Pianki do włosów

Color Wow Xtra Large Bombshell Volumizer Pianka dodająca objętości

2 na 51 opinię

• 11 lutego 2025 o 14:13
    bubelek jakich wiele
    * Jakie są moje włosy ? średnioporowate, długie, z tendencją do klasycznego "przyklapu". Nie są farbowane i nie puszą się. * Jakie jest opakowanie ? opakowanie jest bardzo wygodne w użytkowaniu ponieważ mamy tutaj plastikową butelkę z pomką. Pompka jest moim zdaniem dobrym rozwiązaniem ponieważ dozuje odpowiednią ilość pianki i nie oblepiamy sobie rąk nadmiarem a także nie marnujemy produktu. Pompka jest dodatkowo zabezpieczona przezroczystą zatyczką. * Jaki jest zapach ? jest to produkt niemalże bezwonny. Jak przyłożymy nos do pianki to poczujemy ale bardzo delikatnie coś kosmetycznego i tyle. * Jak działa i czy działa ? na moich włosach nie robi nic co wyróżniałoby go od innych pianek dostępnych na rynku. Producenta poniosła fantazja z obietnicą, że objętość utrzymuje się również w kolejnych dniach. Mi nie udaje się uzyskać objętości od razu po wysuszeniu włosów. Produkt nakładam na świeżo umyte włosy, odsączone z wody a następnie je suszę. Jedyne co zauważyłam to delikatne odbicie od nasady, które znika po około 2 godzinach i nikt nigdy by nie pomyślał, że zastosowałam piankę, która jest internetowym hitem. Producent obiecuje również blask ale nie ma po nim śladu. Plusem jest to, że nie przyspiesza przetłuszczania skóry głowy i włosów u nasady więc jego zastosowanie co najwyżej będzie całkowicie neutralne. Pianka jest wydajna ale niewiele to zmienia w mojej ocenie. * Czy kupię ponownie ? na pewno nie. W mojej ocenie są to zmarnowane pieniądze.
    Zalety:
    • nie obciąża włosów
    Wady:
    • z moimi włosami nie robi nic