Olejki do włosów

Hairlust Hair Strengthening & Protection Oil Olejek do włosów

• 30 marca 2022 o 19:41
    olejek Hair Strengthening&Protection
    Olejek jest prosty w użyciu- wystarczy wetrzeć kilka kropel we włosy. Aplikowany na zniszczone końcówki wygładza je i zapobiega ich rozdwajaniu. Po jego zastosowaniu moje włosy odżyły! Wypróbowałam ten olejek na swoich zniszczonych przez prostowanie, rozdwojonych końcówkach i muszę przyznać, że już po pierwszym użyciu były widoczne efekty- włosy zdecydowanie mniej się puszyły i łatwiej rozczesywały. Co więcej olejek nadał moim włosom blasku. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu
  • 30 marca 2022 o 14:38
    Mój faworyt!
    Ciężko znaleźć tak lekki, a jednocześnie tak dobrze działający olejek do włosów! Mam włosy cienkie i suche, które bardzo łatwo obciążyć. Zdecydowana większość olejków po prostu nie jest dla mnie, jednak ten od Hairlust to zupełnie co innego! Wygodna pompka sprawia, że bardzo łatwo użyć odpowiednią ilość. Wystarczy dosłownie kilka kropelek na długie do połowy pleców włosy, więc produkt jest szalenie wydajny i starcza na kilka miesięcy stosowania. Formuła jest olejowa, ale równocześnie bardzo lekka i łatwo rozprowadza się na włosach. Stosuję go na wilgotne włosy jeszcze przed suszeniem i dzięki temu łatwo się rozczesują, stają się lśniące i gładkie. Można używać go również na suche włosy. Po zużyciu prawie całego opakowania widzę dużą różnicę szczególnie na końcówkach. Włosy wydają się być dużo zdrowsze i odżywione. Jeśli chodzi o aspekty wizualnie, opakowanie jest bardzo estetyczne i dobrze wykonane. Zapach jest przyjemny i bardzo delikatny. Produkt warty uwagi i wyróżniający się na tle drogeryjnych. Zostanie ze mną na długo.
    Zalety:
    • Nie obciąża włosów
    • Łatwe dozowanie dzięki pompce
    • Włosy są lśniące i gładkie
  • 29 marca 2022 o 23:22
    Olejek do włosów
    Te cudeńko nabyłam miesiąc temu wraz z szamponem, odżywką i maską i mogę powiedzieć tylko krótko.......... jest balsamem na moją duszę a przede wszystkim na moje ciężkie i sztywne włosy. Gorąco polecam zakup tego olejku kobietom z problemami nie sfornych włosów takich jak moje.
    • efekt WOW
  • 29 marca 2022 o 21:16
    Olejek do włosów
    Bardzo fajny produkt , po pierwszym użyciu włosy znacząco mniej się puszyły i nabrały blasku, Dotychczas nieokiełznane włosy po jednym zastosowaniu stały się zdyscyplinowane i wygładzone . Natomiast po użyciu prostownicy po prostu efekt " Łał". Polecam
    Zalety:
    • Skład, zapach , szybki efekt .
    Wady:
  • 29 marca 2022 o 16:51
    Olejek do włosów
    Olejek do włosów to bardzo dobry produkt dedykowany szczególnie do włosów puszących się. Już pierwsze użycie powoduje , że włosy są widocznie wygładzone, nawilżone, mocniejsze ( można się nawet pokusić o uwagę, że stały się zdyscyplinowane ) i nabrały połysku. Bardzo miłe w dotyku . Opakowanie ( pipetka ) pozwala precyzyjnie podać odpowiednią ilość na włosy , dla mnie hit! Polecam !
    Zalety:
    • Bardzo dobry skład, piękny zapach, efekt widoczny już po pierwszym użyciu.
    Wady: