Olejki i masła do demakijażu

Kundal Macadamia Balancing & Moisture Double Deep Cleansing Oil Olejek do demakijażu twarzy

• 28 grudnia 2024 o 10:20
    Rozpaczam, że nie jest już dostępny w sprzedaży
    Tak jak w tytule - dosłownie, płaczę że nie jest już dostępny w sprzedaży. Pamiętam, że swoje sztuki nabyłam na stronie Skin79 za jakieś śmieszne pieniądze. Olejek świetnie radził sobie ze zmywaniem nawet ciężkiego makijażu oraz filtrów SPF, po kontakcie z wodą emulgował do formy gładkiej emulsji, która z łatwością zmywała się z twarzy, nie podrażniał i nie powodował "mgły" na oczach. Na plus ogromna wydajność, przezroczysta butelka, dzięki której można było śledzić ile produktu jeszcze zostało, wygodne opakowanie z pompką. Gdyby była możliwość, chętnie kupiłabym kilka opakowań na zapas.
    Zalety:
    • Działanie, wydajność, skuteczność.
    Wady:
    • Został wycofany ze sprzedaży i nie jest już dostępny.
  • 24 listopada 2023 o 10:37
    Ładny przyjemny zapach
    Olejek ma ładny, tRoszkę ziOłowy zapach, Ma fajną konsystencję, która Super domywa nawet ciężki makijaż, opakowanie z pompką jest bardzo poręczne, niestety Aby Go zmyć trzeba użyć TroSzkę mocniejszej emulsji micelarnej lub żelu. Tak czy siak jest to jeden z lepszych naturalnych olejków do demakijażu.
  • 3 stycznia 2023 o 15:06
    10/10
    Próbowałam wielu olejków do demakijażu i kilka z nich było w porządku, ale temu nie dorastają do pięt. Dobrze myje twarz, nieźle radzi sobie z makijażem (czasami po zostaje mi trochę maskary, ale jestem wstanie bez problemu zmyć resztki żelem/pianką). Co rzadko spotykane, dobrze spłukuje się z twarzy - nie zostaje tafla oleju jak w przypadku innych. Jest wydajny i ma świetny skład (bez parafiny). Szkoda, że ciężko go dostać (często jest wyprzedany).
    goha80
    9 grudnia 2022 o 11:15
    Mój hicior!
    Odkąd przypadkiem kupiłam ten olejek nie używam już żadnego innego. Nawet nie próbuję innych gdyż moja potrzeba posiadania idealnego olejku do zmywania została totalnie zaspokojona! Ma genialne niezniszczalne, estetyczne i funkcjonalne opakowanie z pompką, która odmierza porcję wprost do ręki. Nic nie jest wytłuszczone i śliskie od dotykania, zamykania, zakręcania.... Olejek doskonale rozpuszcza i zmywa wszelkie zanieczyszczenia i makijaż. A po masażu i spłukiwaniu wodą nie zostaje tłusta warstwa. Zmywa się znakomicie w ekspresowym tempie! Nie ma opcji żeby zapchał twarz. Skóra jest nawilżona i zadbana. Dałabym za niego każde pieniądze! Dramatem jest fakt że jest trudno dostępny. Zużyłam już (albo dopiero) dwie butelki i tropie nową. Jest piekielnie wydajny i starcza na baaaaaaardzo długo.
    xpartyx
    8 września 2022 o 12:33
    Spoko spoko
    Olejek do demakijażu to u mnie podstawa, codziennie używam do dwuetapowego oczyszczania twarzy. Ten jest przyjemny, dobrze domywa tusz do rzęs. Ma zaskakująco bogaty skład (różne oleje). Emulguje się z wodą. Opakowanie z grubego, porządnego plastiku z pompką. Wydajność w normie, olejek ma dużą pojemność, więc wydawało mi się, że może nawet na dłużej starczy. Gdyby nie spora promocja, to myślę, że nie kupiłabym kosmetyku. Nie lubię wydawać pieniędzy niepotrzebnie na produkty, które nie siedzą na mojej twarzy zbyt długo. Niemniej, bardzo polecam, zadowolona z niego byłam.
    Zalety:
    • Bogaty, naturalny skład
    • Dobre działanie, zgodne z oczekiwaniami
    • Duża pojemność
    • Porządne opakowanie z pompką
    Wady:
    • Drogi w cenie regularnej