WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Olejki do włosów

Garnier Botanic Therapy, Olejek rycynowy i migdał, Wzmacniający krem do włosów bez spłukiwania

Nasi użytkownicy zostawili 122 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 maja 2024 o 23:11
    Dość dobry
    Krem do włosów ma piękny zapach, konsystencja jest lekka, leista. Jest bardzo wydajny, włosy po umyciu są odżywione, fajnie się rozczesują. Ma dużo składników odżywczych. Super jakość produktu. Nie skleja włosów, nie wysusza. Polecam wszystkim
  • 20 stycznia 2023 o 9:41
    Mało jest takich produktów
    Z pewnością zbyt mało jest takich produktów na polskim rynku które mają formułę bez spłukiwania. Długo szukałam produktu który dociąży włosy, pozostawi uczucie miękkości oraz piękny zapach na włosach. Konsystencja odpowiednia i ładnie się rozprowadza. Efekt widać szczególnie na kręconych i falowanych włosach bo kosmetyk dodatkowo podkręca skręt. Mam wrażenie, że po wyprostowaniu włosy lekko się lepią więc nie polecam używać przed prostowaniem. Działanie jest krótkofalowe raczej zaraz po użyciu. Kosmetyk nie ma wpływu na długoterminowe działanie.
    Zalety:
    • Cena, wydajność, buteleczka, konsystencja
    Wady:
    • Efekt sklejenia przy wyprostowanych włosach.
  • 23 maja 2022 o 14:33
    Super odżywka
    Super odżywka na końcówki włosów - zapobiega rozdwajaniu i puszeniu się włosów. Odżywka do codziennego stosowania - ja preferuję na włosy suche. Aczkolwiek nałożona wyżej niż na końcówki powoduje znaczne przetłuszczanie się włosów, także ostrożnie. Poza tym zapach bardzo ładny, nie skleja włosów.
    Zalety:
    • ładny zapach,
    • nawilżone końcówki,
    • niesklejone końcówki,
    • włosy się po niej nie puszą.
    Wady:
    • nałożone zbyt wysoko na włosy powoduje przetłuszczanie się włosów,
    • ostatnio trudno dostępna w sklepie.
    Lenna13
    31 sierpnia 2021 o 9:42
    Dla mnie idealny
    Od tygodnia stosuje nową serię do włosów od garniera botaniczny therapy olejek rycynowy i migdal krem do włosów i jestem super zaskoczona. Piękne opakowanie miły zapach. Efekty odczuwalne już po pierwszym użyciu. Bardzo wydajny. Włosy są miękkie i pięknie się rozczesuja. Dla mojej wrażliwej skóry idealny. Nie podrażnia i łagodzi swędzenie skóry. Dla mnie hit i polecam gorąco każdemu bo warto. I co najważniejsze krem bez spłukiwania. A włosy ułożone jak chcesz bez puszenia i kosmykow.
    mm2991
    15 czerwca 2021 o 6:58
    Całkiem ok
    Kupiłam z ciekawości, lubię czasem mieć coś w domu bez spłukiwania - tak na szybko ale zazwyczaj tego typu produkty przetłuszczają moje włosy lub obciążają. Krem jest w wygodnym opakowaniu, produkt na w miarę gęstą konsystencje, dzięki czemu jest też bardzo wydajny. Charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Po zastosowaniu na włosach na pewno ułatwia rozczesywanie, nie obciąża ich. Włosy są bardziej lśniące i wygładzone.