Pomadki i szminki

Yves Saint Laurent Rouge Volupte SPF 15 Pomadka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 54 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 lipca 2024 o 21:24
    Idealny Wygląd Ust
    Pomadka oferuje intensywne, żywe kolory, które dodają ustom wyrazistości. Odcienie są bogate i jednolite, idealne na każdą okazję. Szminka zapewnia pełne krycie przy jednej aplikacji. Wykończenie jest satynowe, co dodaje ustom eleganckiego blasku bez przesadnego błyszczenia. Formuła jest wyjątkowa kremowa i nawilżająca, co sprawia, że usta są miękkie i gładkie przez cały dzień.
    Zalety:
    • ochrona SPF 15
    • nawilżająca formuła
    • eleganckie opakowanie
    • lekkie i przyjemne noszenie
    • szeroka gama odcieni
    • możliwość rozmazywania
  • 18 lutego 2024 o 19:57
    Cudowne opakowanie i zawartość
    Recenzja: Chciałabym podzielić się moją absolutną miłością do pomadki do ust Yves Saint Laurent Rouge Volupte SPF 15. To nie tylko produkt do makijażu, to prawdziwe doznania luksusu, które sprawiają, że codzienny makijaż staje się wyjątkowy. Po pierwsze, opakowanie - eleganckie, złote etui z logo YSL - to już samo w sobie arcydzieło. Ale to, co jest w środku, jeszcze bardziej mnie zachwyca. Formuła tej pomadki jest niezwykle kremowa i nawilżająca, dzięki czemu moje usta są zawsze pięknie wygładzone i chronione, nawet w chłodniejsze dni. Kolorowa gama jest absolutnie oszałamiająca! Od delikatnych odcieni nude, po intensywne czerwienie i soczyste róże - ta pomadka ma wszystko, co potrzebuję, by dopasować ją do każdego nastroju i okazji. Nawet jeśli mam zły dzień, aplikacja Rouge Volupte natychmiast podnosi moje samopoczucie i dodaje pewności siebie. Nie można pominąć również ochrony przeciwsłonecznej SPF 15, która dodatkowo sprawia, że czuję się pewniej nosząc tę pomadkę, wiedząc, że moje usta są chronione przed szkodliwym działaniem promieni UV. Nie mogę przestać zachwycać się tym produktem - od jego trwałości, po intensywność kolorów, po pielęgnację moich ust. Yves Saint Laurent Rouge Volupte SPF 15 to niezastąpiony element mojej kosmetycznej rutyny, który dodaje mi luksusu i elegancji na co dzień. Gorąco polecam każdej miłośniczce makijażu!
  • 12 stycznia 2022 o 18:47
    balsam dla ust :)
    Kolejna z cyklu absurdalnie droga i absurdalnie ciesząca oko :) Zdecydowałam sie na zakup ze względu na piękny koralowo- rudawy odcień, który po prostu mnie urzekł. Kolejna hedonistyczna zachcianka , ale czasem warto rozpieścić samą siebie. Warto docenić walor wizualny : ciężkie, metalowe opakowanie , które szlachetnie wygląda i na półce w łazience, i w kosmetyczce czy torebce. O ile nie będziemy nim rzucać po ścianach i deptać butami to wydaje się niezniszczalne. Sama konsystencja pomadki : bardzo kremowa, bardzo nawilżająca, wręcz balsamowata . Gdyby nie fakt ,że ma kolor pomyślałabym,że to balsam pielęgnacyjny :)Na ustach trzyma się poprawnie długo, choć wymaga poprawek . Jej niezaprzeczalnym atutem jest pielęgnacja,którą gwarantuje np zimą- przesuszone usta będą zachwycone gdyż wspaniale nawilża, nie podkreśla suchych skórek a przy tym ma piękną gamę kolorystyczną.
    Zalety:
    • pielęgnuje usta, ma piękny kolor , wspaniale nawilża
    Wady:
    • cena, wymaga poprawek w ciągu dnia ( ale to sama przyjemność)
  • 27 grudnia 2020 o 15:54
    Hit dla damy
    Piękne opakowanie i piękne wnętrze. Pomadka jest bardzo delikatna, pięknie nawilża usta jak i nadaje im pięknego koloru. Jest świetna do makijażu dziennego i wieczorowego. Używam od dłuższego czasu i jestem zachwycona. Jest warta swojej ceny, zawsze podczas aplikacji sprawia przyjemność. Czuję się w niej jak milion dolarów :)
    • kolory
    • poziom krycia
    • doskonale nawilża usta
    W strefie wolnocłowej
  • 10 grudnia 2019 o 21:31
    Bubel w przepięknym opakowaniu.
    Szminkę dostałam w prezencie, kolor numer 67. Opakowanie przepiękne i można powiedzieć, że na tym się praktycznie kończą jej zalety. Kolor fakt, jest piękny, bardzo błyszczący. Mimo, że wolę szminki matowe, to akurat ten efekt jest elegancki, taki subtelny zdrowy błysk. Trwałość szminki gorsza niż tych z bazaru. Za takie pieniądze i po takiej marce spodziewałam się petardy. Jedyne zastosowanie to nawilżenie, jest obłędne. Szminka ma też fajny zapach, kojarzy mi się z dzieciństwem i ze szminkami babci, które niejednokrotnie podkradałam :)
    • kolor
    • nawilżenie