ciepłego mleka kokosowego natomiast na ubraniach pachnie mocną wanilią. Piękny, kultowy zapach marki jednak bardzo ciężki.
    Zalety:
    • Nuty zapachowe
    • Jakość
    Wady:
    • Nie nadają się na włosy, bardzo je wysuszają
    W perfumerii
  • 17 maja 2025 o 17:34
    Cudowny zapach!
    Sol de Janeiro Cheirosa ’71 pachnie obłędnie – słodko, ciepło i otulająco. Czuć karmel, wanilię i orzechy, co sprawia, że chce się go używać codziennie. Świetnie sprawdza się na ciele i włosach, a zapach długo się utrzymuje. Najlepiej sprawdzała mi się, gdy wieczorem umyłam włosy, popsikałam mgiełką i zwinęłam włosy na wałek. Rano po rozpuszczeniu pięknie pachniały i zapach dłużej się trzymał. Idealny na co dzień i na wieczór. Polecam każdemu, kto lubi słodkie perfumy!
    • intensywność
    • jak na mgiełkę to długo się utrzymuje
    Wady:
    • Zapach może być zbyt słodki – nie każdemu odpowiada intensywna słodycz karmelu i wanilii, szczególnie w cieplejsze dni.
    • Może przytłaczać w zamkniętych pomieszczeniach – jeśli użyje się za dużo, zapach bywa dominujący.
  • 17 maja 2025 o 8:04
    Oczarowała mnie!
    Sol de Janeiro Cheirosa ‘71 totalnie mnie oczarowała! To mgiełka, która pachnie jak najpyszniejszy deser – wyczuwam w niej nuty słonego karmelu, maślanych ciastek i odrobinę białej czekolady. Uwielbiam takie słodkie, otulające kompozycje, które od razu poprawiają mi humor – zwłaszcza jesienią i zimą. Używam jej zarówno na ciało, jak i na włosy – i muszę przyznać, że zapach utrzymuje się naprawdę długo, szczególnie na ubraniach i kosmykach. Dodatkowy plus za piękne, poręczne opakowanie – idealne do torebki. Jeśli szukasz czegoś intensywnego, kobiecego i przytulnego – zdecydowanie warto spróbować!
  • 16 maja 2025 o 22:10
    Są przesłodkie nie mdlace
    Jakiekolwiek zamienniki nie oddają tego zapachu.jest taki jakbyś właśnie gotowała karmel orzechy itd. Słodki ale nie mdlący bo raczej jestem fanką ciężkich ambrowych zapachów. Chce się je zjeść.nie tłuszcza.opakowsnie poręczne ładne .jeszcze testuję z wydajnością bo jestem w trakcie opakowania.
    Wady:

Zobacz także inne Mgiełki do ciała