Skóra, włosy, paznokcie

MyBestPharm MyBestBeauty Suplement Diety 90 Kapsułek

Skuteczność:
    d_t_b
    16 grudnia 2024 o 20:48
    Super działanie gwarantuje super efekty.
    Wystarczy być regularnym w łykaniu tych kapsułek by zobaczyć fantastyczne efekty. 3 kapsułki to dawka, którą należy przyjąć każdego dnia. Słoiczek zawiera 90 sztuk, więc to kuracja na 30 dni. Włosy, skóra, paznokcie z tymi kapsułkami zyskuję na wyglądzie milion procent. :) Kapsułki są standardowej wielkości, łatwo je połknąć. Może i suplement ma wysoką cenę, ale bardzo często są kody rabatowe i to wtedy kupuję i robię ewentualny zapas. Skóra jest dobrze nawilżona, włosy rosną w zadziwiającej prędkości, że aż fryzjerka jest pod wrażeniem. Zakola pięknie zarastają. Baby hair jest mnóstwo. Nawet rzęsy i brwi stały się gęstsze i mocniejsze. Doskonały suplement, który przy regularnym łykaniu daje efekty widoczne już po pierwszym opakowaniu, a z każdym kolejnym jest coraz to lepiej! Warto wypróbować jeśli chcesz zapuścić włosy czy je zagęścić, zadbać o swoje piękno od wewnątrz.
  • 6 lutego 2024 o 21:19
    dobry suplement
    Od dłuższego czasu zmagam się z problemem wypadania włosów. Próbowałam wielu szamponów, wcierek, odżywek jednak pożądanego efektu nie widziałam lub był znikomy. Postanowiłam więc spróbować odżywić włosy od wewnątrz. Suplement diety kosztuje sporo pieniędzy ponieważ za opakowanie 90 kapsułek musimy zapłacić 149.99. Dodatkowo producent zaleca stosowanie 3 kapsułek dziennie więc takie opakowanie starcza nam zaledwie na miesiąc. Przyznam szczerze, że dla mnie to spory wydatek co miesiąc więc zmniejszyłam sobie dawkowanie. Zaczęłam przez pierwsze dwa tygodnie od 2 kapsułek dziennie, a później zmniejszyłam do 1. Muszę szczerze przyznać, że nie spodziewałam się tak dobrych efektów. Już po pierwszym tygodniu stosowania widziałam pierwsze efekty, które z czasem były coraz większe. Moje włosy wreszcie przestały wypadać garściami, a uwierzcie było naprawdę źle. Dodatkowo stały się mocniejsze. Na mojej głowie pojawiło się dużo baby hair. Produkt ten dodatkowo bardzo odżywił moje paznokcie, które rosną jak szalone. Po dwóch tygodniach już mam spory odrost na hybrydzie. Moja skóra również na tym zyskała. Zauważyłam, że pojawia się na niej coraz mniej niedoskonałości. Kapsułka jest dość spora, ale bez problemu się ją połyka. Ten produkt był już chyba moją ostatnią deską ratunku, ale szczerze muszę przyznać, że warto wydać na niego kasę.
    Zalety:
    • skuteczność (zmniejszenie wypadania włosów, zdrowe i mocne włosy i paznokcie)
    • promienna skóra
    Wady:
    • cena (mimo, że jest drogi to warto w niego zainwestować)
  • 22 sierpnia 2023 o 21:46
    Działa idealnie!
    Niesamowite jest to jak bardzo ten produkt zmienil moje wlosy i skore! Po rygorystycznej diecie mialam okropny problem z wypadaniem i brakiem blasku w przypadku wlosow i mega problem z tradzikiem! Odkad stosuje kapsulki poprawa jest widoczna wlasciwie z tygodnia na tydzien. Odkrycie roku!
  • 3 grudnia 2022 o 23:51
    Bubel za sporo pieniędzy
    Niestety, nie jestem zadowolona z tego produktu. Nie zauważyłam żadnej różnicy. Skusiły mnie pozytywne opinie w internecie, ale gdy zgłębiłam temat to skład wcale nie jest taki super. Zakupienie dwóch opanowań okazało się wyrzuceniem pieniędzy w błoto. Nie polecam!
  • 2 listopada 2022 o 9:45
    Polecam serdecznie
    Produktu używam już niecałe 3 miesiące, kończe 3 opakowanie. widzę ogromną poprawę szczególnie jeśli chodzi o paznokcie. Nie rozdwajają się juz, nie łamią się. Także to super informacja po długim czasie noszenia hybrydy :) cera też znacznie lepsza - nie mialam duzych problemow z nią, ale widzę że mniej niedoskonalosci sie pojawia