Dezodoranty i antyperspiranty

Rexona Maximum Protection Fresh Antyperspirant w sprayu

azileiz
    27 sierpnia 2024 o 3:44
    Działa ! - dla mnie niezawodny ;)!
    Antyperspirant! - który naprawdę robi różnicę w codziennej pielęgnacji. Od samego początku zachwycił mnie swoją skutecznością. Szukałam produktu, który zapewni mi długotrwałą ochronę, zwłaszcza w te najbardziej wymagające dni, i ten antyperspirant spełnił swoje zadanie na piątkę. Jednym z największych atutów Rexona Maximum Protection Fresh jest jego niezawodność. Nawet podczas intensywnego dnia pełnego aktywności czuję się świeżo i komfortowo. Spray działa natychmiast, pozostawiając przyjemny, subtelny zapach, który utrzymuje się przez cały dzień, nie kolidując z perfumami. Co ważne, formuła tego antyperspirantu jest na tyle skuteczna, że zapewnia ochronę nawet w stresujących sytuacjach, kiedy najbardziej zależy mi na pewności siebie. Kolejnym plusem jest to, że Rexona nie pozostawia białych śladów na ubraniach ani nie podrażnia skóry. To szczególnie istotne, bo przy codziennym stosowaniu antyperspirantu zależy mi na tym, by był łagodny, a jednocześnie maksymalnie skuteczny. Dodatkowo, spray jest bardzo wygodny w użyciu – aplikacja jest szybka, równomierna, a produkt szybko wysycha, więc od razu mogę się ubrać bez obaw o plamy. To produkt, na którym zawsze mogę polegać, niezależnie od sytuacji. Jeśli szukasz pewności i świeżości na najwyższym poziomie, ten antyperspirant jest wart wypróbowania!
    Zalety:
    • nie podrażnia wrażliwej skóry
    • długotrwała ochrona
  • 19 sierpnia 2024 o 13:36
    Całkiem ok
    Antyperspirant w poręcznym opakowaniu, wygodny atomizer ładnie rozpyla antyperspirant i nie zacina się. Antyperspirant charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Świetnie chroni przed nie przyjemnym zapachem, poceniem się. Zapewnia poczucie komfortu i świeżości. Nie brudzi ubrań. Nie podrażnia skóry. Antyperspirant łatwo dostępny i wydajny.
  • 4 lipca 2024 o 10:13
    zmęczył mnie
    Rexona Maximum Protection Fresh (Antyperspirant w sprayu) to produkt, który skutecznie zapewnia długotrwałą ochronę przed poceniem. Jego formuła rzeczywiście działa, utrzymując skórę suchą i świeżą przez cały dzień. Jest to też produkt wydajny. Używałam miniatury, którą kupiłam na wyjazd, ale używałam jej potem jeszcze 2-3 miesiące. Jednakże, zapach okazał się dla mnie zbyt intensywny i męczący, co niestety wpłynęło na komfort codziennego używania. Mimo jego skuteczności, wybór tego antyperspirantu zależy od indywidualnych preferencji zapachowych.
    kora777
    26 kwietnia 2024 o 15:15
    Skuteczny
    Antyperspirant ma przede wszystkim działać. Ten oprócz zapobiegania poceniu ma bardzo przyjemny, kwiatowy zapach. Nie podrażnia skóry, nie powoduje swędzenia ani wysypki. Jest wydajny i skuteczny, śmiało można powiedzieć że działa dwa dni - co jest zaletą i wadą (trudno go "domyć" mydłem i pozostawia wyczuwalną warstewkę). Nie pudruje skóry, ani czarnych ubrań! Po aplikacji czuć tylko pachnące odświeżenie, a pachy są suche nawet w upały. Ponadto jest praktycznie niewidoczny na skórze, poręczny i łatwo dostępny w drogeriach na promocji.
    Drogeria Jasmin
  • 5 stycznia 2024 o 9:05
    Doskonałe działanie i zapach
    Antyperspirant w sprayu Rexona Maximum Protection to produkt, który w pełni mogłabym polecić każdej z was. Antyperspirant spełnia wszystkie moje oczekiwania. Doskonale chroni przed powstawaniem mokrych plam na odzieży, a do tego ma przepiękny, orzeźwiający zapach. Produkt ten stał się elementem mojej codziennej rutyny, ponieważ sprawia, że przez cały dzień czuję się świeżo, niezależnie od sytuacji, w jakiej się znajduję. Poręczne opakowanie pozwala zabrać go ze sobą w każde miejsce. Na pewno zakupię go po raz kolejny.