Balsamy do ciała

Sin For Skin Mus do ciała `Mango`

• 11 lutego 2023 o 19:37
    Polecam
    Dostałam Sin for Skin Mus do ciała Mango do koleżanki w prezencie. Mam bardzo suchą skórę. Ten mus bardzo mi pomaga nawilżyć skórę. Używam musu prawie codziennie on jest bardzo tłusty i długo się wchłania jak muszę gdzieś szybko wyjść z domu to go nie używam bo musi się wchłonąć a nie chce brudzić ubrań. W tym okresie zimowym bardziej muszę nawilżać skórę bo jest bardziej wysuszona. Mus nawilża skórę nie podrażnia. Mus jest stworzony na bazie naturalnych składników. Witamina E spowalnia procesy starzenia się skóry a kwas hialuronowy poprawia nawodnienie skóry i działa odmładzająco. Regularne stosowanie musu do ciała intensywnie odżywi i zregeneruje Twoją skórę, zapewniając jej dodatkowo wielogodzinną ochronę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Jak dla mnie jest super na pewno kupię ponownie. I mus ma piękny zapach Mango a ja uwielbiam zapach Mango.
  • 6 lipca 2022 o 20:38
    Świetny
    Mus kupiony zupełnie przypadkowo i chyba takie zakupy są najlepsze. Mus do pielęgnacji skóry suchej i odwodnionej sprawdził się rewelacyjnie. Stosowałam na suchą skórę, na wilgotna nie próbowałam nawet. Wchłaniał się ale potrzebował na to czasu, jak dla mnie nie jest to zupełnie wada, gdyż jest on bardzo nawilżający i niemożliwe by było żeby zrobił to w minutę. Mus posiada przyjemny ale intensywny zapach, więc tutaj co kto lubi ale mi zapach zupełnie nie przeszkadzał. Nie używałam go regularnie ale wtedy kiedy skóra potrzebowała ratunku. Myśle ze fajnie sprawdzi się u osób które maja suche kolana czy łokcie. Pozostawiał tłusty film na skórze ale nie robił plam.
    Zalety:
    • idealny do suchej i przesuszonej skory
    • ladny i przyjemny zapach !
    • konsystencja musu
    • nawilżenie
    • tłusty ale nie robi plam
    • wydajny
    • idealny na kolana/łokcie
    Wady:
    • Jak dla mnie brak