Skóra, włosy, paznokcie

ALLNUTRITION Alldeynn Collarose Fish Suplement Diety Mango 300g

Skuteczność:
  • 12 sierpnia 2024 o 14:22
    Najlepszy Collagen!
    Allnutrition Alldeynn Collarose Fish to suplement diety, który wyróżnia się wysoką zawartością kolagenu rybiego, wspierającego zdrowie skóry, włosów i paznokci. Plusy to przede wszystkim czysty skład, bez zbędnych dodatków, oraz łatwa rozpuszczalność, co ułatwia codzienne spożycie. Produkt ma także przyjemny smak, który nie jest typowy dla innych kolagenów rybich. ( Szczególnie polecam smak malina poziomka!) Minusem może być jednak stosunkowo wysoka cena w porównaniu do innych suplementów kolagenowych. Ogólnie rzecz biorąc, to solidny wybór dla osób poszukujących kolagenu w formie łatwo przyswajalnej i o dobrym smaku.
    Zalety:
    • Efektywność
    • Smak
    Wady:
    • Wysoka cena
    • Skuteczność
  • 3 lipca 2023 o 20:03
    Widoczne efekty
    Na wstępie wspomnę, że nie jestem fanką Deynn i jej twórczości, więc moja opinia będzie całkowicie szczera. Pierwszy raz w życiu sięgnęłam po kolagen i okazało się to być strzałem w 10. Produkt jest w formie proszku, który zalewamy wodą, by uzyskać coś w rodzaju słodkiego napoju. Ja wzięłam smak maliny i o ile na początku był całkiem okej, to po kilku tygodniach regularnego picia wydaje mi się od być mdły, choć podobno jest to najlepszy kolagen w smaku dostępnym na polskim rynku. Na pewno nie czuć w nim ryby, w zapachu jest również malinowy. Pierwsze efekty widać już po około 2 tygodniach stosowania, im dłużej pijemy preparat, tym lepsze efekty osiągamy. Ja zauważyłam wysyp baby hairów, którego jeszcze nigdy żaden produkt nie zagwarantował mi w takim stopniu i w tak szybkim czasie. Włosy są wyraźnie wzmocnione, ładniejsze w wyglądzie, choć nie przestały wypadać. Kolejnym ogromnym plusem jest redukcja cellulitu. Moja uda i pupa wyglądają teraz na jędrne, oczywiście cellulit nie został zlikwidowany w 100%, ale znacznie zmniejszony. Skóra jest bardziej promienna. Pomaga również w prawidłowym funkcjonowaniu stawów. Szczerze powiedziawszy nie wierzyłam, że ten produkt może dawać takie spektakularne efekty, a są one widoczne gołym okiem. Cena to około 130 zł, wystarcza na 50 użyć.
    Zalety:
    • wysyp baby hairów
    • promienna cera
    • redukcja cellulitu
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie