Wody toaletowe damskie

E-Glamour.pl
Elizabeth Arden Red Door woda toaletowa 100 ml dla kobiet
Elizabeth Arden Red Door Woda Toaletowa dla Kobiet 100ml
notino.pl
Elizabeth Arden Woda toaletowa dla kobiet Red Door 100 ml (0085805558420)
Elizabeth Arden Red Door

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

czar3
    31 lipca 2023 o 13:44
    Cukierkowe klimaty
    woda o trwałym zapachu, dla zdecydowanych kobiet i atrakcyjna cenowo biorąc pod uwagę pojemność. Tester dla własnego użytku spełnia oczekiwania każdej kobiety. Nie polecam dla kobiet preferujących zapachy cukierkowe i kwiatowe. Zdecydowany i wyrazisty zapach.Poleca
    W perfumerii
  • 28 grudnia 2020 o 21:16
    Nie dla mnie
    Red Door to klasyk obecny na rynku już od wielu, wielu lat. I niestety niezmiennie od lat nie potrafię się do niego przekonać. ;) Myślałam, że wraz z wiekiem "dojrzeję" do tego zapachu, ale tak się nie stało. Zapach jak dla mnie jest bardzo ciężki, intensywny i wręcz przytłaczający. Lubię słodkawe, lekko orientalne zapachy, ale tu jest zbyt dusząco. Myślę, że to jest to jedna z tych wód toaletowych, które się uwielbia lub nienawidzi. Jedno jest pewne - Red Door to zapach, obok którego nie przejdzie się obojętnie. Kojarzy mi się z dojrzałymi, eleganckimi kobietami, pewnymi siebie businesswomen. Ze względu na jego ciężar myślę, że jest to zapach pasujący bardziej do sezonu jesienno-zimowego. Jeśli chodzi o trwałość, to jest całkiem nieźle. Utrzymuje się dobrych kilka godzin.
    Zalety:
    • zapach dla pewnych siebie, eleganckich, dojrzałych kobiet
    • niezła trwałość
    • przystępna cena
    Wady:
    • jest dosyć ciężki i duszący, może przytłaczać
  • 4 listopada 2020 o 18:12
    Mocny, nie dla najmłodszych
    Woda toaletowa zdecydowanie nie jest dobra dla młodych odbiorców, bardzo silny zapach, trochę przytłaczający. Bardziej kojarzy się z dojrzałą kobietą. Zapach utrzymuje sie długo, więc jest to zarówno zaleta i wada jeśli komuś nie przypasuje to zaczyna boleć głowa. Kwiatowe i orientalne nuty, trochę mydlany. Tylko dla osób które sie w nim zakochają.
    Zalety:
    • trwałość
    • mocny zapach
    Wady:
    • może być zbyt mocny i duszący
    • nie dla młodych osób
    • raczej nie na dzień
  • 17 sierpnia 2018 o 23:05
    Cudowne ale nie dla mnie
    Moja mama używa od dawna tego zapachu i do niej pasuje idealnie. Wyraża jej silną osobowość i silny charakter. To nie jest zapach dla nudnych pań. No chyba że taka pani chce sobie dodać wigoru zapachem. Kompozycja mocno otwiera się anyżkowo trochę jak cukierki ale z wyraźnym kwiatowym -różanym akordem. Owoce gdzieś tam nikną pod ciężarem naręczy przeróżnych kwiatów. To już nawet nie bukiety a wieńce splecione z tuberozy, orchidei, jaśminu na bogatej wyrafinowanej bazie z bursztynu cedru i piżma. Taka kompozycja jest dla pewnej wybranej grupy kobiet, do której ja nie pasuję.
    • Jakość
    • Parametry zapachu
    • Mała popularność
    • Dostępność
    W perfumerii
    Dinulka
    15 czerwca 2015 o 18:49
    Przystępny staroć ;)
    Niby starodawny, niby ciężki, lekko babciny. Ale ma coś w sobie intrygującego i przystępnego. Jak na tę "kategorię" zapachów jest, dla mnie - młodej kobiety, znośny i do noszenia jak najbardziej. W niektórych starych kompozycjach czuję się jak w przebraniu, a tu jestem sobą. A perfumy w moim wieku ;) Kojarzy mi się z gęstym ulepkiem, taki jest nasycony. Lubię go sobie czasem ot tak podwąchiwać z resztki odlewki. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: odlewka