Peelingi do ust

Isana Vanille Cocos Lipeenpeeling Peeling do ust `Wanilia i kokos`

• 19 lutego 2025 o 12:28
    Jako zabieg ok
    Drobinki są ukryte w środku, więc pierwszą warstwę trzeba zużyć jako zwykła pomadkę. Jak już są drobinki to peeling działa jak należy, tyle tylko, ze to nie jest już dla mnie ochronna pomadka. dlatego, że sa one spore i zostają na ustach jak resztki jedzenia :) Dlatego pomadka służy mi w domu jako zabieg na usta, albo aplikują ją przed wykonaniem makijażu ust. Zapach super, słodziutki. Cena i skład też przyjemne :)
  • 18 lutego 2024 o 14:19
    Ładnie pachnie wanilią, ale słaby efekt peelingu
    Znam już sporo produktów marki Isana, większość jest dobra jakościowo i z niższej półki cenowej. Peeling kupiłam jako szybką i wygodną alternatywę dla domowego peelingu do ust. Szczególnie zimą pojawiają się u mnie skórki i usta potrzebują wygładzenia. Opakowanie wykręcane, powszechne dla pomadek. Widać ilość produktu i jest łatwe w aplikacji. Konsystencja dość gęsta i zbita, jak dla mnie mało wyczuwalne drobinki co sprawia, że peeling nie spełnia swojej podstawowej funkcji czyli złuszczania. Za to fajnie nawilża, pozostawia okluzję na skórze ust. Ma ładny, mocno słodki zapach z wyczuwalną wanilią. Zużyje jako pielęgnację, ale jako peeling muszę poszukać czegoś innego.
    Zalety:
    • słodki waniliowy zapach
    • nawilża skórę ust
    Wady:
    • mało drobinek przez co peeling jest nieskuteczny
  • 15 lutego 2024 o 21:25
    Uwielbiam peelingi do ust, szczególnie te w formie pomadek, które są wygodne w użyciu. Peeling do ust to jeden z moich must have przed makijażem i stały element pielęgnacji ust. Peeling do ust Isana obłędnie pachnie, łagodnie złuszcza, wygładza usta i dba o ich kondycję. OPAKOWANIE Produkt znajduje się w malutkim kartoniku z ilustracją przedstawiającą kwiaty wanilii i kokos w otoczeniu napisów. Z tyłu znajdziemy informacje takie jak opis składników aktywnych, funkcje kosmetyku czy skład. Opakowanie przypomina mi klasyczne pomadki tej marki. Opakowanie wykonane jest z mocnego i trwałego plastiku. Mechanizm wysuwania działa bez zarzutu od samego początku stosowania. PEELING Bardzo byłam ciekawa tego peelingu i zakupiłam go jak tylko pojawił się w ofercie. Peeling ma formę pomadki, która ma beżowo-żółty kolor. Drobinek nie widać, dopiero w miarę używania drobinki powoli wyłaniają się z kremowej otoczki. Mają one kolor biały dzięki czemu nie wyróżniają się na tle pomadki. Zapach peelingu jest obłędny, to słodkie Rafaello, czuć wyraźnie słodki kokos oraz wanilię, jest naprawdę świetny. Peeling aplikuję tak jak pomadkę, przy aplikacji drobinki łagodnie złuszczają martwy naskórek. Po wykonaniu peelingu usta są miękkie i wygładzone, jednak nie tak jak w przypadku innych peelingów jakie miałam okazję używać. Uważam, że jest to bardzo dobry produkt, warty swojej ceny i bardzo wydajny, spełnia swoją podstawową funkcję. PLUSY + przyjemny zapach + łagodny peeling + wydajność + cena + dobry skład
  • 25 września 2023 o 18:21
    Efekt wygładzenia tylko w przypadku zdrowych ust, przy naprawdę popękanych nic nie robi
    Ten peeling sprawdzi się w przypadku normalnych ust. Jak komuś naprawdę odstają suche skórki itp (tak jak mi) to peeling ten nic nie wskóra. Choć efekt peelingu był dla mnie zdecydowanie za słaby to produktu bardzo przyjemnie mi się używało, głównie za sprawą przepięknego zapachu, jest tak cudowny że często otwierałam ta pomadkę tylko żeby ją powąchać:) fajnie że drobinki nie są takie syntetyczne, dodatkowo nawilża i natłuszcza usta Generalnie produkt nie jest zły, po prostu dla niewymagających ust. Zakupu nie żałuję ale nie sięgnę ponownie
    Zalety:
    • Nawilża
    • Natłuszcza
    • Piękny zapach, chyba najpiękniejszy z wszystkich kosmetyków jakie używałam, ale ja mam świra na punkcie kokosa :p
    Wady:
    • Jako peeling za słaby
  • 31 sierpnia 2023 o 12:20
    Genialna pomadka
    Genialna pomadka, która jednocześnie wygładza usta i je nawilża. Ma bardzo przyjemny smak i zapach. Wyleczyła mi skorupę na ustach i polecam ją wszystkim koleżankom. Zdecydowanie warta wypróbowania.
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Peelingi do ust