Eyelinery

Eveline Cosmetics Variete, 2in1 Double Effect Eyeliner & Pencil Waterproof Wodoodporna kredka do oczu z eyelinerem

Eveline
Eyeliner i kredka do oczu 2 w 1
Eveline Variete 2w1 Double Effect Eyeliner Ultra Black
Eveline Variete Double Effect 2w1 Eyeliner 4 g
Eveline Cosmetics Variete

• 25 kwietnia 2025 o 9:05
    Idealny do kresek
    Mam okropny problem z robieniem kresek na powiece. Ale dzięki temu produktowi nauczyłam się je robić w 3 sekundy ;) Końcówka z pisakiem eyelinera jest bardzo wygodna i po kilku miesiącach użytkowania nie zdążyła zaschnąć :) Natomiast końcówki z kredką używam nieco rzadziej, lecz bardzo fajnie się trzyma. Na dolnej linii wodnej oka trzyma się idealnie.
    Zalety:
    • aplikacja produktu jest łatwa
    • nie ściera się
    • dobrze się trzyma
    Wady:
    • czasami jak są za duże kreski to się tusz z nich odbija na powiece
    • cena bez promocji
    PAUNI
    17 maja 2024 o 10:16
    Boski efekt i innowacja
    Eveline Cosmetics, Variete, 2in1 Double Effect Eyeliner & Pencil Waterproof - to kosmetyczny kamień milowy dla każdej miłośniczki wyrazistego spojrzenia. Ten innowacyjny produkt łączy w sobie precyzję eyelineru z miękkością kredki, oferując niezrównaną wszechstronność w kreowaniu makijażu oczu. Dwustronna aplikacja: Z jednej strony znajduje się eyeliner w pisaku, który z łatwością rysuje idealną, matową kreskę. Z drugiej - automatyczna kredka kajal, doskonała do podkreślenia linii wodnej i stworzenia efektu smoky eyes. Formuła: Wodoodporna formuła zapewnia ultratrwałość makijażu, bez obaw o rozmazanie czy odbijanie się na powiece. Szybko zastygająca konsystencja pozwala na błyskawiczne i bezproblemowe użycie. Efekt: Produkt dostarcza intensywnej czerni, która podkreśla głębię spojrzenia i dodaje tajemniczości. Niezależnie od tego, czy wybierzesz subtelne podkreślenie, czy dramatyczny efekt, ten eyeliner sprosta oczekiwaniom. Opakowanie: Praktyczne i eleganckie, idealnie wpisuje się w estetykę marki Eveline Cosmetics. Dwustronna konstrukcja jest intuicyjna w użyciu i świetnie leży w dłoni. Podsumowanie: Eveline Cosmetics, Variete, 2in1 Double Effect Eyeliner & Pencil Waterproof to produkt, który zasługuje na miano kosmetycznego must-have. Jego wszechstronność i trwałość sprawiają, że jest to idealny wybór dla każdej kobiety, która ceni sobie jakość i efektywność.
    Iwona_C
    11 maja 2024 o 20:25
    Z jednej strony hit, a z drugiej kit.
    Muszę stwierdzić że miałam już bardzo podobny produkt który otrzymałam w kalendarzu adwentowym od Sephora, tam znalazłam eyeliner plus kredkę od Tarte i tak samo jak w przypadku Eveline pokładałam w nim duże nadzieję, natomiast okazało się że te dwa produkty są niemal identyczne zarówno pod względem zalet jak i wad. Jedyna różnica między nimi jest taka że Eveline jest prawie 5 razy tańsza, co też zupełnie mnie nie zadowala. Zamysł jest świetny, mamy tu połączenie w jednym opakowaniu zarówno eyelinera jak i kredki do oczu, ja wybrałam dla siebie kolor czarny. Opakowanie jest bardzo ładne w czarnym kolorze z złotymi dodatkami i posiada dwie skuwki dobrze oznaczone, od razu wiadomo pod którą znajduje się liner a pod którą kredka do oczu. Całość prezentuje się elegancko. Opakowanie jest lekkie eleganckie i łatwo nim manewrować przy wykonywaniu makijażu. Zarówno kredka jak i eyeliner mają kruczo czarny kolor i są dobrze napigmentowane. Liner ma końcówkę wykonaną z gąbeczki. Jest ona szpiczasta długa, miękka i łatwo dopasowuje się do konturów oka, maluję równomierną kreskę już po jednym pociągnięciu. Można z nim wyczarować cieniusieńką kreseczkę, można wyczarować jaskółkę i można wyczarować grubszą krechę w zależności od naszych upodobań. Produkt szybko zasycha, nie odbija się na powiece a podczas noszenia w ciągu dnia nie wykrusza się nie rozmazuje W zasadzie cały dzień wygląda idealnie. I ta strona opakowania zasługuje na pięć gwiazdek. Po przeciwnej stronie eyelinera znajduje się czarna kredka do oczu której jakość zupełnie mnie rozczarowała, bo w moim egzemplarzu nie nadaje się ona zupełnie do malowania oka ze względu na zbyt twardą formułę. Mimo że jest czarna, mimo że jest dobrze napigmentowana to aby uzyskać kreskę z użyciem tej kredki trzeba bardzo mocno dociskam nią do skóry i kilkakrotnie powtarzać aplikację w jednym miejscu. Zupełnie bez sensu. Po dwóch próbach użytkowania, dałam sobie spokój i korzystałam wyłącznie z eyelinera w tym opakowaniu. Ech szkoda że tak to z tą kredką wyszło bo mógłby to być naprawdę bardzo fajny i udany kosmetyk kolorowy z którego korzystałabym codziennie przy wykonywaniu makijażu. Liner jak najbardziej się sprawdzam w w malowaniu, jest trwały, jest precyzyjny i kruczo-czarny, ale kredka niestety poległa w tym teście. . Nie zakupię ponownie.
    Zalety:
    • dobrze wyprofilowana końcówka eyelinera
    • nasycony kruczoczarny kolor
    • liner jest łatwy w użyciu i ma świetną trwałość
    • eleganckie opakowanie
    • ciekawy zamysł, produkt kolorowy 2 w 1
    Wady:
    • zbyt twarda formuła kredki, ciężko namalować nią kreskę
  • 21 października 2023 o 11:59
    Nie
    Eveline ma dobre eyelinery. To nie jest jeden z nich. Kupiłam go ze względu na formułę: kredka i eyeliner w jednym. Pomysł wydawał się fajny. Ale nie... Zacznę od tego że używanie go dosłownie boli. Kredka jest twarda i mało precyzyjna. Można ją rozetrzeć na dłoni, dobrze na nią działa rozgrzanie, no ale nie po to kupuję kosmetyk dwa w jednym by musieć bawić się nim dłużej niż zwykłą kredką :( Pędzelek też kiepski. Mało precyzyjny. źle się nim maluje. Trwałości też raczej nie ma. Dawałam mu szansę. Nie sprostał
  • 14 stycznia 2023 o 22:09
    Okropny
    Eyeliner dostałam w prezencie. Końcówka z eyelinerem jest w porządku, dobrze się nim maluje jednak przyczepiła bym się do kredki. Kredką wcale nie da się malować po powiece. Raczej nie sięgnę po nią ponownie.