Kremy uniwersalne

Eveline Cosmetics Bio Coconut, Silnie odżywczy krem regenerujący

• 1 października 2023 o 20:38
    Kolejny kosmetyk w kosmetyczce z firmy Eveline
    Jako, że lubię firmę Eveline ro bardzo często sięgam po kosmetyki z tej firmy. Lubię ich próbować. Niektóre są naprawdę dobre, a co najważniejsze ich cena nie jest wygórowana. Ten krem spotkałam całkiem przypadkiem w jakimś z większych sklepów. Opakowania nie ma co prawda za ładnego, więc napewno nie zwraca szczególnej uwagi na półkach. Także jeśli chodzi o opakowanie, klasyczne okrągłe koloru brązowego z czarną nakrętką. Na opakowaniu etykietka złoto czarną z napisem firmy, nazwą kremu i niebieskim obrazkiem owoca...chyba kokosa. Produktu jest 100 ml, także jak na krem dużo. Krem jest silnie nawilżający i regenerujący dla każdego typu cery. Ja mam mieszaną, więc co nieco powiem co się na niej zadziało po użyciu tegoż kremu. Nie byłabym sobą, gdybym nie napisała co ma w składzie, także uchylam rąbka tajemnicy, posiada masło shea, bioolejek migdałowy i oczywiście kokos. Mija skóra jest szara, a po użyciu kosmetyku mogę powiedzieć, że odzyskuje promienny blask. Wydaje mi się nawet, że moja cera wygląda nieco młodziej i bardziej wygląda na zdrową. Skóra w dotyku jest mięciutka I gładka oraz na pierwszy rzut oka bardziej elastyczna. Krem stosuje bardziej na noc, aby w pełni nawilżyć buźkę. Stosowałam także pod makijaż I absolutnie się nadaje. Krem napewno niczym szczególnym nie zaskoczy. Ma za zadanie porządnie nawilżać i taką też funkcje spełnia. Nic poza tym na naszej skórze nie uczyni. Nawilża, ma przyjemny zapach, jeżeli ktoś potrzebuje zwykły krem bez udziwnień to on będzie dobry. Jeżeli ktoś szuka kremu, który ma coś poprawić na skórze czy też coś wyeliminować to on do takich zadań nie jest.
    Zalety:
    • duże opakowanie
    • porządnie nawilża skórę
    • nadaje lekki blask
    Wady:
    • W sumie nie widzę żadnej wady
  • 21 czerwca 2022 o 9:32
    Polecam
    Eveline, Bio Coconut, Silnie odżywczy krem regenerujący dostałam w prezencie od siostry u mnie sprawdził się rewelacyjnie. Opakowanie jest wygodne i duże produkt starcza na bardzo długo. Krem jest dość gęsty i przepięknie pachnie. Produktu można używać rano jak i wieczorem na oczyszczoną skórę twarzy ja to robię wieczorem. Skora pomnik jest miałka delikatna. Dobrze nawilża nie podrażnia dobrze regeneruje i dodaje blasku skórze. Na pewno kupię go ponownie. Krem jest do każdego rodzaju cery nawet wrażliwej.
    Zalety:
    • Piękny kokosowy zapach
    Enia0
    19 stycznia 2022 o 19:22
    Bardzo przyzwoity!
    Krem ma zbitą konsystencję i pod ciepłem palców zmienia się w coś jakby olejek bardzo przyjemnie się go nakłada to czysta przyjemność. Zapach jak dla mnie mógłby być delikatnie intensywniejszy ale co kto lubi. Słoiczek zgrabny nie duży idealny do zabrania ze sobą w podróż. Krem bardzo fajnie zmiękcza naskurek i buźka jest faktycznie miła w dotyku. Nawilżenie mogło by być większe ale mnie w zupełności wystarcza. Czy ma właściwości regenerujące no nie wiem zastanawiam się czy w ogóle którykolwiek ma takie magiczne moce nie mniej jednak krem spokojnie dorównuje kremom chociażby z Vichy które są kilkukrotnie droższe. Jest na prawdę wart wypróbowania ponieważ za 20 zł otrzymujemy 100 ml więc spoko :)