Wody perfumowane damskie

Betty Barclay Dream Away EDP

Betty Barclay Dream Away Woda toaletowa dla kobiet 20 ml

• 29 października 2024 o 22:02
    Delikatny i Trwały Zapach w Pięknej Oprawie
    Udało mi się kupić wodę perfumowaną Dream Away w Rossmannie w świetnej cenie, więc bez wahania zdecydowałam się na dwa opakowania – i była to dobra decyzja! Opakowanie jest przepiękne, przypomina mi różowe niebo z białymi chmurami, co dodaje całości delikatności i elegancji. Zapach to cudowna mieszanka nut kwiatowych i owocowych, która długo utrzymuje się na skórze, co bardzo cenię. To perfumy, które idealnie sprawdzą się jako elegancki prezent. Są subtelne, ale pozostawiają niezapomniane wrażenie – idealne dla miłośniczek delikatnych i trwałych zapachów.
  • 7 lutego 2023 o 20:52
    Bardzo świeży
    Na to cudo trafiłam właściwie przypadkiem w jakimś outlecie. Zapach jest zamknięty w małej niepozornej buteleczce. Po przetestowaniu na dłoni byłam nim zachwycona. Piękny kwiatowy-owocowy zapach, bardzo świeży, aż się prosił żeby go kupić na ciepłe letnie dni kiedy słodkie zapachy drażnią i odpychają. Mimo że pojemność to zaledwie 20 ml to produkt jest wydajny bo wystarczy niewielka ilość żeby się nim nacieszyć. Trzyma się cały dzień. Samo opakowanie jest śliczne, cukierkowe więc nawet idealne na prezent. Wadą jest niestety dostępność. Można go dorwać głównie na stronach internetowych.
    Zalety:
    • swieży kwiatowo-owocowy zapach
    • jest bardzo trwały
    • jest wydajny bo już mała ilość daje efekt
    Wady:
    • slaba dostępność, głównie na stronach internetowych
    W perfumerii
    Edytaj7
    30 stycznia 2022 o 22:53
    Delikatny zapach
    Nie znałam wcześniej tej marki a zapach kupiłam za namową koleżanki. Flakonik jest ładny, elegancki - ładnie prezentuje się na półce. Po opisie byłam przekonana, że zapach jest mocniejszy. Tymczasem okazało, że zapach jest owszem intensywny ale jednocześnie bardzo subtelny. Może nie do końca to mój zapach ale coś w nim jest, co zwraca uwagę. Wyczuwam tu jaśmin przełamany jakby jakimś cytrusem. A do tego jest całkiem trwały. Zapach jest idealny na gorące letnie dni. Idealnie nadaje się na każdą okazję. Myślę, że jeszcze do niego wrócę.
    Zalety:
    • intensywność
    • flakonik
    Wady:
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie