Pomadki i szminki

Inglot AMC, Lip Paint Pigment do ust

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 kwietnia 2022 o 16:35
    Cudo do ust
    Często kupuje nowe produkty do ust, a zawsze wracam do tego. Moja miłość trwa już 7 lat. Numer 57 daje efekt lekko podkreślonych, nawilżonych ust. Nie przerysowany, nie za mocno klejących- jednym słowem ideał.
  • 14 czerwca 2018 o 14:22
    Usta jak marzenie
    Wybór kolorów jest zachwycający, natomiast ja używałam dwóch odcieni zgaszonego różu osobno lub po zmieszaniu, co również dawało ładny efekt. Ich lśniące wykończenie jest tak eleganckie a przy tym można bardzo powiększyć usta w dość naturalny sposób.
    Zalety:
    • ładnie mieszają się ze sobą
    • wykończenie
    • błysk ładnie optycznie powiększa usta
    Wady:
    • trwałość (lecz mi to nie przeszkadza)
    susetta
    27 grudnia 2016 o 21:04
    Dobry
    Bardzo wydajny. Może też dlatego, że nakładanie go jest problematyczne i trochę zniechęca przed częstym użytkowaniem ;) + ładne kolory + dobrze nawilża usta + wydajny Minusy - nakładanie na usta (niewygodnie z tego słoiczka) - długo nie nie utrzymuje na ustach
  • 15 grudnia 2016 o 17:07
    I tak i nie
    Naprawdę lubię ten produkt, ale wiem, że jakość nie przystaje do ceny... Ładne, ciekawe kolory, produkt faktycznie jest bardzo dobrze napigmentowany, dodatkowo świetnie nawilża, ale z moich ust znika po godzinie. A nie oszukujmy się - nakładanie go jest dość problematyczne - a nuż ma się nieumyte palce albo brak pod ręką pędzelka...Dlatego lubię go nosić w domu lub na krótkie wyjścia, ale na pewno nie zdecydowałabym się na niego, będąc pół dnia poza domem. Odbieram go bardziej jako miły dla oka gadżet.
  • 29 listopada 2016 o 14:17
    Ładne kolory.
    Marka Inglot oferuje wiele ciekawych odcieni Pigmentów do ust. Ciężko zdecydować się na jeden konkretny. Od razu chce się kupić wszystkie. Jednak rozsądek podpowiadał mi, aby najpierw wybrać jeden, sprawdzić jakość i ewentualnie potem rozejrzeć się za kolejnymi. + konsystencja, gęsta, kremowa, jak błyszczyk, dobrze rozprowadzająca się na ustach + nie maże się, nie wchodzi w załamania ust + nie podkreśla suchych skórek + ładne, naturalne, dość nietypowe odcienie + kryje i nadaje blask + nie wysusza ust, jest przyjemnie nawilżająca + dość trwała + bardzo twarzowy odcień 53, chłodny róż z dodatkiem beżu - forma słoiczkowa - niestety trzeba ją nakładać pędzelkiem, za czym ja osobiście nie przepadam